Jump to content

alkar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alkar

  1. Και μενα το ιδιο μου βγαζει.. Κανείς καμιά ιδέα??
  2. Ευχαριστώ παιδια, το εψαξα και απο κει που μου είπατε αλλά δε τα κατάφερα και έκανα format σε κάρτα και τηλ! Ελπίζω να μη ξαναχρειαστεί ποτε...
  3. Παιδια έχω ένα πρόβλημα... Έκανα αντιγραφή μνήμης τηλεφώνου στην κάρτα, το πήγα για αναβάθμιση και μετά έκανα restore αλλά δεν εγκατέστησε όλα τα προγράμματα, κάποια λένε μη εγκατεστημένα και το πρόβλημα είναι ότι όποτε ανοίγω το κιν γράφει "εγκατάσταση...", προφανώς προσπαθώντας να τα εγκαταστήσει. Μετά γράφει αποτυχια κλπ, όμως τα προγράμματα δε μπορώ να τα σβήσω από τη διαχείριση εφαρμογών γιατι δεν εμφανίζει επιλογή διαγραφή, αλλά ούτε και να τα εγκαταστήσω.. Τα είχα περασμένα στην κάρτα μνήμης.. Μη μου πειτε ότι η μόνη επιλογή που έχω πλέον είναι να κάνω format την κάρτα μνήμης...!??
  4. Δε το έχω το πρόγραμμα αλλά το έχουν κάνει σε μένα. Και μάλιστα υπάρχει και ένα παρόμοιο πρόγραμμα που υπάρχει ήδη εγκατεστημένο σε κάποιο μοντέλο κινητού και απλά με μία προσθήκη εξουσιοδοτημένης αξιόπιστης συσκευής στη λίστα των bluetooth σου κάνει το ίδιο πράγμα. Αύριο αν θες θα μάθω το μοντέλο να το ελέγξεις και μόνο σου. Απλές λειτουργίες είναι αυτά ρε παιδιά. Μη τρελαθούμε. Το θέμα είναι να μην αφήνουμε τα κινητά μας εκτεθημένα και τα κάνουν οι άλλοι ότι θέλουν.
  5. Το πρόγραμμα λειτουργεί παιδιά δοκιμασμένα...
  6. Μπορεί ο Ευαγγελάτος να το παρατραβάει λίγο με τα μούφα ρεπορτάζ και πειράματα, όμως το ότι μπορούν να γίνουν υποκλοπές είναι σίγουρο. Όσο για το πρόγραμμα που κλέβει φωτογραφίες μηνύματα και λοιπά μέσω bluetooth μπορείς να το βρεις πανεύκολα, αλλά θα πρέπει πρώτα να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο κινητό του θύματος. Με άλλα λόγια, οποιοσδήποτε μπορεί να μας παρακολουθήσει ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ...
  7. Έχει κανείς ιδέα τι είναι η λειτουργία "Ορόσημα"? Εμφανίζεται μόνο ως συντόμευση στην αναμονή. (Εργαλεία->Ρυθμίσεις->Τηλέφωνο->Κατασταση αναμονής, στη λίστα με τις συντομεύσεις).
  8. Έχω διαβάσει καμια δεκαρια σελιδες απο το forum αυτο γιατι ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο. Εχω δει ομως οτι εχει αρκετα προβληματακια οπως: 1. χαλαρο joystick 2. μηνυματα "μνημη πληρης" 3. artifacts στις φωτογραφιες 4. προβληματα στη φωνητικη κληση 5. κολληματα απο το symbian 6. κολληματα στο ξυπνητηρι οταν εχεις μηνυμα 7. χαμηλη ποιοτητα ηχου στα ηχεια Θελω να ρωτησω αν τελικα αξιζει να το παρει κανεις. Το εχει μετανιωσει κανενας, και αν ναι για ποιο λογο? Ειναι αρκετα λεφτα για να κανω παλι αγορα στα τυφλα οπως με το προηγουμενο μου κινητο. Επισης, βγαζει αλλα προβληματα εκτος απο αυτα? Τελος, τα κινητα που δινουν τωρα στα καταστηματα ειναι αναβαθμισμενα ή θα πρεπει να κανω υστερα την αναβαθμιση? Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...