Jump to content

Alec111

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Alec111

  1. Alec111

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλησπέρα σε ποιο κατάστημα (ΠΛΑΙΣΙΟ) σου δώσαν πιστωτικό ? εγώ όσο και εάν επέμεινα με ξεπετάξανε με ανταλλαγή συσκευής.
  2. Alec111

    Huawei Mate 20 Pro

    Βασικά αναφέρομαι για την ελαττωματική συσκευή, μου έκαναν αντικατάσταση αλλά αρνήθηκαν επιστροφή χρημάτων και πιστωτικό. Τώρα με την καινούργια δεν έχω ασχοληθεί ακόμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μου επιστρέφουν χρήματα..
  3. Alec111

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλησπέρα και πάλι, σήμερα πέρασα τεχνικό έλεγχο και μου αντικατέστησαν τη συσκευή με άλλη. Το πρόβλημα είναι ότι στο ΠΛΑΙΣΙΟ δεν επιστρέφουν τα χρήματα πίσω και ούτε καν δίνουν πιστωτικό για άλλες αγορές. Κρίμα πραγματικά για την ταλαιπωρία !!!! Η Huawei απέδειξε δυστυχώς ότι δεν ξέρει να διαχειρίζεται τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν καθώς σε τηλ επικοινωνία αλλά και στα καταστήματα κάνουν όλοι τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ. Και τώρα τί? Να ανοίξω άλλη μια προβληματική συσκευή και να την πάω πάλι πίσω ή να πάρω άλλο μοντέλο έτσι απλά επειδή δεν μπορεί κανείς να διαχειριστεί το πρόβλημα.
  4. Alec111

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλημέρα, σε επικοινωνία μου με το τμήμα εξυπηρέτησης πλαίσιο, μου το παίξανε και καλά ότι δεν έχουν κάποια ενημέρωση και δεν ξέρουν τίποτα για τα προβλήματα. Μου είπαν να πάω για έλεγχο και ότι δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων μόνο αντικατάσταση της συσκευής ή επιτόπου ανταλλαγή με άλλο προϊόν. Ταλαιπωρία !
  5. Alec111

    Huawei Mate 20 Pro

    ελπίζω τουλάχιστον τα καταστήματα να μας δώσουν πιστωτικό, μπας και πάρουμε κάτι άλλο...
  6. Alec111

    Huawei Mate 20 Pro

    έχω την εντύπωση ότι θα πάρει κάνα 3μηνο για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, μέχρι να βγει καινούργια παραγωγή...
  7. Alec111

    Huawei Mate 20 Pro

    βασικά φοβάμαι ότι μπορεί να πάρω κάτι χειρότερο, δυστυχώς πούλησα το ρολοι αλλιώς θα ζητούσα τα χρήματά μου πίσω.
  8. Alec111

    Huawei Mate 20 Pro

    πως σας φαίνεται το δικό μου? https://imgur.com/a/Zp39i5p Η αλήθεια είναι ότι μόνο σε απόλυτο σκοτάδι και με γκρι φόντο μπορείς να το παρατηρήσεις.
  9. Alec111

    Huawei Mate 20 Pro

    Δυστυχώς τελικά και το δικό μου παρουσιάζει το φαινόμενο της πράσινης οθόνης. Το θέμα είναι ότι το ρολόι δεν είναι στη διάθεση μου πλέον και δεν θα με ενδιέφερε αντικατάσταση της συσκευής εφόσον όλες είναι ελαττωματικές. Μήπως γνωρίζει κανείς εάν στην επιλογή DOA μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων?
  10. Alec111

    Huawei Mate 20 Pro

    από την πρώτη μέρα παρατήρησες το πρόβλημα?
  11. Alec111

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλησπέρα κι από εμένα, είμαι κάτοχος mate 20 εδώ και 3 ημέρες και με έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα αυτά που ακούω για την οθόνη. Προς το παρών δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα, πιστεύω πως η εταιρία πρέπει να πάρει πάνω της όλη την ευθύνη και να αντικαταστήσει τη συσκευή ακόμα και μετα από 2-3 μήνες εάν εμφανιστεί κάποιο αντίστοιχο περιστατικό. Μπορεί να μου πεί κάποιος κάτοχος μετά από πόσες ημέρες/φορτίσεις του εμφανίστηκε το πρόβλημα?
×
×
  • Create New...