Jump to content

jorfan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jorfan

  1. Ok, οι απλές είναι 720x576(0.4Μpixel), αλλά αυτή που αναφέρω(HDR-UX3E) είναι 1.4 Mpixel,και δεν είναι fullHD(2.1Mpixel-1900x1080) σε 16:9. Γίνεται fullHD μόνο με το AVCHD format, που δεν ξέρω αν είναι συμβατό με τα player..Το dvd που θα γράψει, στο recorder θα παίζει απλή ανάλυση? Καλύτερα minidv ή dvd? είναι κάτι καινούριες sony, με format AVCHD και minidv. Εχουν σημαντική διαφορά τα δισκάκια απο τις κασέτες σε τιμή και χωρητικότητα? HDR-UX3E, DCR-DVD506E, ή DCR-DVD406E?
  2. Να κάνω και εγώ μια (..μεγάλη) ερώτηση που είμαι νέος στον χώρο της βιντεοκάμερας και με "αγγαρέψανε" να βρώ μία: έχω ένα επιτραπέζιο dvd recorder pioneer που δεν έχει είσοδο dv, μόνο s-video, μια lcd 1368x768p και δεν έχω υπολογιστή (λέμε τώρα..) Τι sony κάμερα παίρνω (χωρίς οικονομικό περιορισμό)? Απ' ότι έχω καταλάβει η λύση είναι μία που γράφει σε dvd όπως η HDR-UX3E. Τα dvd που θα καίει όταν θα παίζουν στο dvd-recorder, θα μου δίνουν εικόνα 1430k, ή θα με περιορίζει (βέβαια με νοιάζει να έχω στο αρχείο μου υψηλής ανάλυσης βίντεο για ..μελλοντική χρήση)? Το dvd πόση ώρα video υψηλής ανάλυσης χωράει περίπου? Η hdmi θύρα έχει πολλά ..ψωμιά ακόμη, η ενδέχεται να αλλάξει σύντομα(για να μην την πληρώνω τζάμπα)? Αν πάρω μια απλής ανάλυσης με σκληρό, θα μπορώ να γράφω αναλογικά απο την s-video έξοδο στο recorder? Καμία και με δισκο και με dvd υπάρχει? Καμιά άλλη πρόταση που θα αντέξει στο ..χρόνο? Αν κάποιος ασχοληθεί και απαντήσει, θα με βοηθήσει αρκετά,και τον ευχαριστώ προκαταβολικά..
  3. Πήρα και εγώ το κινητάκι την Πέμπτη. Πολύ καλό γενικά, με απαράδεκτο slide, με τριξίματα και αρκετό τζόγο ανάμεσα στα δυό κομμάτια του κινητού (τουλάχιστον στο δικό μου..) Περνώντας σήμερα απο τον Γερμανό, ζήτησα να δω ένα άλλο, για να συγκρίνω, γιατί το dummie που είχα δει την Πέμπτη είχε και αυτό υπερβολικό τζόγο. Τελικά αυτό που μου έδειξαν είχε αρκετά "δεμένο" μηχανισμό χωρίς περίεργους ήχους και τριξίματα. Μου είπαν ότι και άλλα που είχαν "έπαιζαν" το ίδιο. Λέτε αν το πάω στην Nokia να υπάρχει κάποιος τρόπος να "σφίξουν" το μηχανισμό? . Κρίμα γιατί χάνει αρκετά απο στιβαρότητα,ενώ η υπόλοιπη κατασκευή είναι αρκετά ικανοποιητική..
  4. Αν υπαρχει κίνηση όμως πελατών μεταξύ των εταιριών,το λογικό δεν ειναι οι χρεώσεις να γίνουν πιο ελκυστικές?(Δηλαδή να μειωθούν ελάχιστα..αφού τα πλακάκια είναι δεδομένα..)Μακάρι να δούμε να κυνηγάει ο ένας τον πελάτη του άλλου..
  5. Αν θυμάμαι καλά το 03w32 δειχνει οτι φτιαχτηκε την 32η εβδομαδα.. Και εγω ετσι πιστευω,και επισης βαριέμαι πολυ να τρεχω στα service.. Thanks guys..
  6. Ρε παιδιά sorry,αλλά ανησυχώ για τον δέκτη της συσκευης μου..Ο δείκτης του σήματος ''παίζει" συνέχεια,την στιγμή που το S-45 μου,έχει σταθερό σήμα..Και παρατηρώ και καποιες μικροδιακοπές που και που..R1L έχω..
×
×
  • Create New...