Jump to content

xotiko13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xotiko13

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

xotiko13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. xotiko13

    Meizu 15

    δεν το ηξερα αυτο με την αναλυση.. ευχαριστω και παλι φιλε. με καλυψες και θα παραγγειλω αμεσα το κινητο. να σαι καλα γιατη διαθεση να βοηθησεις!
  2. xotiko13

    Meizu 15

    και μπαλκοναρα ωραια! :lol::lol::lol: απο τα γυρω γυρω κ το χορτιατη στο βαθος, καπου λαμπρακη σε κοβω ε???:lol::lol: -κ εγω απο θεσσαλονικη- ευχαριστω κ παλι για τις φωτο. το εφε τελειο ως εικονα απο μακρια, ΑΛΛΑ τωρα δεν ξερω αν ειμαι εγω περιεργος αλλα παλι οπως και στις εσωτερικες φωτο δε μπορω να πω οτι εχει καμια τρελη λεπτομερεια η φωτογραφια. ισως παιζει ρολο η αποσταση η δεν ξερω ποσο επηρεαζει το συγκεκριμενο εφε.. εσυ προσωπικα θα το ξαναεπαιρνες το κινητο? οπως ξαναειπα ειμαι αναμεσα σε αυτο -που ειναι κουκλακι, μικρο μοντερνο κτλ- και στο xiaomi mi note 3 που λενε ολοι οτι φυσαει σαν καμερα (μια κ επεξεργαστη εχουν ακριβως μα ακριβως τον ιδιο με το μειζου). ΑΛΛΑ το xiaomi ειναι αρκετα μεγαλυτερο σε ολες τις διαστασεις... λεφτα πανω κατω τα ιδια ειναι...
  3. xotiko13

    Meizu 15

    φιλε πραγματικα ευχαριστω για την αμεση απαντηση. αυτο ακριβως εννοουσα!!! ωραιοτατο το εφε, σαν να ειναι απο επαγγελματικη μηχανη και χωρις να ειμαι ειδικος, νομιζω για εσωτερικο χωρο δε μπορει να περιμενω κατι καλυτερο. ΑΝ και οταν μπορεσεις να μας εδειχνες και καμια φωτο απο εξωτερικο χωρο (με πορταιτο εννοω) και φως ημερας κανονικα. γιατι φανταζομαι εξω θα ειναι ακομα πιο καθαρη η εικονα εκει που εστιαζεις! ευχαριστω και παλι!! υγ. παρεπιπτοντως, ΩΡΑΙΟ ΣΑΛΟΝΙ!!!
  4. xotiko13

    Meizu 15

    Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Από κάμερα (που με καίει) αποτι κατάλαβα είστε πολύ ευχαριστημενοι από το μείζου 15! Δυστυχώς μάλλον δεν είχε κάποιος εμπειρία με μείζου pro 6s η με xiaomi mi note 3 για να το συγκρίνουμε... Βασικά με νοιάζει πολύ να κάνει ωραίο bokeh effect (νομίζω η λειτουργία πορτραίτου είναι αυτο;;;;) γιατί βγάζω συνεχώς φωτογραφίες τα μικρά κ με αυτό το εφέ είναι τέλειες! Ευχαριστώ κ πάλι φίλοι!
  5. xotiko13

    Meizu 15

    καλησπερα παιδια, το καλοκαιρι που περασε ζηλεψα πολλες φορες ακριβα κινητα φιλων (apple, samsung κτλ) για τις τελειες φωτογραφιες που εβγαζαν και αποφασισα να αγορασω κ εγω ενα με οσο το δυνατον καλυτερη καμερα (με ζουμ, bokeh effect -πορταιτο - κτλ) εψαξα αρκετα και κατεληξα σε 2 κινητα με μπατζετ υπερβαση για μενα (μαξ 300 ευρω) το ενα ειναι φυσικα το meizu 15 (γιαυτο και γραφω στο thread αυτο) και το αλλο το xiaomi mi note 3 και ενω μεν για το xiaomi υπαρχουν αντικειμενικες μετρησεις στο τοπ σαιτ για αξιολογηση φακων, καμερων, φωτογραφικων κινητων κτλ (https://www.dxomark.com/xiaomi-mi-note-3-exceptional-images-bells-whistles/), αλλα και πληθωρα θετικοτατων σχολιων για την καμερα στο σκρουτζ, δυστυχως για το meizu 15 δεν υπαρχει κατι επισημο ακομη προσωπικα προτιμω φυσικα το meizu λογω διαστασεων, εμφανισης, βαρους κτλ, και θα το πάρω αν εχει ΕΣΤΩ ιδια καμερα με το πολυ καλο xiaomi. αν εχει καποιο απο τα παιδια που το αγορασανε καποια εμπειρια- συγκριση με το xiaomi mi note 3 θα το εκτιμουσα να μας εγραφε τη γνωμη του. ευχαριστω υγ. ο λογος που εχω μαγκωθει για τo κατα τα αλλα πανεμορφο meizu ειναι -περα απο καποια οχι τοσο θετικα σχολια σε σαιτς- οτι σε 2 αλλα κινητα που τεσταραν σε αυτο το σαιτ που παρεθεσα τα αποτελεσματα των τεστ ηταν πολυ καλυτερα για το παλιοτερο μοντελο και οχι για το επομενο (που θεωρητικα ειναι καλυετρο). δειτε ενδεικτικα: https://www.dxomark.com/meizu-pro-6s-mobile-review-all-in-the-detail/ https://www.dxomark.com/meizu-pro-7-plus-dual-cam-dual-screen-powerhouse/ ενω δηλ το πρωτο εχει στα αντικειμενικα τεστ σκορ 85 (αψογο για κινητο αυτων των χρηματων), το αλλο, το πιο νεο κινητο (που σto kimovil το βαθμολογουν με 9,2 στην καμερα) εχει μολις 71 γιαυτο φοβαμαι μηπως συμβαινει κατι τετοιο και με το εν λογω meizu 15 αυτα και συγγνωμη αν σας κουρασα!!!:)
×
×
  • Create New...