Jump to content

gnl1977

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gnl1977

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gnl1977's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να μεταφέρω μια προσωπική εμπειρία από την συσκευή και από την εταιρεία (Oneplus)... Το καλοκαίρι αγόρασα στην Γαλλία από κατάστημα κινητής το 7Pro 6/128. Επιστρέφοντας Ελλάδα, το τηλέφωνο βραχηκε ( δεν θα μπω σε λεπτομέρειες πώς...) και έφυγε για το σέρβις στην Πολωνία. Το κόστος επισκευής ήταν 650 ευρώ και φυσικά το αρνήθηκα. Έστειλα κάποια μηνύματα στο customer support της εταιρείας παραπονούμενος για το μέγεθος της ζημιάς και το κόστος. Φυσικά μου απάντησαν ότι η συσκευή δεν είναι αδιάβροχη και δεν καλύπτεται οποιαδήποτε ζημιά από υγρά.... Στο μεταξύ παρήγγειλα νέα συσκευή ακριβώς ίδια από το site. Πριν λίγες μέρες έλαβα μήνυμα ότι μου προσφέρουν 10% έκπτωση σε περίπτωση νέας συσκευής. Απάντησα ότι ήδη είχα αγοράσει από το site και την επόμενη μέρα πιστώθηκε ποσό 70 € στην κάρτα με την οποία έκανα την αγορά!! Δεν περίμενα ότι μετά από ένα μήνα θα επέστρεφαν στο ζήτημα μου, ούτε και ότι θα επέστρεφαν οποιοδήποτε ποσό. Οφείλω να αναγνωρίσω στην OnePlus την πολύ θετική ανταπόκριση τους. ( Έπειτα βέβαια από πολλά παράπονα που εξέφρασαν στα μηνύματα μου). Συγγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος , αλλά θεωρώ πως και τα καλά πρέπει να λέγονται .... Καλή χρονιά σε όλους!!!
  2. Η κλινη του Προκρουστη....χαχαχα!
  3. Δεν ξερω αν εχει αναφερθει σε προγενεστερα ποστ, αλλα γαι τους φαν του ειδους θα προτεινα το "ΑΥΛΑΙΑ" της Αγκαθα Κριστι... Προκειται για τον τελευταιο αθλο του Ηρακλη Πουαρό.
  4. Προσωπικα απεχθανομαι την προσφατη διαφημιση Τζαμπο με τα κατοικιδια...... αηδια.....
  5. gnl1977

    OnePlus 6T

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για το 7 δεν ξέρω... Από τις διαρροές που διαβάζω δεν τρελαίνομαι και πολύ ( κάμερα περισκόπιο πχ.) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό από Κίνα έχει global ROM?
  6. gnl1977

    OnePlus 6T

    Καλησπέρα σε όλους. Καινούργιος στην παρέα του my phone.gr, αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις καιρό... Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω το 6Τ , έπειτα από τα τόσα καλά που διαβάζω και ακούω. Το ερώτημα μου είναι εάν αξίζει η αγορά από Banggood μιας και πλέον το βρίσκω εκεί (8gb/128) γύρω στα 460 € με κουπόνι. Ευχαριστώ προκαταβολικά...
×
×
  • Create New...