Jump to content

simca

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About simca

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 17

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

simca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. simca

    LG G6

    Δεν είναι το καλώδιο, ούτε η θύρα φόρτωσης...είναι ο φορτιστής που δεν ανταποκρίνεται πλέον στις ανάγκες του κινητού...Βάλε έναν με μεγαλύτερα Amb, και είσαι οκ...
  2. simca

    LG G6

    Συνεχίζω το θέμα με την φόρτωση της μπαταρίας..... Σήμερα μου έκανε αναγκαστικό battery drain για να πάει κάτω από το 9% και μετά ξεκίνησε την κανονική φόρτωση.....για δείτε το λίγο και εσείς μήπως το έχω μόνο εγώ.... Να προλάβω κάποιον και να ενημερώσω οτι δεν έχω κάποιο battery app !!!
  3. simca

    LG G6

    Επιβεβαιώνω και εγώ για την καλύτερη συμπεριφορά του LG G6, με το Oreo... Μία ερώτηση μόνο, στην φόρτωση όταν το κάνεις shutdown ξανά γίνετε restart ?? Γιατί σε εμένα φορτώνει μόνο σε ON Mode, σε εσάς ??
  4. Συγνώμη φίλε μου για το fail άνοιγμα που έκανα......αλλά είμαι απελπισμένος...ξέρεις δώρο του μικρού και δεν δουλεύει.....σβήσε το μήνυμα θα συνεχίσουμε την κουβέντα από το άλλο βήμα.
  5. http://www.ebay.com/ctg/Android-4-0-Tablet-HexTab-9-Inch-1-2GHz-8GB-/143715285
  6. Δυστυχώς φίλε μου, δεν έχω εμπειρία με China tablet αλλά recovery menu δεν μπαίνει, έχω δοκιμάσει τα πάντα..
  7. Καλησπέρα και από εμένα. Δεν ξέρω εάν θα διαβάσει κανείς το μήνυμά μου ή είσθε όλοι σε καμιά παραλία ?? Εχω ένα tablet Made in China, http://www.ebay.com/ctg/Android-4-0-Tablet-HexTab-9-Inch-1-2GHz-8GB-/143715285 και έπαθα το κλασικό κλείδωμα από λανθασμένα pattern... Η Google λοιπόν για να ξεκλειδώσει τον κωδικό πρέπει να πιστοποιήσει τον Account Google email+pass.... Έλα όμως που το wifi είναι κλειστό και δεν μπορεί να γίνει η πιστοποίηση !!!! Προσπάθησα hard reset αλλά τίποτα, συνδιασμός κουμπιών τίποτα...ενώ έγινε software reset πάλι ζητάει πιστοποίηση..... Μπορείτε να βοηθήσετε για να γίνει format με ODIN...αλλά χρειάζετε και firmware, εδώ τι κάνουμε ?
×
×
  • Create New...