Jump to content

fuzzio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fuzzio

  1. Παιδία μια απλή ερώτηση. Στα Windows Mobile υπάρχει στις ρυθμίσεις επιλογή Που να φαίνεται το νούμερο μου όταν καλώ: A. Σε κανένα Β. Μόνο στις επαφές μου Γ. Σε όλους Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο Symbian ? Ειδικά η επιλογή Β είναι που με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ, γιατί όσο και εάν έψαξα δεν βρήκα κάτι.
  2. Παιδιά την βοήθειά σας, Εβαλα το Route66 στο N95. To unsigned version, ακολουθώντας τις οδηγίες το έκανα sign και όλα οκ ! Ομως, τρέχοντας το δεν μου δείχνει τίποτα. Ούτε χάρτη και λέει Δορυφόροι 0 "Δεν υπάρχουν δεδομένα GPS" Από τα Δεδομένα GPS όμως στην κατάσταση δορυφόρων μου δείχνει κανονικά. τι έχω κάνει λάθος? Δεν θα έπρεπε τουλαχιστον να βλέπω το χάρτη έστω και χωρίς Δορυφόρους ? PS: Μέσα στο Systems/apps/Route66/maps είναι ο Athens.prm
  3. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Χρησιμοποιώντας το Jeyo Mobile Companion (http://www.jeyo.com) κατάφερα και έχω όλα τα contacts και όλα τα SMS στο PC. Επίσης το Jeyo Mobile Companion τα κάνει όλα export σε ένα αρχείο .spd Υπάρχει τρόπος να κάνω import αυτό το .spd από κάποιο πρόγραμμα symbian ?
  4. Καλησπέρα, πως μπορώ να μεταφέρω όλα τα contacts μου και τα SMS από το παλίο MPX200 (windows mobile) στο καινουργιο Ν95 (Symbian) ? Υπάρχει κάποιο application ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
×
×
  • Create New...