Jump to content

TYPHOON

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by TYPHOON

  1. Έχω εγκαταστήσει στο 5800 τa sygic,garmin και ndrive. Μετά από 1 μήνα περίπου που τα τσεκάρισα, θεωρώ ότι το ndrive στη πόλη που ζω (Βόλος) είναι σαφώς καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης.

    Έχει σωστές μονοδρομήσεις γρήγορη και σωστή απόκριση καλή χάραξη διαδρομών γρήγορο επαναπροσδιορισμό κ.α.

    Επειδή είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε τι ισχύει και στις άλλες πόλεις όποιος θέλει ας καταθέσει τα συγκριτικά του.

     

    Καλημέρα φίλε. Σου έχει σημβεί στο 5800 να χάνει το ndrive το σήμα για 1-2 δευτερολεπτα και μετα αμέσως να το ξαναβρίσκει και αυτό να το κάνει συνέχεια με αποτέλεσμα να μην μπορείς να βρείς τον δρομο. Εγω σε ενα 5800 που έχω το κάνει συνέχεια και σε ενα 6210 που έχει η γυναίκα μου της το έκανε πρίν μια εβδομάδα και απο τοτε το έβγαλε!!

  2. GARMIN: Αποσταση καμια 30αρια μετρα απο εκει που εισαι οποτε κλαψε χαραλαμπε

    NDRIVE: Καμια σχέση με το μενου των αλλων προς το καλυτερο κανει και αναζητηση διαστραυρωσης αλλα χάνει σήμα και το βρισκει μετά απο 3-4 δευτερολεπτα πράγμα πολύ σπαστικό

    SYGIC: Το ποιο αβολο μενού δεν μπορεί να μετακινήσεις τον χάρτη εν ώρα κινησης, δεν μπορεις να κλειδώσεις την οθονη να μην πατιετε κατα λαθος σε τσεπη, δεν εχει καλους χάρτες, έχει μικρά πλήκτρα γραμματων αλλα τι να κανεις που εχει την μικρότερη απόκληση!!

     

    Αντε γρηγορα να ληθούν τα προβλήματα σε όλα...

  3. Καλο το ndrive αλλα εχει 1 ελειψη και ενα σοβαροτατο προβλημα.

     

    Η ελειψη ειναι οτι δεν εχω επιλογη να κλειδωνω την οθονη για να μην ανοιγει μενου μεσα στο μπουφαν στην μηχανη οπως dest igo

     

    και τελος το μεγαλο μειονεκτημα ειναι η ασταθεια του. Πήγα στην Ιταλια χωρίς χάρτη βασιζόμενος πανω του και περιπλανιομουν χαμενος. Εχανε το σημα και το έβρησκε καθε λιγα δευτερολεπτα οποτε και εχανες δρόμους. Και αυτο απο μονο του ειναι αρκετο να με κανει να αναζητησω να βαλω κατι ποιο αξιοπιστο

  4. Χαιρετω του φιλους του φορουμ.Σημερα αγορασα απο το στοκ του πλαισιου ενα Samsung SGH-D880 ειχα αγορασει και πιο παλια ενα samsung παλι και ειχε βγει χαρτι οχι οτι αυτο εχει προβλημα(μαλλον) αλλα εχω κολλησει στο εξης.Στην καρτα vodafone που εχω,εχω απεργοποιησει τον κωδικο γιατι δεν μπορω να θυμαμαι κωδικους.Την βαζω στο 880 και μου ζηταει κωδικο!,το λεω στο παληκαρι στο πλαισιο και μου απαντα οτι ετσι ειναι και πρεπει να τον βρω να τον βαλω για να προχωρησει.Τελος παντων λεω θα ασχολιομουνα με το θεμα απο Δευτερα.Ειχα μια καρτα wind ftg που δεν την ειχα ανοιξει ακομα και λεω κατσε να δοκιμασουμε με αυτη που εχει τα pin κτλ.Την βαζω πρωτα στο παλιο κινητο με το pin και δουλεψε ρολοι.Εν συνεχεια την βαζω στο 880 και μου ζηταει τα εξης."υποδοχη 1 εισαγωγη Pin"βαζω το pin και προχωρα και πανω που λεω τελειωσαμε μου βγαζει "ΚΛΕΙΔΩΜΑ SIM"και απο κατω να γραψω εναν κωδικο!Ενταξει δεν ασχολουμε και πολυ με κινητα αλλα δε περιμενα να εχω χασει τοσα επεισοδια.Εβαλα κατι pin puk οτι εβρισκα δεν επιανε τπτ ουτε κλειδωθηκε και τπτ.Τελικα τι γινεται και γιατι μου τα ζητα αυτα εχει κανενα θεμα το κινητο?Ευχαριστω εκ των προτερων.

     

    Ακομα με το πλαισιο ασχολεισε!! Σου δώσανε κινητο που επεστρεψε άλλος και ειχε βάλει Pin στο τηλεφωνο και αυτο σου ζηταει για να ανοιξει εστω και αν βαζεις καρτα ξεκλειδωτη. Αλλά είναι τοσο δύσκολο να το σκεφτούν οι genius πωλητες τεχνικοι του πλαισιου και σε ταλαιπωρουν χωρίς λόγο...:confused:

  5. Το οτι ετυχες σε ελλατωματικο προιον ειναι συνηθες φαινομενο. Εδω και αυτοκινητο μεγαλων εταιριων πας να αγορασεις και μερικες φορες υπαρχει αστοχια υλικου, στο κινητο δεν θα συμβαινουν αυτα?

    Εγω παλι εχω 2 samsung και μου εχουν βγει σκυλια, ενω το προηγουμενο μου SE δεν μου βγηκε. Τι να κανω, να αρχισω να κατηγορω την SE? Δεν παει ετσι.

     

    Φιλε μου απο οτι βλεπεις και διαβάζεις εδω δεν μιλάμε για ελλατωματικό δικό μου προιόν αλλά για ελλατωματικό μοντέλο. Και εκτός απο το ελλατωματικό μοντέλο για δοκίμασε να πάρεις ένα τηλέφωνο την samsung να ρωτήσεις πχ αν εχει λυθεί με την αναβάθμιση το πρόβλημα και θα σε ρωτήσουν, αναβάθμιση? Τι είναι αυτό!!!

     

    Με αλλα λόγια καφενείο

  6. Ναι...λεγεται samsung d 980...παιδια οσοι εχετε η σκοπευετε να παρετε κινητο dual-sim δειτε το καινουργιο...κανενα απο τα παλια προβληματα και ανωτερο σε ολους τους τομεις απο το παλιο.φιλικα παντα...

     

    Γιατί πρέπει να πετάξω ένα κινητό που απο την πρώτη ημέρα λόγω κατασκευαστικής ανεπάρκειας δεν λειτουργεί σωστά το μπλουτουθ και να πάρω ένα της ίδιας εταιρίας χωρίς πληκτρολόγιο και με διπλάσια τιμή?

    Γιατί τρώω κουτόχορτο μήπως?

    Για μένα η samsung δεν υπάρχει σαν εταιρία και όχι μόνο για μένα αλλά και για 10 άλλους κάθε μέρα που επικοινωνούν μαζί μου καθε μέρα και με ρωτάνε γιατί δεν ακούγομαι καλά!!!

     

    Μην τρώτε κουτόχορτο που σας δίνουν οι εταιρίες.

  7. ενας φιλος μου εχει προβλημα με την ενταση στην sim 2 γραμμη οταν χρησιμωποιει bluetooth ακουστικο.υπαρχει αναβαθμιση που διορθωνει το προβλημα?η τελευταια εκδοση που εχει ειναι D880BDHE2!υπαρχει νεοτερη?

     

    Τιποτα δεν υπάρχει φίλε μου όπως βλέπεις και στα προηγούμενα ποστ. Να μην κανει την πατεντα με τους κρυφούς κωδικούς για ανέβασμα όλων των εντάσεων γιατί τότε 8α αρχίσει να μικροφωνίζει και δεν θα ακούγετε τίποτα. Χανετε όλη η καθαρή φωνή

  8. Τοσο τραγική που ψάχνω λύσεις κίνας με ότι σημαίνει αυτό σε τσάμπα έξοδα και σε ρίσκο ποιοτητας κατασκευης. Εγώ μιλούσα αποκλειστικά με bluetooth και οταν το πήρα δεν μου είπε κανείς το αστείο πρόβλημα με το τόσα χρόνια bluetooth (λες και είναι νέα τεχνολογία!!!!!) και αφού αγόρασα 3 διαφορετικά bluetooth τώρα μιλάω αποκλειστικά με το τηλέφωνο!!!
  9. Μπορει καποιοσ να μιλαει με το bluetooth kai απο τις δυο sim????

     

    θεωρητικά ναι. Το θέμα είναι ότι δεν η ποιότητα του ήχου είναι σε επίπεδο δεν με ακούει κανείς. Αν θέλεις να μιλάς με bluetooth καλύτερα να πάρεις κάποιο άλλο κινητο και θα με θυμηθείς!

  10. Φίλε μου θα σου το πω απλά για να το καταλάβεις.

    Το κινητό είναι τέλειο (εκτός απο τα λίγα μηνύματα που μπορεί να χωρέσει) όταν λειτουργείς χωρίς bluetooth.

     

    Αν χρησιμοποιέις bluetooth ανεξαρτήτου μάρκας τότε δεν ακούγεσαι απο την γραμμή 2 (ειδικότερα) με τίποτα.

     

    Μεγάλη μάπα αυτό και ο λόγος που θα πάρει δρόμο σε 8 μήνες που λήγει η επιδότηση.

     

     

    Παιδια.....ρωταω συγκεκριμενο πραγμα....ακουγονται διακοπες την ωρα συνομηλιας με το τηλεφωνο...(σαν να εχεις χαμηλο σημα ή οχι?)...

    Αυτο με ενδιαφερει πιο πολυ.....το εχετε υποψιν σας?......

    Το ο τι μια απο της δυο γραμμες ακουγεται πιο βαθια ειναι γενικο ή μεμονομενο?

  11. καλησπερα παιδια!!!

     

    την ψαχνω κι εγω να παρω ενα dual sim κινητο. Στην αρχη ελεγα για κινεζικο αλλα διαβαζωντας το thread αλλαξα γνωμη. Αυτο που με προβλιματιζει για το 880 ειναι οτι απο οτι διαβαζω εδω με καποιες εταιρειες παροχης δουλευει καλα το μικροφωνο, και με καποιες αλλες οχι.

     

    Εγω εχω λοιπον συμβολαιο wind και καρτοκινητο παλι wind. Εχει καποιος απο εσας τον ιδιο συνδιασμο για να μου πει πως δουλευει ετσι?

     

    Me thn cosmote ksekoufenese me thn wind den akous kai to kleineis kai pairneis me cosmote. ektos kai an garizeis kai pali omos akous dinata alla den ksexorizeis ti leei o allos. Afta me wind.

    Gia leitourgia me mpledonti asto kalitera me wind. 3 diaforetika exo agorasei kai pali den mporo na miliso me kanena aksioprepos kai pano apo ola panta.

    Mia douleuei mia oxi mia mplokarei kai den apenergopoihte kai prepei na kano restart. koinos, bgale re nokia ena dual band na bro thn hsyxia moy!!!!

     

    Kai mhn skefteis na apouikeyseis minima sta proxeira me thn epilogh ypen8imishs ka8e 3 lepta. 8a xtipaei gia to mhnyma sta proxeira kai na to sbhseis pali 8a xtipaei ektos an kaneis epanekinhsh.

    kai ola afta apo thn "samsung" me 300€... as prosexa!!

  12. Απ' ότι είδα η rom του AIRIS στο γαλλικό site είναι γύρω στα 103ΜΒytes. Μήπως να το αφήσεις για κάποια ώρα για να αντιγράψει το αρχείο στη ROM. Συνήθως οι bootloader, είναι απλά προγράμματα και μπορεί να μην έχουν διαδικασία εμφάνισης της προόδου της αντιγραφής με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι δεν γίνεται τίποτα. Θα σου συνηστούσα αν δεν το έχεις κάνει ήδη να το αφήσεις για καμιά ώρα να δεις αν στο τέλος τελιώνει την διαδικασία της αντιγραφής

     

    to exo afhsei file mou gia ena olokliro brady!! kati allo paizei. epishs peiramatizomouna me tis epiloges kai pathsa thn epilogh mark bud sector kai exasa 50mb apo thn ram kai me format den ginete tipota. opote tora exo katevei sta 60 ram 60 rom, koinos klafta xaralampe

     

    kai ola afta epeidh o mamakas apo to service ths etairias mou eipa oti gia na epanafero tis arxikes ri8miseis prepei na pathso thn epilogh low level format !!! eno telika to sosto einai na kratas to pliktro pros ta pano..... karagiozides kai talaiporoume 10 meres tora

  13. Με τη winlink (radioshack) που τα φέρνει επικοινώνησες?

    http://www.winlink.gr/contact.html

     

    Αν δεν έχεις αποτέλεσμα υπάρχει εδώ μια dumped rom που βρήκα τυχαία και πρέπει να είναι ισπανική μάλλον (αλλά μπορείς να περάσεις ελληνικά από πάνω της):

    http://airist620.positifforum.com/Le-T620-c2/LE-T620-en-general-f5/Tuto-Faire-un-dump-de-la-ROM-t176-105.htm

     

    "Bonjour,

     

    1 - Telecharger le fichier sur votre ordinateur:

     

    ftp://client:0000@nitteo.com/DUMP-T620.BIN

     

    Renommer le fichier : DUMP.BIN

     

    Copier ce fichier sur une carte SD vierge d'au moins 128 Mo préalablement formater en FAT sans non de volume a l'aide d'un lecteur/graveur de carte SD

     

    2 - Faire un RESET tout en ayant le pavé directionnel vers le bas, laché le RESET mais gardé le pavé vers le bas, normalement un menu BLEU apparaît

     

    3 - Mettre la carte SD dans le PDA/GPS, puis entrée dans le menu bleu DUMP TOOLS puis SD TO USERSTORE en appuyant sur le bouton directionnel a l'aide du bouton reset pour rentrer dans un menu. ( une barre de progression va apparaître : l'opération prend environ 3 minutes.)

     

    Site : http://www.airisfr.com

    Site SAV : http://support.airis-france.com

    Tel SAV : 08 26 80 27 72"

     

    Με λίγα λόγια και χωρίς να ξέρω πολλά γαλλικά,λέει να κατεβάσεις το DUMP-T620.BIN, να το μετονομάσεις σε DUMP.BIN, να το βάλεις στην sd και αυτή στο airis, και μετά να μπεις στο μενού που έκανες την πατατιά του format κάνοντας reset και κρατώντας ταυτόχρονα πατημένο το joystick και να επιλέξεις DUMP TOOLS και τέλος SD TO USERSTORE.

    Αν σου δουλέψει μπορεί να βρω κάποια στιγμή ένα Τ620 από φίλο και να σου κάνω ένα rom dump... Καλή επιτυχία...

     

    αυτο το εχω κατεβασει κατι μερες τωρα και ακουστε το κουλο. παω στην επιλογη sd to userstore και απο κατω γραφει οτι ξεκιναει η λειτουργία userstore to sd!!!!!

     

    οπότε δεν προχωράει τίποτα!!! τι μπορεί να φταίει για αυτό? bug ισως ή κατι άλλο

     

    επειδή είδα ότι ξέρεις γαλλικά μήπως μπορείς να τους κάνεις μια ερώτηση τι δεν παέι καλά?

  14. αλλο rom και αλλο dump αρχειο. αυτο το εχω κατεβασει κατι μερες τωρα και ακουστε το κουλο. παω στην επιλογη sd to userstore και απο κατω γραφει οτι ξεκιναει η λειτουργία userstore to sd!!!!!

     

    οπότε δεν προχωράει τίποτα!!! τι μπορεί να φταίει για αυτό? bug ισως ή κατι άλλο

  15. efxaristo file mou afto exo hdh kanei alla h rom tou airis einai poio sta8erh

    epipelon to ariris exei 4 koumpia eno to mio 3 opote xano ena koumpi. epishs to mio exei problhma me thn isxy ths mpatarias toy eno to airis oxi. kai telos otan kleineis apo to off to mio xanei hmeromhnia eno to airis oxi

    poly shmantika ola gia na prepei na bro pash 8ysia thn rom tou airis. to 8ema einai oti exo pei sta perisotera forum tou ekoterikou kai pou8ena den yparxei, thn psaxnoun oloi

    an pesei sto mati sou 8a kaneis mia megalh koinonikh prosfora pros olous mas :)

  16. Kalhmera se olous. apo tote pou phra to neo mou 6131 meta apo to problhma pou eixe bgalei to palio sta mhnymata den mou bgazei proto to teleftaio pou exo parei alla antistrofa!!!!!!!!!!! kserei kaneis thn lysh tou problhmatos giati mou exei spasei ta nebra. eixa kanei epanafora me to pc suite.

     

    helppppppp

×
×
  • Create New...