Jump to content

ditsokas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by ditsokas

    LG G6

    Υπάρχει κανείς μέχρι και σήμερα που χρησιμοποιεί την συσκευή έστω σαν δεύτερη;

  1. 8 ώρες πριν, dentaltech_13 said:

    Μετά το mate 20 pro σε τι πήγατε ή σε τι σκέφτεστε να πάτε; Τα mi11 ultra ή p40 pro είναι μια ουσιαστική αναβάθμιση;

    Εγώ άλλαξα από android, μετακόμισα σε ios και 13 pro. Ανάμεσα στα 2 που λες, ξεκάθαρα θα πήγαινα σε p40 pro αν δεν έχεις θέμα gms. 

  2. 3 minutes ago, tsiftsism said:

    Τα γνωρίζω αυτά.
    Έτσι τα είχα πάντα, έτσι είναι και τώρα.

    Γιατί να άλλαξαν άλλωστε μετά από ένα απλό update με security patch;

    Δεν έκανα hard reset, να πρέπει να στήσω το κινητό ξανά από την αρχή. 😉

    Αλλά για κάποιο λόγο ειδοποιήσεις δεν έρχονται.
    Δεν ξέρω αν έτσι στα ξαφνικά αύριο, για παράδειγμα, λυθεί το πρόβλημα από μόνο του ....

    Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro
     

    Τότε θα σε γελάσω. 

    Ρε παιδιά, προσπαθώ να κάνω downgrade στην έκδοση 9, αλλά, όταν συνδέομαι στο hisuite και ξεκινάει το download, πετάει ένα μήνυμα no Internet connection (η κάπως έτσι) και σταματάει. Ξέρεις κάποιος τι παίζει; Είναι γενικό θέμα του hisuite? 

  3. 4 minutes ago, tsiftsism said:

    Από τη μέρα που πέρασα το τελευταίο update έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο Messenger. emoji22.pngemoji22.png

    Δεν έρχονται, εκτός και αν ανοίξω εγώ ο ίδιος την εφαρμογή.

    Αυτό που κορόιδευα τους γνωστούς μου που έχουν Xiaomi και μου λένε: "Έλα ρε, δεν πήρα το μήνυμα σου, τώρα μπήκα να στείλω εγώ κάπου και μου ήρθε η ειδοποίηση", το έπαθα τώρα κι εγώ.

    Δεν λύθηκε ούτε με reboot της συσκευής.

    Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro
     

    Ρυθμίσεις / εφαρμογές / εκκίνηση εφαρμογών / messenger / μη αυτόματη διαχείριση. 

    Προσοχή: Στο παράθυρο που θα ανοίξει τα αφήνεις όλα ανοιχτά. 

    LG G6

    Καλησπέρα ομάδα. Είχα γράψει παλιότερα για το πρόβλημα της υγρασίας. Τελικά το έστειλα σε σέρβις (όχι επίσημο) και όλα καλά ευτυχώς. Εκεί ρώτησα και για αλλαγή μπαταρίας αλλά μου είπαν πως δεν θα βρουν για αυτό το μοντέλο γνήσια (κουλό μου φάνηκε). Έχετε κάτι υπόψιν; Το κινητό πλέον δεν το χρησιμοποιώ ως βασικό, αλλά, έχω δεθεί συναισθηματικά μαζί του 😅 και θέλω να το ανανεώσω όσο μπορώ. 

    LG G6

    Καλημέρα! Το G6 μου έχει σταματήσει να φορτίζει γρήγορα και αν μου "μείνει" από μπαταρία μου βγάζει την ειδοποίηση της υγρασίας. Επίσης, δεν μπορώ να το συνδέσω σε υπολογιστή μέσω usb, απλά φορτίζει μόνο. Ξέρετε πόσο κοστίζει η επισκευή της θύρας φόρτισης;

    LG G6

    Εδώ και μερικό καιρό εχω ενα θεμα με το netflix στο κινητο. Βάζω ενα επεισόδιο να παίξει από μια σειρα πχ και πάνω στο λεπτό μου βγάζει ενα σφαλμα και σταματάει το βιντεο.

    LG G6

    Καλημέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει άλλη rom? Πχ pixel experience;
  4. Καλημέρα παιδιά εύχομαι να είστε όλοι υγιείς!

     

    Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στην procordia για την εξυπηρέτηση!

     

    Έστειλα την συσκευή Παρασκευή απόγευμα και χθες πρωί την είχα στα χέρια μου(απο Θεσσαλονίκη)! Το έστειλα για αλλαγή μπαταρίας αλλαγή οθόνης, και πλάγιο σασί, αλλάχτηκε και πλακέτα! Ήρθε καινούρια συσκευη με αποτέλεσμα να μην το κουνήσω από εδώ!

     

    Το κακό ήταν ότι έπρεπε να περάσω ολες τις αναβαθμίσεις από τότε που βγήκε η συσκευή και με πήρε πολύ ώρα! Έχω όμως δύο απορίες, έχει μείνει στην 189 Ιανουαρίου η αναβάθμιση(δεν θυμάμαι ποια ήταν η τελευταία)και δευτερον δεν ανοιγει η οθονη οταν δεχομαι μηνυματα ειδοποιησεις!

     

    EDIT:το δευτερο το βρηκα με τις ειδοποιησεις,,αλλα το πρωτο μου κανει εντυπωση μαγκες,που εχει μεινει στην αναβαθμιση ιανουαριου ακομα,δοκιμασα Hisuite Και δεν βρισκει νεοτερη!με την αλλαγη πλακετας που κανανε, αυτη που βαλανε τωρα μηπως ειναι αλλης χωρας και πρεπει να περιμενω?καθε βοηθεια καλοδεχουμενη!

     

    Καλημέρα φίλε! Ερώτηση: Το πλάγιο σασί εννοείς το μεταλλικό πλαίσιο γύρω από την συσκευή; Αυτό το ζήτησες; Υπήρξε χρέωση γι αυτό;

  5. Το έχω εδώ και 2μιση μήνες. Πρώτη τούμπα, πρώτη φορά που το χα χωρίς θήκη... Φαγώθηκε ελάχιστα το χρώμα στο μεταλλικό πλαίσιο σε μια γωνία. Ευτυχώς δεν είχαμε άλλα... Την γκαντεμιά μου μέσα.
  6. Παιδιά καλημέρα! Τελικά μου ήρθαν σήμερα! Έστειλε μήνυμα ο Κωτσόβολος με το tracking number όλα καλά τελικά! Τι να πω για τις θήκες, έδωσα 6€ (+3€ μεταφορικά) και πήρα 3! Πραγματικά νιώθω πως τους έκλεψα!
  7. Καλησπέρα, παράγγειλα και εγώ τις θήκες από τον Κωτσόβολο! Σας έστειλαν mail επιβεβαίωσης η κάποιο tracking number?
  8. Δηλαδή ντε και καλά πρέπει να έχουμε όλοι xiaomi, huawei, samsung η apple επειδή πουλάνε... Παιδιά, κοίταξα και για το pixel 3 και το mate 20 pro που ήταν οι εναλλακτικές μου και αυτά κατόπιν παραγγελίας... Θα περιμένω μέχρι τέλος του μήνα μήπως αλλάξει κάτι!
  9. Το αστείο είναι ότι μπήκα ξανά σήμερα στο skroutz και βγάλανε το single sim και έχουν μόνο το dual sim 4 καταστήματα! Απογοήτευση...
  10. Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά! Χρήστης lg g6 εδώ, ψάχνομαι να κάνω μια αναβάθμιση και είμαι ανάμεσα στο pixel 3a και pixel 3. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει στο τι να διαλέξω; Να προτιμήσω το pixel 3 η να "συμβιβαστώ" με το 3a?
  11. Κι εγω αυτο τους ρωτησα να περιμενω κτλ κ μου ριξαν ακυρο, δεν θα το φερει λεει. Το παρήγγειλα μετα απο αλλο μαγαζι παλι "κατόπιν παραγγελίας" και 24 του μηνα μεχρι σήμερα, περαν του mail επιβεβαίωσης δεν εχουν επικοινωνήσει καθολου μαζι μου. Το ψιλοαφηνω κι εγω λογω των ημερών κι απο Δευτέρα που τελειώνουν -για τα καλά- οι γιορτές θα τους τηλεφωνήσω να δω. Λογικα, ιδια απάντηση θα παρω. Δεν θα το φερνει ο προμηθευτής κλπ...

     

    Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Τι βλακεία ρε ****το. Πριν τις γιορτές ήταν στα περισσότερα σκρουτζάδικα...

  12. Κι εγω θελω πολυ να το αγορασω εδω και λιγες εβδομάδες και ειμαι στην ίδια φαση. Μάλιστα σε ενα απο αυτα που το παρήγγειλα και ελεγε "κατόπιν παραγγελίας" μου τηλεφώνησαν να μου πουν οτι δεν το φέρνει ο προμηθευτής τους πια :(

     

    Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Τελικά είσαι στο περίμενε;

×
×
  • Create New...