Jump to content

Johannppa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Johannppa

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

Johannppa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Ναι. Διαφορετικο επιτόκιο απο τράπεζα.
  2. Τράπεζα μονο. Ασε τον αντιπρόσωπο.
  3. Μην τσιμπας τι λέει ο πωλητής, αυτός θέλει μεγάλη διάρκεια να αυξήσει το κέρδος του. Κάντο όσο πιο σύντομα μπορείς,δεν είναι δα και τρελό ποσό. Μην ανησυχείς αν έχεις φερεγγυο(για τις τράπεζες) εγγυητή.
  4. Οκ κατα της φοροδιαφυγής ολων αλλα ας πούμε και για την άλλη πληγη του κρατους, δημόσιοι υπάλληλοι. Μηδέν εργο απο πολλους, μισθοί διπλάσιοι+ απο τον μέσο εργαζόμενο, απυρόβλητο στις απολύσεις. Λύση, απολύσεις πλεονασματικων υπαλλήλων,εξίσωση μισθών με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, πραγματικη αξιολόγηση. Και εκει θα δείτε ανακούφιση του κράτους.
  5. Και δεν μου λες,αφου σκάνε για να πάψει η φοροδιαφυγη γτ δεν πανε σε μπουζούκια κλαμπ μπαρ την νύχτα όπου γίνεται το πάρτυ φοροδιαφυγής?Άλλα βέβαια τα παιδιά δεν δουλεύουν νύχτα, κουράζονται οι αρχιτεμπεληδες,ισα το πρωί βγαινουν να πάρουν κανα μαυρο φραγκο. Για αυτους δεν λέτε τπτ που κανουν γαργαρα τους καρχαριες.Ο περιπτεράς ή ο φούρναρης σας φταιει λες κ τα λεφτα απ την τυρόπιτα τα βάζει στο σεντούκι και δεν τα ξαναβγαζει.
  6. Το ποσοστό 1% δεν είναι πραγματικο. Διαβασε το παρακατω κ θα καταλάβεις. https ://www.michanikos.gr/forums/topic/52248-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-pos-%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%83%CF%84%CF%8C-%CE%B5%CF%80%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1/
  7. Πρέπει να μπει ενα ελαχιστο που θα χρησιμοποιηθεί κάρτα πχ 15ε. Απ το ελάχιστο και κάτω θα πληρώνει κάτι παραπάνω ο πελάτης. Η τραπεζα δεν κρατάει στην πραγματικότητα 1% αλλα περισσότερο, αν αφαιρέσεις ασφάλεια, ΔΕΗ, ενοικιο, φορολόγηση απ την κερδος.
  8. 8 σε επιλεγμένα καταστήματα,σε συνεργάτες 4 κ στα υπολοιπα 2. Μια χαρά ειναι στους ποντους. Παντως την Diners δεν θα στη δέχονται παντού (οπως το ανακαλύπτω) οπότε φρόντισε να ψωνίζεις απο τα επιλεγμένα, στη τελική αυτοί χάνουν. (Το redmi note 7 καλο όντως? Σήμερα θα παραλάβω το προ)
  9. Ψαξε ρε μάστορα,αναλογα πια θες.
  10. Δεν είναι κακο να έχεις κ τα χρήματα σου Ελλάδα. Ένα μικρο κομποδεμα βέβαια στο εξωτερικό επιβάλλεται. Ν26, απ τις πιο εύχρηστες και σιγουρες τράπεζες
  11. Εμεις γενικά με της αλφαμπανκ το μπονους δουλεύουμε και συμφέρει. Καθένας με τις προτιμήσεις τ... Και στον φίλο πιο πανω. Το περίεργο είναι πως γενικα είναι αποδεκτη η American ενω διαβάζω και ακουω πως η Diners οχι τοσο ενω έχουν ίδια προμήθεια. Για εξωτερικό δεν γνωρίζω καθόλου.
  12. Με το ζορι δίνει 1% επιστροφή. Αν κ αμα και ετσι κ αλλιώς. Διαβασε στην τραπεζα
×
×
  • Create New...