Jump to content

athens2004

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by athens2004

  1. Aν και καθυστερημένα μιας και τα τελευταια 2 χρονια δεν ψαχτηκα για τηλέφωνο , το αγόρασα και εγώ πρίν κανα 2 μέρες το κ750 , Το τηλεφωνάκι αν και είναι κάποιας ηλικίας ''τα σπάει'' στην κυριολεξία και απο θέμα κάμερας εικόνα-βιντεο και απο θέμα ήχου και απο θέμα εξοπλισμού έχει τα πάντα !! Ερώτησης ' , Εχει καταφέρει κανεις να το συγχρονίσει σε win xp pro x64 , ?
  2. Παιδιά συγνώμη για την ανασκαφή του θρεντ αλλά θέλω να ρωτήσω αν έχει κανεις υπόψιν [και αν υπάρχει δλδ] aftermarket chip , η αν γίνεται επαναπρογραμματισμός του υπάρχοντος για Civic 5d 2006 1.8lt [140ps] . Σε συνδιασμό με ενα KN φίλτρο τα 150 [ψυχολογικά :D] είναι εφικτά ?
  3. Παιδιά καλημέρα , τεχνική ερώτηση : Μπορώ να φλασσάρω το 3250 με καποιο software μεσω bluetooth με το PC μου [ειναι Γερμανικό θελω να περάσω Ελληνικό μενου] η χρειάζεται οπωσδήπωτε vbox η παραπλήσια συσκευή για τέτοια δουλειά. Επίσης σε Nokia Club ποσο κοστίζει περίπου η διαδικασία αυτή ?
  4. Aπο κ700 ακουγεται καλύτερα νομίζω . s700 δεν είχα ποτε - δεν ξέρω.
  5. Οχι μόνο για παιχνίδια . Παράδειγμα ένα mp3 είναι 5mb . Η μνήμη του τηλεφώνου είναι 6 αν δεν κάνω λάθος . Να το μεταφέρω κατευθύαν στην mmc γίνεται ?
  6. Με bluetooth , δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι ?
  7. Πώς μπορώ να περνάω αρχεία παίδες , αλλά να πηγαίνουν mmc με την μία όχι μέσω sms τηλεφώνου... Να μπορώ να περνάω μεγάλα αρχεία δηλαδή . Μπορεί επίσης να μου πεί επιβεβαιωμένα 100% κάποιος 2-3 παιχνιδάκια απο ngage που να παίζουν σίγουρα όμως. @ Βρήκα απο googli , ένα bluetooth gamepad , αλλά είναι γενικά για smartphones και palms . Δεν ξέρω αν κάνει .
  8. Παιδες με τοσα εξαιρετα emulators , , αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένα gamepad στυλ , z600 se . Αν υπάρχει θα είναι πολύ καλή φάση . Υπάρχει ? :)
  9. Το έκανα και αυτό και το blizzard δεν βρίσκει τίποτα . Για να κάνω install . Το blizzard installer μικρότερο απο 50 kb δεν είναι ? Μήπως δεν έχω σωστή έκδοση , ? Θα δοκιμάσω άλλη.
  10. Mε το fexplorer τα παίρνω απο τα εισερχόμενα μυνήματα που τα στέλνει το bluetooth και τα κάνω cut paste στον φάκελο blizzard στις εφαρμογές μέσα.
  11. Παιδιά βοηθήστε έναν newbie. Πρόσφατα αγόρασα το 3230 . , πολύ καλό τηλεφωνάκι παιζω στο vsun το οποίο τρ'εχει πολύ γρήγορα και μάλιστα και ρομς μεγάλα [3mb+]. ΛΟΙΠΟΝ . κατεβάζω το sonicn.bliz. Αυτό θέλει τον blizzard installer έτσι ? Κατεβάζω και τον blizzard ινσταλλερ λοιπόν . Τα ΒΑΖΩ και ΤΑ 2 στην καρτα μνήμης του τηλεφώνου . Αλλά ουτε η εφαρμογή blizzard κανει τπτ . Ούτε το game απο μόνο του Παίζει . :cry: Τι κάνω ? :cry: υγ. Symbian και ξερό ψωμί :D
  12. Βλέπουν ...,,,, Ας πάρουμε για παράδειγμα την sharp έτσι . ? Δικτυο για να προωθήσει τα κινητά της δεν έχει .... [ειδικά στην Ευρώπη] Οπότε έρχετε μία V*****ne και σου λέει . Το προωθώ εγώ, μέσω του δικού μου V****e L*****vE και εσύ κλειδώνεις μερικές λειτουργίες , δίνοντας μου μονοπώλιο ...[ ήχους εικόνες , games μέσω V****Ne L***Ve . Thats all Folks
  13. Με χωρίς :p V***** L****
  14. 330 έχει εδώ κάπου τρυγύρω :whistle: τελική με δωρεαν courier για όλη την Ελλάδα :whistle:
  15. Εντάξει εσύ είχες επιδότηση ,,,, 10 games & 5 ηχους & 5 wallpapers να κατεβάσεις ,, ,, έχεις ήδη πληρώσει την συσκευή . Γιά πές μου κάποιον που πάει τα ''σκάει '' για ποιό λόγο να το προτιμήσει το v**** l**** ,,,, πές μου 1 όχι πολλούς λόγους ,,,, Όλα είναι θέμα μαρκετινγκ,,, απλώς αυτό είναι πολύ επιθετικό .
  16. Κάθησε και σκέψου πραγματικά τι είναι αυτό που σου προσφέρουν , ,, :whistle: και πόσα χρήματα σε αναγκαζουν να πληρωσεις παραπάνω , , , και πως ''ευνουχίζουν τις συσκευες ,,,με σκοπό την τσέπη σου και θα καταλάβεις ότι αυτοί είναι σκληροι μαζί μας :lol:
  17. H μεγαλύτερη απάτη του αιώνα μετά την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα λέγεται V***** L****** στην ουσία δεν προσφέρει τπτ. :lol: και όμως έχει πουλήσει τρελά . και το διαφημίζουνε !!! κιόλας Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να είχα το παλιό καλό 318 μου , παρά V**** L**** συσκευή . , , γιαυτό άλλη φορά παίδες - σύντροφοι προσέξτε ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ
  18. michpan Επειδή το bt μου δέν έχει μετρητή [η δεν ξέρω να το ενεργοποιήσω εγω] όπως το download του explorer που σου λέει λήφθηκαν τόσα κβ/σε τόσο χρονικό διάστημα έκανα το εξής ' Πήρα το Nightmare Creatures [γαμάτο game] το οποίο είναι 150~κβ Το πέρασα στο κινητό μου 5-6 φορές και κάθε φορά χρονομετρούσα :lol: Έκανε απο 3,5 έως 4 [το πολύ] sec. οπότε 150/3.5 = 42kb/sec ή 150/4= 37.5 kb/sec. bt adaptor trust αυτά. Τώρα μπορεί να μου εξηγήσει πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το modem του κ700?
  19. 40 υπολόγισα πρόχειρα εγώ , δεν έκανα μαθηματικούς υπολογισμούς , :rolleyes: Όσο για το τρίξιμο , τελικά να σου πώ κάτι , όλα σχετικά είναι . πχ . αν κάποιος 70kg ας πούμε . φορά τζίν 28 νούμερο , βάλει το κιν στην πίσω τσέπη , καβαλήσει το μηχανάκι του και πάει κάνει 20 γύρους στις Σέρρες στην πίστα ,,,, :whistle: έ θα τρίζει το άτιμο μετά τι να σου κάνει :mad: :mad: και άντε να του γεμίσεις μετα εσυ το κεφάλι πως δεν φταίει το τηλ . αλλα ο καννίβαλος ιδιοκτήτης :whistle: Εγώ πάντως πιστεύω πως έχει παρα πολυ καλή ποιότητα το τηλεφωνάκι και παραπέμπει σε πού καλή και ποιοτική κατασκευή. Στο θέμα μας τώρα , , , μπορώ να κάνω dial up μέσω k700 αλλα με ΕΠΑΚ?
  20. απ ότι κατάλαβα , όχι :mad: τα sis δεν τα παίζει :worry:
  21. παίζει Ngage games το διαστημοπλοιάκι μας :whistle: τα 3d java ? κανα link τπτ? [μάλλον δεν έχουν βγεί ακόμη free]
  22. Γεία σας. Πήρα bt , adaptor . :lol: καλά μιλάμε έ , , , σκίζει έχω φορτώσει το τηλ. τραγουδάκια βιντεάκια και πολλά καλά games [μπορείς να το πέις και didimos :whistle: ] μιλάμε πολύ καλη φάση 40 κβ/δευτερολεπτο περίπου , και σε εγκατάσταση μέσα σε 2 λεπτα & 1 restart. το συνιστώ ανεπιφύλακτα .
  23. Γενικά αυτο το e-shop έχει τόσο καλές τιμές , που σε ορισμένα τηλ. η διαφορά ειναι όσο το φπα σχεδον . και η εξυπηρέτηση είναι σε 2 μέρες παράδοση :alien:
  24. Το τηλέφωνο ήρθε με αυτήν την version ναι ' :alien: μάλλον τώρα έτσι θα βγαίνουν . 336 τελική με φπα . [non v.live] και απο 250 ευρώ και πάνω παραγγελίες δεν πληρώνεις μεταφορικά για όλη την Ελλάδα . Παράγγειλα απο h**p://www.telefoncity.gr [αντικαταβολή] τελικά γιατι στο expansys μου φάνηκε πολύπλοκη '' η διαδικασία πληρωμής .
×
×
  • Create New...