Jump to content

capusr5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

capusr5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορείς να επιλέξεις το βιβλίο διευθύνσεων (μεγεθυντικός φακός πάνω δεξιά) και να αρχίσεις να γράφεις τα πρώτα γράμματα της επαφής μέχρι αυτή να εμφανιστει στο πάνω μέρος. Το μόνο "πρόβλημα" εδω είναι οτι σου δειχνει κάθε φορά μονο δυο επαφες λόγω χώρου. Ή μπορεις να φτιάξεις δικές σου "Ομάδες" και να τις ονομάσεις Α-Ε, Ζ-Κ κτλ και να αντιστοιχίσεις τις επαφές σου σε μια απο αυτες τις ομάδες. Ετσι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι όταν πατάς για να δεις τις επαφές σου, να γυρνάς σε εμφάνιση ανα ομάδα και να έχεις την ίδια λειτουργικότητα με την αλφαβητική καρτέλα :) (βέβαια αυτο δεν δικαιολογεί το απαράδεκτο για μένα γεγονός να μην υποστηρίζονται οι Ελληνικοί χαρακτήρες απο την αρχή...) Τουλάχιστον το κινητό σε αφήνει να έχεις πάνω απο μία ομάδα ανα επαφή, οπότε δεν χάνονται οι default που έχει (Οικογένεια, Φίλοι κτλ) αν θέλεις και αυτές να τις αναθέσεις σε κάποια επαφή...
  2. Είσαι πρώτος! Ελπιζω οι δύο φορτίσεις που ηδη του έκανα του κινητού με τον φορτιστή του Bluetooth να μην έχουν σοβαρές επιπτώσεις :wacko: Ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση :)
  3. Παιδιά μια χάρη απο αυτους που ήδη έχουν την συσκευή... Ειναι εύκολο να ρίξετε μια ματια στον φορτιστή και να μου πειτε τι γράφει στην ετικέτα στο σημείο που αναφέρει OUTPUT: x.y V == x.y A?? Ρωτάω γιατι απο από το ΠΛΑΙΣΙΟ που το πήρα έδιναν δώρο ένα bluetooth το οποίο έχει ακριβώς τον ίδιο φορτιστή, με μικρή διαφορα στα παραπάνω νουμερα, απο τον φορτιστή του viewty και φυσικά τους μπέρδεψα :)
  4. Το μόνο που έκανα για τον ήχο της κάμερας είναι να κατεβάσω από το επίσημο site τον mobyexplorer και να πάω στο φάκελο με τους ήχους και να κάνω rename τα αρχεια (που κανονικά δεν σε αφήνει να το κάνεις χωρις το mobyexplorer). Τωρα αν παιζει κάτι με το firmware που γράφουν κάποιοι σε διάφορα forums δεν το γνωρίζω, απλά σε εμένα ήταν τόσο απλο που το έκανα σε 5 λεπτά! (Γι'αυτο και το έγραψα "χαλαρα")
  5. Σχετικά καλό... Σχετικά λέω γιατι προσωπικά θα ήθελα να είχε λίγο παραπάνω μπάσο... Ακόμα και έτσι όμως έχει καθαρό και δυνατό ήχο. Οσο αφορά τον ήχο του viewty πάντως, χρησιμοποιώντας τα ακουστικά από ένα ipod, έμεινα πολύ ικανοποιημένος.
  6. Παιδια καλησπέρα! Ειμαι και εγω κάτοχος ενος viewty εδω και λίγες μέρες και μπορώ να πω ότι ειμαι καταενθουσιασμένος! Για την κάμερα έχω να πω ότι απο video ειναι τέλεια! Επίσης τα divx που παίζει έχουν φανταστική ποιότητα και απόδοση. Από φωτογραφίες, έχει τύχει (λίγο που το έπαιξα) να βγάλω παρα πολυ καλές φωτογραφίες ενω δεν το περίμενα ότι θα τα κατάφερνε και από την άλλη αρκετά "ασχημες" ενω δεν υπήρχε προφανή αιτία δυσκολίας. Αυτο με κάνει να πιστεύω ότι το κινητό (σαν hardware) είναι ικανό να βγάλει πολύ καλές φωτογραφίες και ίσως το μόνο που το εμποδίζει είναι ειτε λάθος ρυθμίσεις απο τον χρήστη είτε κάτι στο firmware, δυο πράγματα που διορθώνονται ευκολα (για το δεύτερο δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά πάντως) Επίσης, μιας που στις επιλογες δεν υπάρχει η ρύθμιση για αθόρυβη λειτουργίας τις φωτογραφικής μηχανής, αυτό μπορεί να γίνει απλά κάνοντας rename τα αρχεία ήχου "shutter*" Το μόνο άσχημο που βγήκα (ως τώρα) είναι αφ'ενος ο τηλεφωνικός κατάλογος που δεν υποστηρίζει αναζήτηση με ελληνικους χαρακτήρες (εκτος από αναζήτηση μέσω του πληκτρολογίου αλλα εκει εμφανίζονται μόνο 2 επαφες) και κυριότερο την έλλειψη κάποιου πλήκτρο κατεύθυνσης (αριστερά, δεξια, πάνω, κάτω) όταν γράφεις μηνυμα... Ειναι πολύ ασχημο να θες να πας στην 4 γραμμή ενος SMS και να κάνεις click στην τρίτη λέξη στο δευτερο γράμμα χωρις τέτοια πληκτρα αλλά με το δάχτυλο... Ψιλο (ως χοντρο) απαράδεκτο εκτος αν υπάρχει κάτι οπως έχει το prada και δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα... Επίσης flash files (swf)... έχει βρει κανεις μέχρι τι μέγεθος παίζει;... Το ενσωματωμένο demo είναι πολύ μικρο (60kb αν θυμάμαι) και νομίζω οτι ένα που έβαλα γύρω στα 150kb δεν το έπαιζε λόγω μεγέθους... Εγκαταστάσεις παιχνιδιων/εφαρμογών γίνονται πολύ απλά είτε μεσω BT είτε κάνοντας copy τα αρχεια όταν το viewty χρησιμοποιειται σαν usb disk και έπειτα εγκατάσταση μέσα από το τηλέφωνο.
×
×
  • Create New...