Jump to content

panatom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panatom

  • Ημ. Γέννησης 31/10/1973

panatom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΆ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ INTERNET ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. :) :)
  2. YΥΠΑΡΟΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΣΥ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΕΝΤΡΟ (ISDN). ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΑΜΕΣΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...........
  3. Πολλές συσκευές έχουν κλειστή ομάδα χρηστών (nokia, ericsson) με την οποία θα δέχεσαι κλήσεις μόνο από αυτούς που επιθυμείς ενώ στους άλλους θα δείχνει ότι το νουμερό σου είναι απασχολημένο. Δεν ξέρω αν γίνεται απόλυτη αντιστοίχηση του αριθμού που σε καλεί με αυτούς στην λίστα ή αν μπορείς απλά να βάλεις μερικά πό τα αρχικά ψηφία, ώστε βάζοντας στην λίστα μόνο τα 6, 2, +306 και +302 να δέχεσαι μόνο από όσους δεν έχουν απόκρυψη.
  4. Προσωπική μου άποψη είναι πως ο μόνος που θα την πληρώσει είναι ο υπάλληλος για πλαστογραφία και όλοι οι άλλοι θα βγουν λάδι.
  5. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΡΟς ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΟΧΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΟΧΕΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟΡΗΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΛΛΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. :)
×
×
  • Create New...