Jump to content

glezakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

glezakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είμαι κι εγω πλέον ένας ευτυχής κάτοχος... Ακόμα όμως προσπαθώ να εξοικειωθώ με τα WM6... Πρωτάρης...
  2. Ευχαριστώ πολύ! Είχα δει τις ερωτήσεις σου! Οδεύω προς την αγορά του Touch... Θα εγκαταλείψω μάλλον το Symbian!:D
  3. Καλημέρα! Είμαι κοντά στην απόκτηση του Touch αλλά αναρωτιέμαι αν μπορεί να γίνει αλλαγή γραμμής με 2 σε 1 SIM. Η αναζήτηση σε αυτό το θέμα δεν μου έβγαλε απάντηση... Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ευχαριστώ! :)
  4. Δυστυχώς...Έχω παρατηρήσει αντίστοιχα φαινόμενα... Επίσης όταν ένα μπλόκο είναι μόνο από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, προειδοποιεί ανεξαρτήτως κατεύθυνσης... Λεπτομέρεια...
  5. Εμείς ευχαριστούμε! Μακάρι να ήταν μικρότερος ο χάρτης...
  6. Εξαιρετική δουλειά φίλε μου! Αλλά έχω μία απορία! Στο βήμα 4 λες ότι υπάρχει κομμένος χάρτης για Ελλάδα! Που τον βρίσκουμε; Έχω φάει τον "κόσμο"!
  7. Σε Νοκια 6600 άνετα και χαλαρά μπορώ να πω..
  8. Το πρόγραμμα δουλεύει άψογα αλλά όταν σβήνω τα αρχεία από τον φάκελο Speech τα οποία δεν χρειάζονται παύει να λειτουργεί... (εν αντιθέσει με προηγούμενη έκδοση που είχα!!) Το έχει τρέξει κανείς χωρίς τα περιττά αρχεία που πιάνουν χώρο; Ευχαριστώ!
  9. Ο Ναύσταθμος του Π.Ν. στην Σαλαμινα φαινεται πάντως πεντακαθαρα.. Μόνο τα διακριτικα στις φρεγατες δεν φαινονται!!! :lol: Η φωτο ειναι παλιά ομως, συγκεκριμενο πλοιο που φαινεται έχει παροπλιστεί! Κανένας κίνδυνος λοιπόν για την εθνική ασφάλεια! ;)
  10. Έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με τις ηχητικές οδηγίες του προγράμματος; Από την αρχή που το δουλεύω, εδω και κάτι μήνες, οι οδηγίες "μικροφωνίζουν"! Ακούγονται αλλά μικροφωνίζουν! Τα wav βρίσκονται κανονικά στον φάκελο όπως πρέπει! Κάποια πρόταση; Σας έχει τύχει;
  11. Δεν εφταξα δικιά μου γραμματοσειρά! Έκανα το λάθος να περάσω μέσα μία από αυτές που δοθηκαν με link πιο πάνω!!! Δοκίμασα τα πάντα! Αυτή την στιγμή έχω κάνει copy paste από το Ζ: τις ελληνικές γραμματοσειρές γι να διαβάζω τα μην/τα! Παίζουν μόνο όταν το κινητό είναι στα αγγλικά!!!
  12. Φίλε μου συμφωνώ!!! Δεν μπορώ να επαναφέρω το κινητο!!! Εξαφανίστηκαν τα ελληνικά!!! Παρακολουθώ αυτό το forum πολύ καιρό, πρώτη φορά αναγκάζομαι να αναφέρω πρόβλημα!!! Οι κύριοι που πρότειναν τις γραμματοσειρές εχουν λύση; Ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...