Jump to content

charmander

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About charmander

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

charmander's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Τι εννοεις μπαινουν και αλλα παιχνιδια ?Εχω emulator αλλα κολαει και δεν εχω πλυ χωρο γι αυτο σκεφτομαι να το παρω.Θυμαμαι που μικρος επαιζα fifa98 ,championleague 2001 και crash bandicoot:)
  2. Γεια σας.Το ταμπλετ που αγορασα εχει μνημη 16 giga απο τα οποια τα 7 ηταν διαθεσιμα.Ξαφνικα χθες πηγε η μνημη 4.5 giga χωρις να εχω κατεβασει κατι βαρυ.Παρατηρω οτι αυτο συμβαινει με ολα τα κινητα.Ξερερε γιατι συμβαινει αυτο και αν υπαρχει τροπος αντιμετωπισης ?
  3. Και να ηθελα να το κανω αυτο που λες δε γινεται γιατι με εκαναν ban επειδη συνεχισα να τους γλενταω με νεο ποστ .Στο τελος εκανα αποσυνδεση λογαριασμου μονος μου :p Εγραψα αυτο το ποστ για να δω αν υπαρχουν αλλοι που εχουν διακρινει τετοιες συμπεριφορες.
  4. Ανεφερα το ονομα του σαιτ σας σε ενα αλλο σαιτ (adsl.gr):X και μου διεγραψαν το ποστ.Η δικαιολογια ηταν οτι το ξερουν και δε χρειαζεται ειδικη αναφορα.ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΗ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΑΙΤ.Απλα τσεκαρετε τα αποτελεσματα της γκουγκλ οταν πληκρολογειτε το ονομα του να δειτε τη βγαζει:mad: Αν για καποιο λογο παραβαινω καποιο κανονα του σαιτ διαγραψετο
  5. Αγορασα χθες αυτο ταμπλετ και δε μπανει στο ιντερνετ.Εσεις αντιμετωπισατε ποτε αυτο το προβλημα ?
  6. Γνωριζεις αν μεσα στα 20 παιχνιδια εχει κανενα με ποδοσφαιρο ?
×
×
  • Create New...