Jump to content

vretman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

vretman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά έχω 2 ερώτησεις... 1.Υπάρχει περίπτωση με κάποια αναβάθμιση στο firmware να κρατιέται το μήνυμα που γράφω, στην προσωρινή μνήμη του τηλεφώνου αν καταλάθος βγω απο το "Write new"? (Οπως γίνεται στα ΝΟΚΙΑ π.χ) 2.Υπάρχει καποιο πρόγραμμα που να υποστηρίζει "uploading" παιχνιδιών απο το pc? Συγχαρητήρια για το forum...Πολυ καλή δουλειά.
  2. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που έθαψα το τραγούδι του Μπίγαλη!Εγώ ήμουν αυτός που τον έπεισα να το κυκλοφορήσει σε single ενάντια απ'οτι πρόσταζαν οι κανόνες της Εurovision... Το παραδέχομαι και υπόσχομαι πως δεν θα το ξανακάνω...SORRY!!!
  3. Εντάξει δεν είνια και Madonna η Maggie Reilly. Να σου υπενθυμίσω πως δεν έχω κάτι με τον Μπίγαλη...Ακόμα κι αν πάει αυτο, θα το υποστηρίξω. Απλά μην προσπαθείς να "μηδενίσεις" όλα τα άλλα αν σ'αρεσει περισσότερο το συγκεκριμένο.Γούστα είναι, και ο καθένας έχει διαφορετικό... Αυτό και τελειώνω...το ότι ξέρεις μουσική καλύτερα να το χρησιμοποιούσες για τον εαυτό σου και όχι για επιχείρημα σε συζητήσεις.Δηλαδή όποιος δεν ξέρει φούγκα, αρμονία και αντίστιξη δεν μιλάει μαζί σου? Καλύτερα να ηρεμήσεις και να μη φανατίζεσαι έτσι...
  4. Α,ναι και κάτι άλλο...Η Maggie Reilly είναι απο την Κρήτη? Αστείο για να σπάσει ο πάγος :D
  5. Παιδες κι εγω του Δάντη το κομμάτι προτιμω.Και τα υπόλοιπα καλά ειναι αλλά αυτό καλύτερο. Βασικά ο sealover απ'οτι καταλαβα ειναι fan Big Alice...OK δεν εινια κακο αλλα ας το δουμε λίγο πιο απομακρυσμενα... Αν ηταν καθαρά διαγωνισμος τραγουδιου κι εγώ θα ψηφιζα Μπιγαλη.Τώρα όμως πρέπει να δείξουμε κατι διαφορετικό...και αυτό το σκέφτηκε ο Δάντης.Σκέφτηκε τι κομμάτι θα έδειχνε το ελληνικό στοιχείο (κρητική σούστα=δύναμη και ρυθμός) μαζί με ευρωπαικά στοιχεία. (Με τα υπόλοιπα τραγούδια δεν ασχολούμαι καθώς το ΟΚ ήταν σαν ringtone και του Σουηδού με τίποτα για Eurovision...για τη Shakira μια χαρά θα ήταν!) Μην ξεχνάμε ότι η Ευρώπη δεν είναι μόνο Αγγλία και "Βόρειες χώρες"...Πλεον έχουμε να κάνουμε με ανατολικό μπλοκ, με Βουλγαρία, Αλβανία, Λίβανο...!!! Όσο για το αν ειναι κλεμμενο το τραγουδι απλώς δεν νομιζω. Και ένα tip...Δεν λέει να γκρινιάζουμε πριν καν δούμε ποιο ειναι το τελικό κομμάτι... Στο κάτω κάτω το "καλύτερο" θα το διαλέξουμε ΕΜΕΙΣ...δεν υπαρχει λόγος να γκρινιάζουμε.
  6. Paidia ki egw mia ap'ta idia...Problhmata polla re gmt! To radio paizei super...H tv omws hdh ton hpie!Exw eswterikh keraia me enisxyth kai panw ths syndedemenh ekswterikh keraia.Kamia antapokrish...Ta kanalia paizoun men alla me polla nera de.Xrhsimopoihsa kai 3rd party drivers-programs,alla mpa! Rithmisi ennoeitai Hungary pal. TI ALLO NA KANW???THA PARW FORA KAI THA TH SOUTARW!!! P.S: Eixa paliotera mia tv shuttle II ths Chronos.Epiane ola ta kanalia teleia kai htan kai pamfthnh :-(
×
×
  • Create New...