Jump to content

somebody961

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by somebody961

  1. Είμαι νέος με τη χρήση του Ρ800 και έχω κάποιες απορίες με αυτό. 1) Μπορεί να αλλαχθεί το memory stick την ώρα λειτουργίας? 2) Επίσης, υπάρχει τρόπος να αποθηκεύω τα μηνύματα που στέλνω ή λαμβάνω στο mem. stick? Δεν έχω δει σχετικές επιλογές και μου έχει λείψει σε σχέση με το 6310 που είχα. Και κανα site με *****s? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γιώργος.
  2. Παίζει και το εξής ενδεχόμενο. Πολλά motherboard προκειμένου να φαίνονται πιό γρήγορα στα διάφορα benchmarks και σε reviews περιοδικών και να βγαίνουν πρώτα σε επιδόσεις, τρέχουν ελάχιστα πιό γρήγορα και ας λένε αλλιώς, είναι συνήθως μεταξύ του 1-5% πιό γρήγορα. Το αντίθετο συμβαίνει σε κατασκευαστές που προτιμούν πιό συγκρατημένους ρυθμούς προκειμένου να εξασφαλίσουν την απόλυτη σταθερότητα του συστήματος. Ολο κολπάκια μας κάνουν και μας μπερδεύουν... Γιώργος
  3. Εγώ όμως θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για κάτι άλλο πέραν της μη διαθεσιμότητας που είναι δεδομένη. Γιατί να κάνουμε συγκρίσεις κόστους πχ μεταξύ pstn και adsl? Οταν είμαστε σε μία κοινωνία που υποτίθεται πως ότι πληρώνεις παίρνεις, τότε γιατί θα πρέπει να πληρώνουμε την pstn τόσο πολύ? Θα έπρεπε να είναι ΜΙΑ αστική μονάδα. Θα ήταν πολύ πιο δίκαιο πιστεύω. Πληρώνουμε εφάμιλλα για μία σύνδεση που: 1) Αργή σύνδεση 2) Αδυναμία χρήσης τηλεφώνου 3) Πεσίματα γραμμής και άλλα τρελά της pstn σύνδεσης. George.
×
×
  • Create New...