Jump to content

dead

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by dead

  1. Μερικές κουβέντες σοφίας μετά από 2+ ώρες σε κατάστημα της Wind (αθροιστικά σε 2 επισκέψεις) για να πάρω ένα "δώρο" με χρήση Bonus πόντων από την Alpha Bank Bonus American Express κάρτα μου.

     

    Αν έχετε Bonus πόντους και θέλετε να τους χρησιμοποιείσετε για να πάρετε κάποιο δώρο, τότε πρέπει να είναι καταχωρηθούν στο chip της κάρτας σας. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να γίνει μια συναλλαγή 2€ και στη συνέχεια αναίρεση αυτής της συναλλαγής (-2€). Μη με ρωτάτε γιατί, απλά θα μπορούσε να υπάρχει μια option για ανανέωση των πόντων στο POS (το μηχάνημα του εμπόρου που "διαβάζει" την κάρτα σας) αλλά μάλλον αυτό δεν ήταν εφικτό (και με βάση τα υπάρχοντα τραπεζικά συστήματα). Αυτό μπορεί να γίνει και στην Wind.

     

    Στην περίπτωσή μου, παρόλο που πήρα και τα 2 αποδεικτικά συναλλαγής-αναίρεσης, όταν έλαβα το εκκαθαριστικό της κάρτας μου δεν είχε περαστεί η αναίρεση. Έστειλα αμφισβήτηση συναλλαγής στην Alpha Bank και τα 2€ πιστώθηκαν στην κάρτα μου με αντιλογισμό μετά από 2 μήνες. Το ξέρω, κάποιος μπορεί να πει "φίλε μου, είσαι Σκρουτζ, και έκανες φασαρία για 2€;" για να του απαντήσω ότι δεν μου αρέσει να πληρώνω κερατιάτικα σε καμία τράπεζα και γενικά οποιονδήποτε την έχει δει πονηρήδης και προσπαθεί να μου τα φάει με ύπουλο τρόπο.

     

    Anyway, συνεχίζω. Σύμφωνα με τα λεγόμενα και γραφόμενα της Wind και στα περιοδικά/οδηγούς της και στο site της, για να πάρεις το "δώρο" σου, είτε καταβάλεις 2€ (έτσι στον αέρα, ούτε κατάλαβα γιατί και ούτε και κάποιος μου εξήγησε από την Wind), είτε κάνεις αγορά ή αναβάθμιση στην Wind με χρήση της κάρτας σου (δείτε τα και πιο αναλυτικά στα σημεία που σας περιγράφω). Στην περίπτωσή μου, επέλεξα να πάρω κάτι. Ο υπάλληλος, για ακατανόητο λόγο, προσπάθησε να με χρεώσει και με τα 2€ "αέρα" χωρίς να μου εξηγήσει γιατί (προφανώς δεν γνώριζε;). Με τα πολλά και αφού είχα φάει 1 ώρα και πλέον, αποφάσισα να φύγω και να πάω άλλη μέρα για να πάρω το "δώρο" μου, αυτή τη φορά με τα αποδεικτικά στο χέρι (εκτυπώσεις από το site της Wind σχετικά με τα "δώρα" και τους τρόπους απόκτησής τους).

     

    Αυτή τη φορά ο υπάλληλος ήταν πιο διαλακτικός (μάλλον είδε ότι δεν θα βγάλει άκρη μαζί μου), αλλά για να ολοκληρώσει τις συναλλαγές για να πάρω το "δώρο" μου με υπέβαλε σε βασανιστήριο υπομονής για περίπου 1 ώρα.

     

    Σε ποιό κατάστημα εγινε αυτό και ποιο τηλέφωνο πήρες;

  2. φιλεμου μαλλον το πατας για περισσοτερα sec , anyway μαλλον δεν ειχες ποτε iphone , οταν το πατας το εικονιδιο περισσοερη ωρα τοτε τρεμοπαιζει και τοτε μπορεις να το μετακινήσεις , να το διαγραψεις κλπ, , ακριβως οπως στο iphone !!!!! για να σταματησουν να τρεμοπαιζουν πατα το πληκτρο της εντασης

    οσο για το ποσο ειναι δυσκολο θα δεις οτι δεν θες πανω απο 5 λεπτα να το σεταρεις με ολα του τα προγραμματα !!!!!, για μενα ειναι ο,τι καλλιτερο σχετικα με την συγκιση ppc -iphone (αν και στην ευχρηστια του το iphone δεν παιζεται )

    το wad theme το εβαλα και εγω πριν , αλλα ειναι τρομερα βαρυ !!!!!!! και για μενα δυσχρηστο ... τωρα ομως με αυτο το προγραμμα 1η φορα ειδα το ppc να πλησιαζει τοσο κοντα στο iphone και να ειναι τρομερα γρηγορο :lol::)

     

     

    λοιπον τα ανεβασα σε rapidshare ola gia poio eykolia (φυσικα ειναι freeware)

    iAltWeather-0.1.1

    iAltWeatherSkin-WVGA το κανετε εγκατασταση οπου βαλατε το προγραμμα (για να βαλετε αλλες πολεις καντε edit το xxl file με το κωδικο πολης απο το yahoo/weather

    S2P-0.58-OpenGL-VGA για μουσικα αρχεια κλπ τελειο

    S2U2-1.35-VGA το γνωστο slide to unlook

    S2V-0.42-QVGA gia φωτογραφιες δουλευει τελεια !!!!!

    Realize εικονιδια του iphone

    winter..... το προγραμμα

    File: domal-iphone.rar 11 μβ

    DownloadLink: http://rapidshare.com/files/180828009/domal-iphone.rar

     

     

    Κάποιος που το κατέβασε μπορεί να το ξανα ανεβάσει;

  3. Εγω για παραδειγμα βρηκα μια συσκευη που εχει πολυ χαμηλο SAR (κοντα στο 0,33) και κανει 80 ευρω. για μενα που θελω μια συσκευη επειδη μιλαω πολυ στο τηλεφωνο αυτη η συσκευη ειναι η τελεια και ομως κανει 80 ευρω.

    Μου λες ποια συσκευή είναι;:)

  4. μα αυτο λεω... κανω ακριβως τα βηματα αυτα απειρες φορες και τιποτα. Οπως ακριβως και ο φιλος αποπανω

     

     

    Ακριβώς τα ίδια συμβαίνουν και σε μένα. Και 100% το μενού φορτώνει στο παρασκήνιο, δεν ξέρω γιατι.

  5. βρηκα στο ebay αυτο

    http://cgi.ebay.com/2-8-TFT-Camera-Touch-Screen-MP3-MP4-PDA-TV-Phone-ZT8899_W0QQitemZ110276220331QQihZ001QQcategoryZ3312QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

    λεει και για ελληνικα. το εχει δοκιμασει κανεις?

     

    Οι 2 κάρτες δεν δουλεύουν ταυτόχρονα, θα έχεις πάντα μόνο την μια ενεργή.

  6. Καλημέρα Γιάννη, μπορεις να μου πεις μοντέλο του ηχοσυστήματος, τιμή και απο που το αγόρασες; επίσης αν εχει ενσωματομένο tuner για καναλια tv;
  7. Να πληροφορήσω οτι το κατάστημα του Περιστερίου ολοκληρωνεται σιγά σιγά, στο κτίριο που ήταν τα ψυγεία Αποστόλου, για οσους ξέρουν την περιοχή.

    Θηβών και Καβάλας γωνία, στην Άνοδο προς Χαιδάρι ακριβώς πάνω απο την γέφυρα. Σήμερα απ'οτι είδα βάζανε και τις φωτεινές ταμπέλες, οπότε λογικά σύντομα θα έχουμε εγκαίνια.

  8. Εδώ κάνουν διαφήμιση αυτοί που έχουν τα ακριβότερα και εσύ κολλάς με αυτούς που έχουν το φθηνότερο.

    Δώσε μαγαζί ελεύθερα!:D

     

     

    Νομίζω πως έχεις δίκιο.

     

    MG MANAGER

    Σολωμού 26

    Τηλ. 2103817992 - 2103847032

     

    Είναι της Ace Hellas και μπορεις να το πάρεις μεχρι 6 άτοκες δόσεις με κάρτα visa. To δικό μου το παρέλαβα σφραγισμένο με ταινία ασφαλείας της ace hellas. To πρωί πήρα τηλέφωνο και το παρήγγειλα και το μεσημέρι με πήρανε τηλέφωνο να περάσω να το παραλάβω. Στο λέω γιατί πρέπει πρώτα να το παραγγείλεις. Αν το θές χωρίς τους χάρτες να τους το πείς.

     

    Φιλικά Γιώργος

  9. Το πήρα και γω χθές στα 598.50 ευρώ τελική τιμή, σε 6 άτοκες δόσεις, χωρίς τους χάρτες.

    Οποιος θέλει να του πώ το μαγαζί, ας μου στείλει ενα pm, για να μην θεωρηθεί οτι κάνω διαφήμηση, μιας και πιστεύω οτι ειναι η καλύτερη τιμή που το βρήκα στην Αθήνα.:rolleyes:

  10. Δεν εχω ιδεα απο παιχνιδομηχανες. Εχω ηδη dsl,αλλα με ενα ρουτερ καχεκτικο,οποτε πιστευω οτι αξιζει το πακετο καθως μου τελειωνει η συνδρομη. Στα μειον ειναι οτι θα πρεπει να ξανακανω την διαδικασια απο την αρχη. Ομως δεν πειραζει,ετσι κι αλλιως φορθνετ θα ηταν η επιλογη μου μετα. Την παιχνιδομηχανη την θελω για να την κανω δωρο,απλα σκεφτομαι αν αξιζει, γιατι λεφτα για καινουργια παιχνιδια καθε φορα δεν υπαρχουν,οποτε μην παει αχρηστη. Στα βιντεοκλαμπς νοικιαζουν φανταζομαι και για xbox ετσι?δεν εχω προσεξει ποτε...Μαλλον θα το αγορασω το πακετο....

     

    Δεν χρειάζεται να κάνεις καμία διαδικασία απο την αρχή. Θα πας στα γραφεία της Forthnet με την αίτηση που εχει μέσα το κουτί και θα ζητήσεις την ανανέωση της συνδρομής. Το εχω κάνει και εχω ανανεώσει την συνδρομή μου. Γίνεται και απο το τηλέφωνο, αλλά για πιο γρήγορα πήγα στα γραφεία τους το πρωί και το μεσημέρι μου έστειλαν sms στο κινητό, οτι η συνδρομή σας ενεργοποιήθηκε.

  11. Μια που δεν έχει ανοίξει παρόμοιο θέμα...

    Έχετε πάρει; Τι δόση πληρώνετε; Έχετε καποιες συμβουλές για αυτούς που πρόκεται να πάρουν;

     

    Και μία προσωπική απορία..τα έξοδα δανείου μπορούν να φτάσουν και τις 5.000 ευρώ; Λίγο υπερβολικό δεν είναι; :blink:

     

    Μην σου φαίνεται παράξενο.

    Εγω πηρα 160000 ευρω δάνειο και τα εξοδα ήταν αναλυτικά τα εξής

    Εφορία 238,70

    Υποθηκοφυλάκειο 374,50

    Δικηγόρος 920

    Συμβολαιογράφος 1400

    Δικαστικα εξοδα και προσημειωση 1795,60

    Εξοδα Τράπεζας 1035

    ΣΥΝΟΛΟ 5763,80

     

    Να προσθέσω και οτι η τραπεζα που πήρα το δάνειο με προέγκριση δανείου ως 31/12/2004 έκανε δώρο τα έξοδα φακέλου, καπου 1700 ευρώ.

    Οπότε καταλαβαίνεις οτι ειναι συν και αυτα.Βέβαια να ξέρεις οτι οσο πιο μεγαλο ειναι το ποσο του δανείου ανεβαινουν και τα έξοδα, όπως και αν είναι πρωτη κατοικία δεν πληρώνεις στην εφορία τον ανάλογο φόρο.

    Ελπίζω να πήρες μια πρώτη ιδέα.Α, να μην ξεχασω οτι στην μηνιαία δοση, προσθέτουν υποχρεωτικά ασφάλεια ζωής και σεισμού-πυρός, κάπου 60 ευρώ. :devil: :mad:

  12. Lopon epeidei gia ta programmatakia me rwtate polloi sas dinw liges plhrofories sxetika me afta

     

     

    To prwto pou emfanizete einai to Phone Today me apotelesma na exoume emfanish diktyou tou diktyou mas me dynatothta grhgorhs apostolhs sms mesa apo menou klp klp .

     

    To epomeno einai to TodayPhone gia na krataei statistika twn klhsewn mas .

     

    To sprite einai gia backup kai emfanizei kai plhrofories gia tis mnhmes kai thn mpataria kai thn leitoyrgia toy systhmatos genikotera

     

    kai telos

     

    To WeatherPanel pou mas emfanizei ton kairo .

     

    Katw sto tray yparxei (apo dexia pros aristera) to dinarhandymenu gia soft reset allagh today plugins klp

    kai to PtravelAlarm , ena para poli kalo Xypnitiri

     

    PROSOXH : KANTE BACKUP PRIN !!!!

     

    Epeidei den xerw an doulevoun alla kai epeidh ta Today plugins epi twn plistwn einai dystropa kalo einai protou steisete otidipote na kanete ena backup (gia na mhn me syxtirizete meta)

     

     

    TIPS

     

    PROSOXH

    An deite kapoia kollhmata sto ppc ftaiei h seira emfanishs sto today screen

     

    To tip einai na mhn baloume 2 animation plugins to 1 katw apo to allo alla na ta xwrisoume me 1 stathero plugin

     

    Se emena doulevei taxytata kai xwris kollhmata h seira pou ta exw balei sto screenshot.

     

    Exw anevasei (plin tou ptravelalarm) gia liges hmeres sto parakatw Link

     

    ENJOY

     

     

    cool: :cool: :cool: :cool:

     

    Μήπως μπορείς να δώσεις κάποιες πληροφορίες για το πως ρυθμιζεις το πρόγραμμα για τον καιρό, γιατι δεν μπορώ να καταλάβω; :geek:

×
×
  • Create New...