Jump to content

thabull

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.057
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by thabull

  1. Παίδες, έτσι για την πληροφορία.....

    Αγορά bulk εξοπλισμού, τέρμα για εμένα. Λόγω προσωπικής ιδιοτροπίας, θέλω τα earphones να έχουν συγκεκριμένη γεωμετρία. Με τις τελευταίες μαγκιές της Samsung (με τις type c θύρες ακουστικών), δεν λειτουργούν όλα τα t-c ακουστικά (από το S20FE ακόμη). Αφού "πέταξα" κάποια ευροπουλάκια σε αντάπτορες αμφιβόλου προέλευσης κατέληξα ύστερα από δοκιμή ότι λειτουργούν στα ακουστικά (t-c) της HUAWEI (αγορασμένα από MEDIA MARKT aka PUBLIC για τους νεώτερους).

    Και πάμε στο προκείμενο..... Μόλις χτες πήρα ένα δεύτερο ζευγάρι από Sk.... και για περιβαλλοντική συνείδηση τα πήρα bulk...

    Μαντέψτε... "Δεν αναγνωρίζονται από τη συσκευή". Τώρα bulk HUAWEI είναι, hulk BUAWEI είναι, ένας θεός ξέρει.... Επιστρέφονται.

    Το θέμα είναι: παύει η εμπιστοσύνη στο "bulk" ή παύει η εμπιστοσύνη στα Sk.....ομάγαζα της σειράς?

    (Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν τσέκαρα βαθμολογία καταστήματος πριν την αγορά... Σαν πρωτάρης...)

    Αυτά για να πω απλά τον πόνο μου...

  2. 18 ώρες πριν, duende said:

    οκ, εβγαλα ακρη, θελει ανταπτορα με ενσωματωμενο dac..

    πηρα αυτο και παιζει μια χαρα

    https://www.cosmodata.gr/product/381669/kalodia-ergalia/adaptors-converters-bismata/antaptores-usb/adapter-ugreen-av161-80154-usb-c-male-se-3-5mm-female-gkri

    ευχαριστω

    Παρεμπιπτόντως, πιο φτηνός είναι της Samsung που είναι σιγουράκι ότι παίζει κιόλας.... (τον έχω και ξέρω ότι κάνει τη δουλειά) 

  3. 13 minutes ago, Kyros_G said:

    Καλησπέρα και από εμένα,

     

    θα προχωρήσω στην αγορά του S24 (το Plus, αλλά νομίζω η απορία μου αφορά αντίστοιχα και το Ultra) και θέλω την βοήθειά σας στο θέμα φορτιστή:

    Ευχαριστώ

    Έχω τον 65w (με το s23u) και αυτή που χρησιμοποιώ είναι η θύρα των 25w καθώς το κινητό δε μπορεί να φορτίσει με πάνω από 30w ανεξάρτητα της δυναμικότητας του φορτιστή.

    Ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ για την αγορά του 65 είναι να θέλει κάποιος να φορτίσει ταυτόχρονα 2 συσκευές με max 25w.

    Όσο για τα καλώδια, δεν ξέρω αν αυτό που συνοδεύει δίνει ή δεν δίνει 25w, αλλά εγώ θα έπαιρνα (προφανώς) το 5Α.....

  4. Καλησπέρα σε όλους

    Μόλις σήμερα παρατήρησα ότι δε μπορώ να σετάρω τη lock screen. Παρόλο που πατάω και κρατάω, όταν ξεκλειδώνω μου ανοίγει τη home screen. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή κάτι έχω πειράξει (και δεν ξέρω τι.... 😂 )

    Με restart του τηλεφώνου, δεν έστρωσε.... Καμιά ιδέα;

  5. 12 ώρες πριν, gsa1967 said:

    εγινε clear cache , απεγκατεστησα την εγαρμογη και την ξαναπερασα. μολις την ανοιξα ειχε μεσα μια καρτα μου (αυτη που ειχε κρατησει παλια ) και παω να περασω νεα και δεν περασε τιποτα. δεν ξερω τι παιζει.

    Προσπάθησε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που δίνουν στο νήμα του s24u. Από ότι είπαν τα παιδιά εκεί, δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη και σιγά σιγά έρχεται σε όλους...

    • Like 1
  6. 22 ώρες πριν, gsa1967 said:

    εμενα παντως δεν περνει το πορτοφολι καμμια καρτα μεσα. ειχα παλια ολες τις καρτες στο s21 . oταν πηρα το 23 στη μνημη ειχε κρατησει μια της alpha και εκτοτε δεν μπορω να περασω καμμια. χθες εσβησα την εφαρμογη και την ξαναπερασα και εχει στη μνημη αυτη της αλφα.

    Να υποθέσω ότι πριν απεγκαταστήσεις την εφαρμογή έκανες clear cache και  clear memory?

  7. Από  ότι γράφτηκε στο νήμα του S24U μπορείς να περάσεις και τις ταυτότητες.

    Όποιος ενδιαφέρεται, ας κάνει μια βόλτα από εκεί (σελίδες 121, 122). Ο toxotis70 ήδη έχει πάρει την απάντησή του εκεί.

  8. 10 ώρες πριν, jim2019 said:

    Κάποιοι επικαλούνται θέμα με το δακτυλικό αποτυπωμα. Το επιβεβαιώνει κάνεις από όσους έχουν το νέο oneui? 

    https://techblog.gr/mobile/one-ui-6-1-samsung-galaxy-s23-ektos-ta-provlimata-fortisis-prokalei-zimia-ston-saroti-daktylikon-apotypomaton/

    κανένα θέμα (official ζελατίνα samsung...)

    • Like 1
  9. 13 ώρες πριν, Vlasismiriagos said:

    Αυτή τη στιγμή, με τον 65w φορτιστή, στη θύρα των 25w φορτίζει με 21-21W ενώ είναι στο 75%....... 

    Ευτυχώς (τουλάχιστον για τη δική μου συσκευή) δεν μπορώ επιβεβαιώσω το άρθρο.....

  10. On 17/3/2024 at 8:16 ΜΜ, coolnetgr said:

    Αν βάλεις GoodLock και το module RegiStar, κρατάει ιστορικό ποια εφαρμογή άλλαξε τις ρυθμίσεις (settings change history). Ίσως από εκεί βγάλεις άκρη.

    Screenshot_20240317_201206_RegiStar.png Screenshot_20240317_201214_RegiStar.png

    Το έχω εδώ και πολύ καιρό. "No history found" μου βγάζει, ενώ τουλάχιστον πριν 3-4 μέρες είχα flight mode σε on και off.....

  11. 22 minutes ago, nikos16717 said:

    Μέσα στη μέρα βρίσκω συχνά το bluetooth ανοιχτό, χωρίς να το έχω ανοίξει εγώ (εκτός και αν γίνεται καταλαθος και δεν το καταλαβαίνω). Δεν χρησιμοποιώ ρουτίνες κτλ. Που πρέπει να κοιτάξω για να βρω τι το ενεργοποιεί?

    Μερικές φορές μου συμβαίνει και εμένα. Στη δική μου περίπτωση, από ότι έχω καταλάβει, κάτι παίζει με το android auto και τη σύνδεση με το αυτοκίνητο.

    Έχεις συνδέσει αυτοκίνητο με android auto?

  12. On 11/3/2024 at 7:48 ΜΜ, fotisbasm_ said:

    Αφού 30 ε έχει πως και σου το δώσανε 16;;; μήπως σου χρέωσαν την μια από τις 2; 

    Δεν ξέρω τι να σου πω. Στο ΠΛΑΙΣΙΟ που είχα ρωτήσει όταν πήρα το κινητό μου είχαν πει όντως για 30€ το πακέτο των 2. Προφανώς ΠΛΑΙΣΙΟ με skroutz έχουν διαφορά.

    Μια ζωή όμως τις ζελατίνες της Samsung με 16 έουρος τις έβαζα στην Microtech....

  13. 7 ώρες πριν, nnik1969 said:

    Ti γνωμη εχετε για την κλασσικη μεμβρανη της Samsung για προστασία οθόνης;.Ξερω οτι δεν ειναι πληρης αλλα θελω βασικα να μην επηρεάζει και να ΜΗΝ θολωνει την οθόνη και να προστατευει απο τα spider σημάδια που μερικες φορες βλεπουμε.Νομιζω την τοποθετουν σε Samsung κατασυηματα έτσι;;

     

    Μόνο αυτή χρησιμοποιώ και είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Πήγα Microtech Θεσσαλονίκη και στο κατάστημα μου είπαν ότι εκείνη τη στιγμή είχαν ιμιτασιόν. Δεν έβαλα και ζήτησα να με καλέσουν όταν θα παραλάμβαναν την original. Μετά από μερικές μέρες με πήραν τηλέφωνο, πήγα και επί τόπου την άλλαξα.

    16€..... 

    • Like 1
×
×
  • Create New...