Jump to content

Guest28

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Guest28

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Guest28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το κινητό το υποστηρίζουν λειτουργικά αλλά στο θέμα με την οθόνη έμειναν πολύ πίσω.
  2. Ίσως τότε να έγιναν κάποια λάθη στις επιλογές εταιρίας οθόνης όπου κ αλλάχτηκαν αργότερα που το πήραν χαμπάρι - εκτός κι αν υπάρχουν πολλές περιοχές κατασκευής όπου σε κάποιες προμηθεύτηκαν τις λάθος οθόνες... Εγώ το αγόρασα από Ολλανδία πάντως και μάλιστα σε προ-παραγγελία, λόγω μιας πολύ καλής συμφωνίας που έκανα με μια εταιρεία. Είχε κυκλοφορήσει εδώ στα τέλη Μαρτίου. Αν και από την πρώτη παρτίδα δλδ, μου βγήκε καλό, μιας και δεν έχει από τότε που το πήρα ούτε το παραμικρό ελάττωμα. Συνήθως σε κάθε προϊόν, κάθε είδους, κάθε εταιρίας, οι πρώτες παρτίδες είναι σε κάπως beta μορφή... Και όμως η Nokia έκανε το αντίθετο. Οι πρώτες γραμμές παραγωγής είναι με την καλή οθόνη και οι υπόλοιπες με το πρόβλημα με την φωτεινότητα και τα χρώματα. Έβαλαν κατώτερης ποιότητας πάνελ για εξοικονόμηση χρημάτων.
  3. Μάλλον η οθόνη έχει να κάνει με τις εκδόσεις. Το δικό μου πχ είναι το ΤΑ 1046 Και το δικό μου ΤΑ-1046 είναι. Έχει να κάνει με την γραμμή παραγωγής.
  4. Υπήρχαν και σε άλλες εταιρείες προβλήματα αλλά τέτοια ταλαιπωρία και αντιμετώπιση δεν είδα. Εδώ σε βάζουν προβληματική οθόνη και βγαίνουν από επάνω. Ελλαδάρα απλά.
  5. Ts solutions. Η παλιά arvanto.
  6. Απλά το στέλνεις στην γνωστή εταιρεία στην Αθήνα για επισκευή και κάνεις τον σταυρό σου.
  7. Έβλεπα και διάφορα στο τονισμό των χρωμάτων.
  8. Εγώ είμαι αυτός με τα προβλήματα. Περιμένω απάντηση από γραμμή του καταναλωτή.
  9. Link; Και πως την έκανες; Να δω μήπως αλλάξει κάτι σε εμένα.
  10. Συγγνώμη φίλε αλλά δεν λέω. Έστειλα σήμερα τα χαρτιά για καταγγελία οπότε θέλω να αποφύγω τυχόν ιστορίες.
  11. Για άλλη μια φορά απογοήτευση. Το άσπρο φαίνεται ροζ και το κατάστημα αναφέρει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Φεύγει καταγγελία στην γραμμή του καταναλωτή.
  12. Για wifi δεν είχα θέμα. Αν σε αλλάξουν την οθόνη θα διορθωθεί η φωτεινότητα αλλά το άσπρο θα έχει κιτρινίλα. Δεν είναι καθαρό άσπρο. Τέτοια ποιότητα οθόνης βάλανε σε εμένα. Το είδα το έστειλα ξανά και με το έφεραν με πρόβλημα στο λογισμικό. Υποτίθεται κάνουν και έλεγχο. Άχρηστη η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και φταίει για εμένα η Nokia που την αφήνει ακόμα να φτιάχνει τα κινητά.
  13. Η οθόνη για ανταλλακτικό κοστίζει κάπου στα 100€. Τώρα το συνολικό κόστος ανάλογα που θα το πας.
  14. Για άλλη μια φορά αποτυχία. Πήγα να πάρω το κινητό και το φέρανε πίσω με πρόβλημα στο λογισμικό οπότε θα πάει πάλι για επισκευή. Αύριο παίρνω τηλέφωνο γραμμή του καταναλωτή να μάθω πληροφορίες για το τι μπορώ να κάνω. Αηδία κατάντησε το θέμα.
  15. Πήγα φίλε μου και το γύρισανε σε ρυθμίσεις και λογισμικό. Ήρθε μαζί μου το φιλικό μου πρόσωπο και κάναμε την σύγκριση και φάνηκε η διαφορά. Τώρα σκέφτομαι αν δεν το φτιάξουν αν μπορώ να κάνω καταγγελία στην συνήγορο του καταναλωτή. Δεν γίνεται αυτή η κατάσταση. Να σε βάζουν ελαττωματική οθόνη.
×
×
  • Create New...