Jump to content

cutter

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cutter

  1. Αυτό νομίζω κι εγώ, κάποιο πρόβλημα με το wifi. Τώρα, γιατί αυτό να κολλάει όλο το τηλέφωνο, και μάλιστα όταν αυτό ψάχνει να βρει πάροχο για να συνδεθεί... τι να σου πω? Και πάλι, γιατί το wifi να συνδέεται με την μια όταν το ενεργοποιώ από τον comm manager μετά? δοκίμασα με δύο, η μια είναι παλιά, η άλλη όχι... Με την ευακιρία, μπορεί κανείς να μου πει έναν σίγουρο τρόπο να ξέρω πως τα updates του καιρού γίνονται μόνο μέσω από wifi και όχι απο 3g? τι πρέπει να αλλάξω στα settings?
  2. Αν κατάλαβα τι ρωτάς, ναι ότα λέω ότι κλείνω είτε το τηλέφωνο, είτε το bluetooth είτε το wifi, ναι, εννοώ μέσα από τον comm manager. Απενεργοποιημένο το wifi, κλείνω το τηλέφωνο από το κουμπί του στο πάνω μέρος και το ξανανοίγω. Όλα καλά (με εξαίρεση μερικές φορές το θέμα του no service ή no provider, όπως το λέει τέλος πάντων!) . Αν όμως ενεργοποιήσω το wifi και κάνω τις ίδιες ενέργειες, στο reboot, θα ζητήσει PIN και μετά θα μείνει κολλημένο στο searching... Μοναδική λύση το reset στο κάτω μέρος της συσκευής και η αφαίρεση της SIM.
  3. Όχι δυστυχώς μου το κάνει συνέχεια. Επίσης παρατηρώ τα εξής. Αν κλείσω το HTC με το τηλέφωνο, το bluetooth και το wifi ενεργοποιημένα, κολλάει ως είπα. Αν απενεργοποιήσω το wifi πριν κλείσω το HTC και τα ξανανοίξω, η συσκευή συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα: είτε επανέρχεται φυσιολογικά, είτε μένει σε κατάσταση Νο Service ή κάπως έτσι το ονομάζει. Όταν συμβαίνει αυτό, δεν με ρωτάει ποτέ για SIM και μπαίνει κατευθείαν μέσα. Ο τρόπος για να ξαναβρώ το σήμα είναι να δοκιμάσω να πάρω τηλέφωνο. Αυτόματα με ρωτάει για PIN και μετά πάλι όλα καλά... Μάλλον κατάφερα να το εντοπίσω λοιπόν στο wifi... Παράξενα πράγματα... 'Οποιος έχει ιδέα, ευπρόσδεκτη. Εν τω μεταξύ, άνοιξε και το account στο forum της ACE, οπότε θα απευθυνθώ κι εκεί...
  4. Κανονικά θα έπρεπε να το γράψω στο φόρουμ της ACE αλλά δυστυχώς παρόλο που έκανα κανονικά εγγραφή στο site (με ΙΜΕΙ και ακολουθώντας το link από το email, παρόλα αυτά δεν με αφήνει να κάνω post μύνημα, για αυτό σας παρακαλώ να βοηθήσετε εδώ όποιος ξέρει και μπορεί. Χθες το αγόρασα κι έπαιζα μαζί του κατενθουσιασμένος, όλα τέλεια. Σήμερα δοκίμασα να το χρησιμοποιήσω και σαν τηλέφωνο... Έβγαλα την SIM από το παλιό μου τηλέφωνο, έκλεισα από το κουμπί το HTC, έβαλα την SIM, το άνοιξα... και πρόβλημα. Μου ζητάει κανονικά το ΡΙΝ, το βάζω, περνάει, και μετά μένει κολλημένο αιώνια στο Searching... (για σήμα). Δεν εκτελεί καμμιά λειτουργία και δεν μπορεί ούτε να κλείσει από το κουμπί του. Μοναδική λύση είναι το reset στο κάτω μέρος της συσκευής και η αφαίρεση της SIM. Με τα πολλά, κατάλαβα το εξής. Όταν το ΗΤC έχει ανοιχτή την λειτουργία του τηλεφώνου και το κλείνεις και το ξαναανοίγεις, κολλάει. Αν πριν το κλείσεις απο το κουμπί απενεργοποιήσεις την λειτουργία του τηλεφώνου και το ξανανοίξεις, όλα καλά. Μέσα από τον Comm Manager ενεργοποιείται άμεσα και χωρίς προβλήματα. Αν όμως το κλείσεις με ενεργό το τηλέφωνο και το ξανανοίξεις, πάντα κολλάει στο Searching. Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση (0.4.5.2 αν θυμάμαι καλά). Έχω δοκιμάσει και με δεύτερη SIM με την ίδια ακριβώς συμπεριφορά. Έχω ελατωματικό προιόν? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. Χαιρετώ παιδιά, αρχάριος στα ppc και με πολλές ερωτήσεις, θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να απαντήσετε στα ακόλουθα: 1. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορούμε να βρούμε το ΙΜΕΙ στο Touch Cruise? 2.Όταν πατάμε παρατεταμένα το κουμπί απενεργοποίησης στην κορυφη της συσκευής και βγαίνει το μύνημα για πιθανή απώλεια δεδομένων που δεν έχουν σωθεί, αυτό σημαίνει πως αν δεν έχω πάρει backup, ότι έχω περάσει μέσα θα χαθεί? (ραντεβού, contacts, τηλέφωνα κλπ?) 3. Τι πρόγραμμα προτείνετε για backup? 4. Τι μέγεθος micro sd κάρτα υποστηρίζει το touch cruise? Προτείνετε κάποια συγκεκριμένη μάρκα? 5. Όταν η ACE βγάζει update για ελληνικά (πχ 0.4.5.2), εγώ που έχω γυρίσει τα Windows στα αγγλικά σημαίνει πως δεν μπορώ να το βάλω? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  6. Μήπως έχετε ιδέα πότε θα κυκλοφορήσει το v8 με 2gb εσωτερική μνήμη? Δεν λέω, καλή η ομορφιά, αλλά προσωπικά αισθάνομαι κότσος να δώσω γύρω στα 300 ευρώ για κινητό με κάμερα 2 mp και μνήμη 500mb. Και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αφού έχουν ταυτόχρονα έτοιμα και τα 2 μοντέλα και θα μπορούσαν να συνδιάσουν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά για να φτιάξουν ένα πραγματικά δυνατό τηλέφωνο, τα χαντακώνουν και τα 2, το v9 με το παλιό του λειτουργικό και το v8 με την έλλειψη 3G και εξωτερική κάρτα μνήμης.
  7. Βρε παιδιά για να καταλάβω κάτι. Εχω forthnet 1024 μέσω ΟΤΕ αυτή την στιγμή και έκανα αίτηση στην Forthnet για 2play. Βλέπω αυτά που λέτε για maximum ταχύτητες ανάλογα με το τι downstream attenuation έχουμε και ρωτάω το εξής. Εγώ τώρα έχω downstream attenuation 42db, άρα 8 Mbps μετά βίας. Αυτό όμως έχει να κάνει με την γραμμή και το κέντρο του ΟΤΕ, έτσι δεν είναι? Όταν μπω στο ιδιόκτητο της Forthnet, το κέντρο μπορεί να είναι κοντύτερα, μπορεί και μακρύτερα, έτσι δεν είναι? Άρα τι νόημα έχει να μετράμε τους router μας τι λένε ΠΡΙΝ συνδεθούμε στο ιδιόκτητο? Έχω χάσει κάτι? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  8. Φίλοι ddr2 και haki, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μου φάινεται πως πρέπει να κάνω πρώτα μια ερώτηση στο site τους για να σιγουρευτώ ότι δεν θα είναι κλειδωμένο. Σας ευχαριστώ και πάλι.
  9. Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος στην παρέα και θα ήθελα τα φώτα σας. Μετά από χρόνια έρωτα με το αρχικό V3, σκέφτομαι να το βάλω στο συρτάρι για το V8. Επειδή όμως μου την δίνουν στα λαμπάκια οι "Ελληνάρες" επιχειρηματίες που βάζουν καπέλο στις τιμές προιόντων χωρίς λόγο, σκεφτόμουν να το αγοράσω περί τα 70 ευρώ λιγότερα από pixmania. Το πρόβλημά μου είναι το εξής. Στο site τους δίνουν το κινητό με υποστηριζόμενες γλώσσες αγγλικά και γαλλικά. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορώ να γράφω ελληνικά ή πως τα μενού δεν θα είναι στα ελληνικά? Κι αν δεν μπορώ να γράφω στα ελληνικά, υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αναβάθμιση από την Motorola Hellas? Sorry για τις ερωτήσεις αλλά όπως προείπα, είμαι εντελώς αρχάριος σε ότι έχει να κάνει με "πειράγματα" τηλεφώνων. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  10. Χαιρετώ παιδιά. Είμαι καινούριος κάτοχος ενός qtek 2020. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί δεν μπορώ να βρω πως μπορώ να κάνω φωνητική κλήση μέσω του qtek. Όταν δεν βρήκα άκρη, χρησιμοποίησα το MS Voice Command, το οποίο όμως πάλι δεν μου έδωσε λύση καθώς στα contacts έχω χρησιμοποιήσει ελληνικούς χαρακτήρες. Υπάρχει κάποια άλλη λύση ή πρέπει να κάνω το προφανές (δηλαδή να φάω τα νιάτα μου για να αλλάξω τα contacts από ελληνικούς σε αγγλικούς χαρακτήρες?) Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...