Jump to content

Lentzeris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lentzeris

  1. Το Here ούτως ή άλλως δεν παίζει σε Intel επεξεργαστή επίσημα. Αναμένουμε την αναβάθμιση από τη Nokia. Απλά μπορούσες να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα με το .apk και έλπιζες να παίξει.
  2. Έχεις αποθηκευμένες τις επαφές σου στη SIM, γι' αυτό γίνεται. Μετέφερέ τις στο τηλέφωνο ή στο λογαριασμό Google.
  3. Χρειάζεσαι το RootZenFone5KitKatv4. Υπάρχει στα σχόλια εδώ: http://www.asus-zenfone.com/2015/02/how-to-root-zenfone-5-firmware-2214044.html
  4. Hi, Justin. I am currently searching for a 10.1 IPS tablet and I see that Geekbuying has many interesting models. I think I will choose between Ainol Novo Hero 10 (http://www.geekbuying.com/item/Ainol-NOVO10-Hero-10-1-inch-Android-4-1-Jelly-Bean-Tablet-PC-IPS-Screen-1280-800-AML8726-M6-1G-RAM-16GB-312498.html) and Cube U30GT1 (http://www.geekbuying.com/item/Cube-U30GT1-10-1-inch-Quad-Core-RK3188-Android-4-1-Capacitive-Touch-Screen-1280-800-1GB-RAM-16GB-BT-Tablet-PC-315355.html), since both come at about the same price (using your supplied coupon for the quad core tablet). Can you, please tell me if you prefer either one of the two? From what I can see the only difference is the CPU. Am I right?
  5. Lentzeris

    Jiayu G2S

    http://androidgreece.gr/forum/viewtopic.php?f=5&t=130 Κάτι άλλο: έχει δοκιμάσει κανένας το "No-frills CPU Control" με το κινητό αυτό; Ο επεξεργαστής το 80~90% του χρόνου τρέχει στο 1GHz και θέλω να αλλάξω governor ώστε να τρέχει περισσότερη ώρα πιο χαμηλά.
  6. Lentzeris

    Jiayu G2S

    Ναι, εντάξει, απλά σε εμένα δεν δούλευαν οι ρυθμίσεις από αυτό το μενού, αλλά έπαιξαν από την εφαρμογή. Τι να πω. Εμένα με ενδιαφέρει ότι τώρα δουλεύει κανονικά το GPS.
  7. Lentzeris

    Jiayu G2S

    Λοιπόν το πρόβλημα με το GPS, για εμένα τουλάχιστον, λύθηκε. Και το δικό μου τηλέφωνο, όπως πολλών άλλων ανά τον κόσμο, δεν "έβλεπε" κανέναν δορυφόρο. Όχι "δεν κλείδωνε", δεν "έβλεπε" καν. Σαν να μην υπήρχαν δορυφόροι. Κατέβασα λοιπόν από το Play Store την εφαρμογή "Mobileuncle MTK Tools". Τρέχοντάς την, πάμε "Engineer Mode"-->"Engineer Mode (MTK)"-->αλλάζουμε δεξιά καρτέλα στο "Location"-->"Location Based Service-->πάμε στην καρτέλα "AGPS" και ενεργοποιούμε ψηλά το "Enable A-GPS"-->μετά πάμε στην επόμενη δεξιά καρτέλα "EPO" και ενεργοποιούμε το "Enable EPO"-->πατάμε στο κουμπί "EPO(IDLE)" από κάτω και βλέπουμε λίγο πιο κάτω στο "EPO File Info" να κατεβάζει τα δεδομένα (λέει downloading... 25%...50%...75%... success) (ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ WIFI ή 3G ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ KB ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ)-->Ενεργοποιούμε ακριβώς από πάνω το "Auto Download" και αυτό είναι όλο. Κάνοντας πίσω και επιλέγοντας το YGPS βλέπουμε ότι δείχνει μερικούς δορυφόρους με κόκκινο χρώμα (ενώ όταν έτρεχα αυτή τη λειτουργία πριν κάνω όλα αυτά τα βήματα δεν έβλεπε τίποτα) και μετά από μερικά δευτερόλεπτα (σε εμένα έκανε 45-60 sec) πρασινίζουν μερικοί δορυφόροι και κλειδώνει το σήμα(!!!). Κάνουμε πίσω συνέχεια μέχρι να κάνει "Quit" την εφαρμογή και από εδώ και πέρα χρησιμοποιώντας όποια εφαρμογή θέλουμε μπορεί να κλειδώσει κανονικά σήμα.
  8. Εμένα μου φαίνεται ικανοποιητικά γρήγορο. Για τα λεφτά του δηλαδή είναι πάρα πολύ καλό. Και browsing κάνω, και πολλές εφαρμογές έχω δοκιμάσει, σε καμία δεν έχω πρόβλημα. Αν πρόκειται να είναι αυτό το πρώτο σου Android κινητό, θα ενθουσιαστείς. Αν έχεις χρησιμοποιήσει κι άλλο, πάντως ίσως θα ήθελες αναβαθμιστείς με κάποιο με Android 2.2 τουλάχιστον, για να έχεις και flash acceleration κλπ.
  9. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά τα κινητά. Λίγο μόνο έχω παίξει με το X10 Mini. To Joy μου φαίνεται καλύτερο. Το έχω το κινητό σχεδόν ένα χρόνο τώρα και δεν είχα κανένα παραπονο από την οθόνη του. Κάνω κανονικά τη δουλειά μου, χωρίς πρόβλημα. Αν βέβαια είσαι κολλημένος με τύπου Iphone τηλέφωνα, φαντάζομαι θα δεις κάποια διαφορά. Αλλά εκτός από το multitouch (που δεν υπάρχει σε resistive οθόνες), δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα με την οθόνη αυτή σε θέμα χρήσης. Θα ξαναέπαιρνα ευχαρίστως κινητό με resistive οθόνη.
  10. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα με τη Vodafone. Το κράτησαν σχεδόν 2 μήνες, γιατί περίμεναν να έρθει το ανταλλακτικό (η οθόνη) από το εργοστάσιο.
  11. Το αντιμετώπισα κι εγώ αυτό το πρόβλημα, αλλά επειδή είναι στην εγγύηση το πήγα πίσω στη Vodafone και μου άλλαξαν ολόκληρη την οθόνη.
×
×
  • Create New...