Jump to content

pastelo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pastelo

  1. pastelo

    Sony Xperia Z2

    Μα το LTE είναι φθηνότερο από το 3G κατά €60!!! Κατά τη γνώμη μου, κράτα το πιστωτικό σου στον Κωτσο για κάποια άλλη αγορά, και πάρε το LTE στα €340.
  2. pastelo

    Sony Xperia Z2

    Καλημέρα, Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το βαρόμετρο του κινητού? Έχετε κανένα σχετικό app που να παίζει σε εσάς? Όσα έχω κατεβάσει από το play store δεν έχουν καταφέρει να μου δώσουν μέτρηση...
  3. pastelo

    Sony Xperia Z2

    Υπάρχει επιλογή "WiFi direct"? Εμένα, όταν θέλω να στείλω μια φωτογραφία από το Ζ2, οι δύο επιλογές που έχω είναι "OfficeSuite Wifi direct" και "File Commander Wifi direct". Ποιά από τις δύο χρησιμοποιείς εσύ και σου δουλεύει?
  4. pastelo

    Sony Xperia Z2

    Αυτό κάνω, αλλά δεν... Οι δύο συσκευές συνδέονται με επιτυχία, αλλά η αποστολή οποιουδήποτε αρχείου αποτυγχάνει. Και μάλιστα αποτυγχάνει είτε το Ζ2 είναι αποστολέας είτε είναι παραλήπτης... Εσύ το έχεις κάνει και σου δούλεψε?
  5. pastelo

    Sony Xperia Z2

    Παιδιά, έχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει το wifi direct? Προσπάθησα σήμερα να μεταφέρω φωτό μεταξύ του Ζ2 και διάφορων samsung συσκευών (S3, S4, Note 10.1) αλλά μάταια. Τι παίζει? :worry:
  6. pastelo

    Sony Xperia Z2

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Το απόκτησα σήμερα, μετά από 4 χρονάκια στο Samsung Galaxy S. Τι να πω... πολιτισμικό σοκ... Δε μπορώ να του βρω κανένα ψεγάδι μέχρι στιγμής, απλώς κάποια πράγματα που με ξενίζουν λόγω συνήθειας (π.χ. θα ήθελα να έχω το σηματάκι του GPS να μου δείχνει αν έχω κλειδώσει ή όχι). Νωρίς είναι ακόμη, πάντως η πρώτη μου αίσθηση είναι ότι πρόκειται όντως για το καλύτερο value for money αυτή τη στιγμή. Μακάρι να μη με διαψεύσει.
  7. Περίεργο... και εγώ από το Πλαίσιο το πήρα (Αγγλική έκδοση), και μπόρεσα να κανω registration στην ΕΤΕΝ χωρις πρόβλημα :confused: Θα περίμενε κανείς ότι το Πλαίσιο είναι υποχρεωμένο να μας παράσχει support σε τέτοιες περιπτώσεις.
  8. Η πλάκα είναι ότι το σετάκι βάση+φορτιστής του Χ800 θα έπαιζε μια χαρά και για το Χ600 (η διαφορά των 2 mm στο πλάτος είναι αμελητέα), αν η υποδοχή USB του Χ600 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ 180 ΜΟΙΡΕΣ ROTATED ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ Χ800 !!! Κ@#ΦΑΛΑ Ε-ΤΕΝ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕΣ :mad:
  9. Όσον αφορά στη βάση αυτή καθεαυτή, θα μπορούσε κανείς να αγοράσει οποιαδήποτε που να μπορεί να ρυθμιστεί για το πλάτος του Χ600. Το πρόβλημα είναι τελικά στο φορτιστή. Και ερωτώ: Αν χρησιμοποιήσω mini-USB φορτιστή αυτοκινήτου άλλης μάρκας (π.χ. αυτόν της HTC που έχει το Πλαίσιο), υπάρχει περίπτωση να μη δουλεύει ή να πάθει κάτι η μπαταρία; Χλωμό μου φαίνεται. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς ας μας λύσει την απορία. Merci.
  10. Εχω πάρει την αγγλική έκδοση από το Πλαίσιο.
  11. Παιδιά, μόλις τελείωσα την αναβάθμιση σε 263, και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι η πρώτη δοκιμή ήταν το bluetooth ακουστικό. Λοιπόν, σύμφωνα με τους συνομιλητές μου, καμμία σχέση πριν και μετά. Με ακούνε πλέον καμπάνα :) Ήθελα να ενημερώσω ASAP, γιατί έχω καταλάβει ότι αυτό είναι (ή μάλλον ήταν) το κυριότερο πρόβλημα των περισσοτέρων μας εδώ. Άλλα ευρήματα εν καιρώ...
  12. Είχα και εγώ τον ίδιο προβληματισμό, και επειδή δεν είχα δει πουθενά να υποστηρίζει High Capacity, αποφάσισα και πήρα τη 2GB για σιγουριά. Παρεμπιπτόντως, η πρώτη 2GB της Κινγστον που πήρα μου προέκυψε χαλασμένη, και την άλλαξα με την αντίστοιχη της Transcend ο οποία είναι ΟΚ. Μέχρι στιγμής...
  13. Μετά την πρώτη πλήρη φόρτισή του μου κράτησε μιάμιση μέρα. Βέβαια ήταν η πρώτη μιάμιση μέρα που το είχα, οπότε καταλαβαίνεις ότι Wifi, BT, GPS, βιντεάκια και φωτογραφίες δε σταμάτησαν καθόλου... Πάντως και με normal χρήση δεν το βλεπω να μου βγάζει πάνω από δυόμιση με τρεις μέρες tops...
  14. Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα το Χ600 προχθές από το Πλαίσιο (αξιοπρεπής η τιμή του νομίζω), και παραθέτω κάποιες πρώτες εντυπώσεις: + Όμορφο, μαζεμένο, και με καλή αίσθηση στο χέρι + Αρκετά άμεσες αποκρίσεις ( είχα ένα φόβο μετά από μια σύντομη εμπειρία με το Χ800) + Πολύ γρήγορο Fixing το GPS του + Το Dest. 7 παίζει μια χαρά - Απαράδεκτη ποιότητα ήχου με Bluetooth ακουστικό - Ενώ μεταφέρω αρχεία μέσω Bluetooth από το laptop μου προς το Χ600, δεν κατάφερα να στείλω από το Χ600 σε κανένα άλλο device. Το ψάχνω... Φαίνεται καλή επιλογή για τα λεφτά του. Ίδωμεν...
  15. Νομιζω οτι δεν καταλαβα... Αφου το 1 καμμενο pixel καλυπτεται απο την εγγυηση, δεν θεωρειται ελλατωματικο το τηλεφωνο? :blink:
  16. Γεια χαρα σε ολους. Αγορασα χθες το 6600, και σημερα το πρωι ανακαλυψα οτι η οθονη εχει ενα καμμενο pixel (μονιμα ασπρο). Επικοινωνησα με το service της Nokia στη Συγγρου, και μου ειπαν οτι η εγγυηση καλυπτει ακομα και 1 καμμενο pixel, μονο που αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν ανταλλακτικες οθονες. Ευτυχως ομως, μεσα σε 24 ωρες απο την αγορα του κινητου, το καταστημα αγορας αντικαθιστα επιτοπου την ελλατωματικη συσκευη :D
×
×
  • Create New...