Jump to content

giorgos1900

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giorgos1900

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

giorgos1900's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Έχει μόνο το playstore και google. Ούτε gmail ούτε google photos κτλ. Μπορώ βέβαια να τα εγκαταστήσω μετά από το playstore σαν αυτόνομες εφαρμογές αλλά δεν είναι το ίδιο.'Οταν εγκατασταθούν τα opengapps αλλάζει όλη η διαχείρηση του κινητού (προς το καλύτερο κατά την γνώμη μου), πλην όμως κολλάει στην σύνδεση όποιου προγράμματος ζητάει τον λογαριασμό της google. Το θέμα είναι γιατί το κάνει, και τι κάνω εγώ λάθος? Ευχαριστώ.
  2. έβαλα την NEW-MIUI10-Nougat-Stable-9.6.1.0-V4b_by_C.B.G. και την MIUI9-Nougat-Stable-9.5.2.0-V8e and 9.5.1.0-V7h Full ROMs. Όλα καλά έως την στιγμή που βάζω τα open gapps. Αρχίζουν τα προβλήματα κάθε φορά που προσπαθει να συνδεθεί στον λογαριασμό της google (είτε από την αναζήτηση είτε από το playstore) βγάζει μαύρη οθόνη. Δοκίμασα και τα τρία opengapps και με τα τρία τα ίδια και στις δύο rom. Δοκίμασα πρώτα εγκατάσταση rom μετά σύνδεση σε λογαριασμό μετά opengapps, δοκίμασα opengapps πριν την σύνδεση του λογαριασμού, και δοκίμασα και άλλα twrp (και το τελευταίο). Όλοι οι συνδυασμοί οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα (μαύρη οθόνη όταν συνδέεται στο google). Καμιά ιδέα καποιος?
  3. ποια rom να βάλω που να μην χρειάζεται root? (έχω 19s indian κιναζομάγαζου)
  4. Είμαι με την 19s indianτου κινεζομάγαζου. Το nova go δουλεύει κανονικά. Μπορώ να αλλάξω rom χωρίς να κάνω root (για να δουλεύει το nova go) και ποιά μπορώ να βάλω?
  5. από που βρήκες θήκη και glass γιατί δεν βρίσκω πουθενά για αυτό το τηλέφωνο. Υπάρχει περίπτωση να ταιριάζει του 722;
×
×
  • Create New...