Jump to content

twimgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    124
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by twimgr

  1. Μετά απο μεγάλα update καλό θα ήταν να γίνεται μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Έχω εγκαταστήσει την 10.0.1 και δεν έχω παρόμοια θέματα. Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα factory reset

    Το ξέρω πως έχεις δίκιο φίλε μου, αλλά προσπαθώ να αποφύγω το στήσιμο ξανά από την αρχή... Ξέρεις εσύ κάποιο τρόπο να πάρω backup σε pc καλωδιακά μήπως και γλυτώσω το μισό κόπο?

    Ευχαριστώ πολύ πάντως!!

  2. Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

    Το τηλέφωνο το έχω σχεδόν 3 χρόνια (μου το έφερε ο Αη Βασίλης το 2017). Από τότε όλα τα updates κανονικά ΟΤΑ μόλις μου ερχόταν η ειδοποίηση. Οπότε ούτε μία καθαρή εγκατάσταση.

    Την προηγούμενη Παρασκευή (αν δεν κάνω λάθος) μου ήρθε και η 10.0.1 και περάστηκε και αυτή (ανάθεμα την ώρα, κατάρα τη στιγμή...).

    Από εκείνη την ώρα μονίμως πρόβλημα με τις κλήσεις!! Επειδή 80% τις κλήσεις μου τις δουλεύω ανοιχτή ακρόαση με το που με πάρουν, το σηκώσω και πατήσω το κουμπάκι της ανοιχτής ακρόασης επιτόπου χάνεται ο ήχος ή τερματίζει την κλήση, στην περίπτωση που απλά χαθεί ο ήχος και ξαναπατήσω το μεγαφωνάκι για να ''βγει'' η ανοιχτή ακρόαση δεν ακούω τίποτα από το ακουστικό ενώ με ακούν κανονικά... Αφού γίνει αυτό καλώ πίσω και δεν με ακούν ούτε με ανοιχτή ακρόαση ούτε κανονικά. Μετά ξεκινάει η πλάκα για κάνα μισάωρο όποιος με καλεί ή όποιον καλέσω το τηλέφωνο είναι σε ανοιχτή ακρόαση θέλω δε θέλω (με κλειστή την ανοιχτή ακρόαση στο τηλέφωνο)....

    Αντιμετωπίζει κανένας άλλος εδώ αυτό το πρόβλημα ή εγώ είμαι ο γκαντέμης??? Υπάρχει γιατρειά?

    Παραπάνω ένας φίλος ρώτησε εάν γίνεται να πάρουμε ένα backup τα πάντα σε pc να κάνουμε ένα factory reset για να περάσουμε ''καθαρή'' την 10.0.1 παίζει αυτό το σενάριο?

    Γενικά τι μου προτείνετε να κάνω πριν αρχίσω τα e-mail στους κινέζους?

     

    Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!

  3. Την δοκιμασε κανεις αλλος τελικα? Χρειαζεται να εισαι root?

     

    Παιδιά ή εφαρμογή είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής σε φωτογραφίες σε σχέση με τη μαμά.

    Ένα πρόβλημα μόνο,όταν κάνω ζουμ μου δείχνει στην οθόνη πως κάνει ζουμ κανονικά (και χωρίς θόρυβο ) πατάω να βγάλω φωτό , αλλά η φωτογραφία βγαίνει χωρίς ζουμ.... Ξέρει κανείς τι παίζει?

    Στο βίντεο την ώρα που τραβάω κάνει κανονικά ζουμ

    Σε σταθερό χέρι το βίντεο είναι αρκετά καλύτερο σε σχέση με το μαμά app

  4. για το viber , μπειτε στις ρυθμισεις και επιλεξτε παλι τον χαρακτηριστικο ηχο του viber !

    τα παιξε μετα απο την τελευταια αναβαθμιση

     

    ρυθμισεις --> ειδοποιησεις --> ηχος ειδοποιησης --> ηχος --> τοπικος ηχος κλησης --> viber_message.mp3

     

    Ευχαριστώ πολύ ρε φιλαράκι με έσωσες!!!

    Από ότι φαίνεται μετά από ψάξιμο , οι τύποι στο τελευταίο update άλλαξαν το path του αρχείου ήχου...

  5. Ρε παιδιά το ίδιο πρόβλημα με το Viber και από εδώ .

    Τι restart, τι wipe cache , τι force stop , τίποτα λέμε, δεν Κουδουνά για κανένα ...στη λόγο........

  6. καλησπέρα!

    προσωπικά προσπαθώ να φορτίζω στο 20-85%

    παρατηρώ όμως τελευταία ότι η μπαταρία μου τελειώνει γρηγορότερα με αποτέλεσμα ίσως πολλές φορές να χρειάζομαι και δεύτερη φόρτιση μέσα στην ίδια μέρα!

    γενικά το χρησιμοποιώ αλλά όχι περισσότερο από τον καιρό που το παρέλαβα κοντά όπου η μπαταρία με ενθουσίασε!

    έχω πάει σε Oreo stable χρησιμοποιώ το κινητό και 3-4 ώρες για να ακούω ραδιόφωνο με το ηχείο του και όχι ακουστικά!

    έχω το Zooper widget pro με 1-2 widgets βέβαια όπως και το navbar app και κάποια άλλα apps για την εμφάνιση του λειτουργικού και από εκεί και πέρα το χρησιμοποιώ όσο τον πρώτο καιρό!

    τον τελευταίο όμως μήνα θα πω περίπου εγω ίσως και κατι παραπάνω παρατηρώ ότι αποφορτίζει πιο γρήγορα!

    εκεί που η μπαταρία δεν έπεφτε ούτε 1% με κανονική χρήση εύκολα τώρα χάνω 2-3% σε 2 ώρες Idle με το Idle στα 11% συνολική κατανάλωση!

    υπάρχει περίπτωση κάτι να κάνω λάθος ή κάτι από όλα αυτά να μου καταναλώνει μπαταρία ευκολότερα;;

    δεν το ποσταρα αυτό επειδή είμαι ψείρας ή κάτι τέτοιο αλλά επειδή ακόμα και με Oreo τις πρώτες μέρες είχα πάθει πλάκα με την αυτονομία του κινητού!

    και τώρα χωρίς κάποια τραγική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας ή στο λειτουργικό βλέπω αρκετά μεγάλη διαφορά!

    θα ήθελα γνώμες...ευχαριστώ!

     

     

    Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

     

    Μια από τα ίδια και εγώ , για τον ίδιο λόγο και εγώ δεν έγραψα τίποτα....

    Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει??

  7. Φιλε μου σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου, αυτα που λες τα εκανα με το pin το εχω βαλει 100 φορες αλλα οταν υποτιθετε κλειδωσει η συσκευη και παω να την ανοιξω, ξεκλειδωνει χωρις να μου ζητηση καποιο κωδικο, επισης να σου πω οτι εχω ενεργοποιημενο το face unlock και το δαχτυλικο και εννοειται οτι δεν το ανοιγω εγω το τηλεφωνο με αυτους τους τροπους ,για να τσεκαρω αν θα ζητησει το pin.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    !

    Φίλε μου αν έχεις ενεργοποιήσει το face unlock, βλέπει το πρόσωπο σου πριν προλάβεις να βάλεις pin και ξεκλειδώνει..

  8. για λεγε, μ ενδιαφερει!!

    Πας playstore, κατεβάζεις την εφαρμογή Oxygen updater, την κάνεις εγκατάσταση, ακολουθείς τις οδηγίες της εφαρμογής και μπαμ έχεις Ο !!!!

    Η όλη διαδικασία πάααααρα πολύ απλή, ο χρόνος που θα διαρκέσει εξαρτάται αποκλειστικά από την ταχύτητα του WIFI (μην κάνεις κάνα αστείο με data μιλάμε για 1,5GB)...

  9. Μόλις το πέρασα μέσω oxygen updater, είμαι μαμά χωρίς root κτλ.

    Στις πληροφορίες μου βγάζει πως έχω oreo 8.0.0

    Ισχύει αυτό , ή έχω κάνει καμία πατάτα?

     

    **edit**

    Το βρήκα τελικά είμαστε ΟΚ

  10. Παιδιά να εφιστήσω την προσοχή στις ηλεκτρονικές αγορές.

    Αγόρασα το Oneplus 5T από το επίσημο site πριν κανα μήνα, χρησιμοποιώντας απ ευθείας χρεωστική κάρτα Πειραιώς.

    Μόλις με πήραν τηλέφωνο από την τράπεζα ότι έγιναν σήμερα μερικές δεκάδες αγορές από διάφορα μαγαζιά σε Ρωσία και Κίνα από την κάρτα μου.

    Ευτυχώς "χτύπησαν" οι περίεργες κινήσεις στην Τράπεζα και οι συναλλαγές ακυρώθηκαν, ελπίζω εγκαίρως.

    Πλην του κινητού δεν έχω βάλει τα στοιχεία της κάρτας σε άλλο site, άρα από εκεί έγινε η δουλειά.

     

    Φίλε μου ακόμα και έτσι να έγινε, γιατί δεν χρησιμοποιείς paypal?? Δεν νομίζω να υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος για online αγορές....

  11. Ρε παιδιά είναι λογικό που στη selfie cam είναι όλα ανάποδα?? Δηλαδή αν έχω κάτι στην πλάτη μου με κείμενο οι λέξεις διαβάζονται από δεξιά προς τα αριστερά....

    Φτιάχνεται αυτό ή η δική μου κάμερα είναι ζαβή??

     

    FIXED

    Οι να μην τους πω έχουν μια επιλογή για την selfie cam αντιστροφή χρωμάτων, τι χρωμάτων ρε κλόουν???????? Και απενεργοποιημένο στην οθόνη πάλι στο δείχνει αναποδα, αλλά στην φωτογραφία που αποθηκεύεται είναι σωστό....

  12. Αδερφέ το σήμα του τηλεφώνου είναι τόσο καλό που αρχίζω και φοβάμαι να το βάλω κοντά στο κεφάλι μου...
  13. Εκτός από το περιεχόμενο του βίντεο, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε λιγάκι με την ποιότητα?
  14. Καλησπέρα σας, ρε παιδιά μια τεράστια απορία τι στο ανάθεμα παίζει με την κάμερα και τα βίντεο?

    Αυτό το τράβηξα την Κυριακή με όχι τέλειες συνθήκες φωτισμού, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου όσον αφορά την ποιότητα του βίντεο. Το μόνο που έκανα ήταν να ανοίξω την μαμά εφαρμογή είδα που έλεγε 1080 και έβαλα να γράφει...

    Ενώ αυτό :

    που τραβήχτηκε πριν δύο μήνες σχεδόν με το Lumia 1020 στα 720ρ (μέχρι εκεί πήγαινε αυτό) είναι η μέρα με τη νύχτα...

    Τέτοια βίντεο τραβάει η τηλεφωνάρα μας, ή εγώ δεν ξέρω να το ρυθμίσω σωστά? Εκτός από τους γνωστούς λόγους που παράτησα το Lumia (το είχα από τότε που βγήκε), είναι πως άρχισε να μου κάνει σχέδια με τα βίντεο (αρνούταν πεισματικά να κάνει focus όταν έκανα ζουμ).

    Το ήξερα πως θα έχω θέματα με την σταθεροποίηση με το 5Τ και το είχα αποδεχθεί, δεν γίνεται να έχεις όλα τα specs στο φουλ σε αυτή την τιμή, από κάπου έπρεπε να κόψουν, αλλά με συγχωρείτε αυτό το βίντεο από άποψη ποιότητας είναι ψιλοαπαράδεκτο.... Κρατάω μία πισινή μήπως και είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει εγώ να κάνω.

    Ακούω απόψεις!

  15. Καμία γνώμη εδώ ρε παιδιά;

     

    Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Αν διάβασα καλά λέει πως payment is pending, αυτό σημαίνει πως δεν έχουν πάρει τα φράγκα ακόμα, άρα αργείς ακόμα.... Πρώτα θα πάρουν τα φράγκα και μετά θα σου το στείλουν.

  16. Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία.

    Και εγώ παρέλαβα 30 με dispatch 27 το 8/128 και μαλιστα στην Κω μεσω speedex. Το εργαλείο είναι σφεντόνα! !!!!!!!!!!!! Βέβαια σε σχέση με το lumia 1020 και χωρίς εμπειρία από καθημερινή χρήση Android κάθε φορά που το ανάβω σκάει χωρίς να το θέλω ένα χαμόγελο, αντίστοιχο με αυτό που έσκαγε όταν έσπαγα ολόκληρη τη δευτέρα στο V-Max (το πρώτο το αντρικό!).

    Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν το ίδιο το τηλέφωνο έχει κάποιο οδηγό εκμάθησης, ψάχνω, ψάχνω αλλά δεν βρίσκω τίποτα, ούτε screen capture δεν ξέρω πως να κάνω χωρίς να ψάχνω στο Google και το YouTube. Κατάντησε ξεφτίλα η όλη φάση, η φώκια η πεθερά μου ξέρει να δουλεύει πιο καλά από μένα Android Phones. Κάθαρμα Stephen Elop με κατέστρεψες.....

  17. Τζούφιο;;;

     

    Γενικά τι πρέπει να προσέξω μόλις το ανοίξω, κουκιδες στην οθόνη, περίεργη κατανάλωση κτλ. Επειδή στην ουσία είναι το πρώτο μου Android τηλέφωνο και δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι όχι

  18. Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους!

    Επειδή και εγώ το περιμένω το τηλέφωνο τέλος της εβδομάδας, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι να προσέξω οταν μου έρθει σε περίπτωση που μου στείλουν τζουφιο, έτσι ώστε να προβώ στις απαραίτητες ενέργειες?

  19. Καλή σας ημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

    Εχθές παρήγγειλα και το δικό μου 5Τ (8/128). Ας ελπίσουμε να προλάβει να μπει κάτω από το δέντρο (έδωσα 10καρικάκι παραπάνω και είπαν 29 θα το έχω εδώ). Επειδή πολλά διαβάζω για διάφορα κουλά που έχουν τα τηλέφωνα αυτά από κατασκευής τους, θέλω να σας ρωτήσω τι πρέπει να προσέξω μόλις μου έρθει, έτσι ώστε να προβώ σε απαραίτητες κινήσεις αν μου στείλουν ζαβό τηλέφωνο.

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας!

×
×
  • Create New...