Jump to content

spartacos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

spartacos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. γεια σε ολους θα ηθελα να σας ρωτησω ποια ειναι τα wifi spots στην πάτρα νομίζω οτι υπάρχει στην καφετερια "σταθμός" (οι πατρινοί ξέρουν), μήπως υπάρχει και στο πάρκο του πανεπιστημίου(και αν ναι έχουν ολοι προσβαση ή μονο οι φοιτητές του πανεπιστημίου). υπαρχει και καποιο αλλο δικτυο που να συνδεεσε με την χρηση καποιας κεραιας απο το σπιτι σου . ευχαριστω περιμενω απαντησεις σας :w00t:
  2. Συμφορουμήτες σας χαιρετώ και σας ασπαζομαι την δεξια! :D Λοιπόν θέλω να αγοράσω ενα laptop που να μπορει να παίζει τα παιχνιδια που κυκλοφορουν τώρα. Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει κυρίως όμως τι κάρτα γραφικών πρέπει να έχει; Λόγου χάρη οι κάρτες γραφικών που έχουν οι υπολογιστές με μνήμη 64 μβ φτάνουν για να σηκώσουν ένα παιχνίδι. Περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ Λεωνίδας :cool:
  3. lol και παλι lol :lol: :lol: το τηλεφωνάκι που αγορασαμε :whistle: δεν τραβαει βίντεο αλλα μόνο αναπαράγει βίντεο που έχει γραφτεί απο αλλή πηγή :!:
  4. Πράγματι έτσι είναι αυτό ήταν το πρόβλημα. Έχεις δίκιο kmorfiris. Ευχαριστώ.
  5. στον υπολογιστη έχω windows mellenium αγγλικα.. και δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη αφερουμενεσ μοναδεσ δισκου(στο system --- device manager δεν μου λετε να ψαξω; . στο my computer αναγνωρίζει την κάρτα μνημης του κινητου σαν removable disk αλλα δεν γινεται χειροκινητα καμια μεταφορα δεδομενων έστω και αν το βλεπει.
  6. Γεια σε όλους :D αγόρασα το μοτορολα ε398 και έχω ένα πρόβλημα . Ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει την σύνδεση usb. Το πρόγραμμα (mobile phone tools) έχει εγκατασταθεί σωστά αλλά οτάν συνδέω το κινητό δεν το βλέπει (αν ανοίξω το system στο control panel για το usb λεει οτι δεν λειτουργεί σωστά ή οτι θέλει ενημέρωση ο οδηγός). Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε :whistle: που μπορώ να βρώ driver για το usb, ψαχνω να βρω και δεν βρισκω τιποτα.
×
×
  • Create New...