Jump to content

bafilias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

bafilias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια το δοκιμασα κ γω χτες το προγραμμα κ σε σχεση με οτι ειχα παλια (route,tomtom 6) ειναι κορυφη ! . Απλα να πω κατι που αφορα τους Ν80 users ( κ συγκεκριμμενα οσους εχουν παλιο firmware π.χ v.4.0707.0.7 )πως το προγραμμα για να δουλεψει απαιτει το rotatame κ αλλαγη σε landscape mode αλλιως δεν φορτωνει καν .Ευχαριστω
  2. Ναι εχει βγει ενα δοκιμαστικο απο αγγλια αλλα εχει κλεισει πλεον η περιορισμενη αυτη συμφωνια . Εξαλλου ειναι απαραιτητο να παει αγγλια για να γινει αυτο το firmware update . Το περιμενουμε παντως σε "επισημη" μορφη .
  3. Τελικα φαινεται πως το "προβλημα" μου εχει να κανει με το instant-on που για πρωτη φορα εφαρμοζεται στο Z8 . Με αλλα λογια το Z8 οποτε παταμε το power για να κλεισει , δεν "κλεινει" ποτε ! Για αυτο αν προσεξουμε το task list καθε φορα που ανοιγουμε το τηλεφωνο ειναι παντα οπως το αφησαμε πριν κλεισει . Αυτος ειναι κ ο λογος που το Ζ8 κανει 20-25 sec για να ανοιξει . Επισης φαινεται πως το τηλεφωνο εχει ενσωματωμενο chip μνημης τυπου MRAM (4 MB περιπου ) εκει κανει μαλλον αυτο το "εξυπνο" flash της μνημης του . Το θεμα ειναι πως για να γινει hard - reset πρεπει να βγει η μπαταρια . Αν και σιγουρα υπαρχει καποιος συνδυασμος πληκτρων ( μυστικο των σχεδιαστων του Ζ8 ) που κανει ακριβως αυτη τη δουλεια .... :shifty:
  4. Δυστυχως ακομα... Το χειροτερο bug που δεν το εχω σιγουρεψει 100% ακομα ειναι το εξης . Οταν το κινητο ΚΛΕΙΣΕΙ λογω χαμηλης μπαταριας τοτε για να το ανοιξω/φορτισω πρεπει να ΒΓΑΛΩ κ επειτα να ΞΑΝΑΒΑΛΩ την μπαταρια του . Σε διαφορετικη περιπτωση το κινητο δεν ανοιγει αλλα ουτε φορτιζει πραγματικα ενω το πρασινο LEDακι δειχνει ανοικτο . Ας το σχολιασει καποιος
  5. Αν η διαφωνια μας ειναι θεμα γλωσσας ( κ πραγματικα λυπαμαι γι αυτο ) τοτε να σε βοηθησω λεγοντας πως το Ζ8 ειναι ενα σχεδιαστικα ομορφο , αισθητικα "ευχαριστο" , και εργονομικα προτοτυπο τηλεφωνο το οποιο εχει κατασκευαστει απο 6 διαφορετικους τυπους πλαστικου υψηλης ποιοτητας ( οσο υψηλη μπορει να ναι η ποιοτητα του πλαστικου ... ).Ελπιζω να σε καλυψα για αλλη μια φορα :)
  6. Θα μπορουσα κ γω να μπω στον κοπο να ασχοληθω με το να σε χαρακτηρισω αλλα θα σε προσπερασω κ σε αυτο... Τωρα σε οτι αφορα το θεμα μας αν μου αποδειξεις πως τα υλικα δεν εχουν να κανουν απαραιτητα με ποιοτητα (οπως σου απεδειξα πρωτος εγω ) θα σε πιστεψω. Θα σε δεχομουν πολυ καλυτερα κ πιο ηρεμα αν μου λεγες πως η Moto εχει τα καλυτερα πλαστικα σε σχεση με τους ανταγωνιστες της ;)
  7. Φιλε οταν λεμε ποιοτητα και συγκεκριμμενα κατασκευαστικη τοτε ειτε σαρεσει ειτε οχι εννουμε κυριως τα υλικα απο τα οποια αποτελειται η κατασκευη γιατι χωρις αυτα θα μιλαγαμε για ¨ φουσκωτα μπαλονια" . Τωρα οταν μιλαμε για ποιοτητα σε κινητα εχοντας ως μετρο συγκρισης κινητα αλλων πολυ δημοφιλων εταιρειων τα οποια σου βαζουν υλικα οπως ατσαλι , τιτανιο , χρυσο ,πλατινα και ισως και ζαφυρι κρυσταλλο ( αμα τα αγνοεις σου ειναι δικο σου προβλημα ) τα οποια ειναι ανωτερα απο φυσικης , χημικης και αισθητικης αποψης και τους χαριζουμε ¨δικαιωματικα " πιστευω τα ευσημα των εξαιρετικων κατασκευων τοτε ειναι ηλιθιο να τα εξισωνουμε με κατασκευες απο στιβαρα και υψηλης σχεδιασης πλαστικα :mad:
  8. Λοιπον το κινητο το εχω αρκετο διαστημα κ μπορω να γινω αναλυτικοτερος σε οτι αφορα τα "μελανα" του σημεια . Καταρχας η Motorola το εχει ξεχασει απο τι στιγμη που το εβγαλε (για να μην πω κατι χειροτερο κ παρεξηγηθω) διοτι ειναι το πρωτο UIQ 3.1 τηλεφωνο της(με φυσικο αποτελεσμα να εχει απειρα bugs) κ για 6 μηνες τωρα δεν εχει καν ανακοινωθει ουτε το πρωτο software update ! Σε οτι αφορα την ποιοτητα κατασκευης ειναι απλα καλη εως πολυ καλη σε καμμια περιπτωση εξαιρετικη (εξολοκληρου πλαστικο τηλεφωνο με rubber πλαστικο γυρω-γυρω για να μην γλυστραει :lol: ) . Το μονο που το σωζει ειναι οι διαστασεις του , η μπαταρια του κ τα 30fps... ;)
  9. O standart player ειναι κοινως "αχρηστος" μιας κ δεν εντοπιζει καν τα αρχεια αφου οτι media (εικονα , ηχος , βιντεο ) καταχωρειται στον καταλογο media της καρτας με αποτελεσμα να υπαρχει γενικο προβλημα.Η οθονη εχει προστατευτικο anti-reflective φιλμακι καθως επισης κ κατασκευη απο πιθανως αχαρακτο υλικο που ειληκρινα δεν γνωριζω τι ακριβως ειναι (παντως σιγουρα οχι ζαφυρι !).Αυτο για το ηχειο δεν το καταλαβα :confused:
  10. Και εδω μια καλη αρχη για οσους ψαχνουν ετοιμο θεματακι... http://www.motosmartphones.com/downloads/task,cat_view/gid,12/ :cool:
  11. Παιδια ειμαι αλλος ενας κατοχος του Moto Z8 και δηλωνω αρκετα απογοητευμενος απο την ολη εικονα.Το μονο που πραγματικα αξιζει (και δουλευει τελεια) στην "ελληνικη" κοψοχρονιατικη (διχως το φοβερο S9 headset) ειναι το Bourne Identity στην επισης κοψοχρονιατικη 512 (αντι 1GB) καρτουλα. Κατα τα αλλα το μονο προγραμμα που κατορθωσα νε βαλω με "αξιωσεις" ειναι το swiss manager pro v.1.60 φτιαγμενο ειδικα για το Ζ8 :)
  12. Φιλε εγω το μετατρεπω παντα σε Η.264 640χ360 30fps κ audio MPEG-4 48.000HZ σε 1GB περιπου! κ πραγματικα βλεπεται ανετα :D .Βεβαια για ολα αυτα χρισιμοποιω mac os x k συγκεκριμμενα το "PopCorn" της Roxio δηλ. καθαρα mac φαση.Παντως αμα θες να αποφυγεις το iTunes σιγουρα θα βρεις κατι αντιστοιχο κ για pc.
×
×
  • Create New...