Jump to content

Mitsos97

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Mitsos97

  1. Κοίτα, εγω μιλάω από την εμπειρία μου αφού το είχα το κινητό και οχι θεωρητικά. ;) Έχει καλές σταθερές roms. Εγώ θυμάμαι του χα βάλει μια slim7 και δεν είχα κανένα παράπονο ενώ είμαι και αρκετα παράξενος.

     

    Μια βόλτα από το thread του le max 2 θα σε πείσει. Θες κατι σταθερό; Θες κάτι πιο καινούργιο με ενδεχομένως κάποια bugs? Διαλεγεις και παιρνεις... από όλα έχει :)

     

    Πιστευεις οτι αξιζει να περιμενω για Xiaomi Redmi Note 5 pro?

  2. Στη κάμερα είναι και από τα 3 κατώτερο (είτε με gcam τα πρωτα 2 είτε χωρίς gcam το τελευταίο).

     

    Για την οθόνη δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα για το honor 7x. Αλλά και καλή να είχε, η οθόνη του le max 2 θεωρείται από τις πιο κορυφαίες ενώ συνοδεύεται και από πολύ δυνατότερο επεξεργαστή snapdragon 820. Ο επεξεργαστής του honor 7x ειναι παρόμοιος με τον 625 του m6 note και mi max 2.

     

    Το μόνο ρισκο στο le max 2 είναι το δαχτυλικό. Σε κάποιες συσκευές δεν δουλεύει. (EDIT: Το συμπλήρωσες καθώς το έγραφα :p )

     

    Ξέρεις τώρα που είναι το new year για την Κίνα εαν στέλνουν κινήτα για αυτό το 10ήμερο? Γιατί έαν δεν στέλνουν θα το ψάξω λίγο παραπάνω. Ή εαν μπαίνουν γενικά προσφορές κατα την διάρκεια του new year;

     

    Είμαι ανάμεσα στο le max 2 λόγω καλύτερης κάμερας, ηχείων και επεξεργαστή (εάν και δεν παίζω παιχνίδια), που δεν είναι σίγουρο για fingerprint, κακή αυτονομία και δεν με τρελαίνει το χρυσό χρώμα

     

    Σκέφτομαι για το Honor 7x λογω της bezeless οθόνης (μου αρέσει παραπάνω σαν design), αλλά δεν έχει snapdragon επεξεργαστή που νομίζω οτι χρειάζεται για gcam και έλλειψη 800άρας μπάντας στην πιο φτηνή εκδοσή

     

    Σκέφτομαι το Meizu M6 Note λογω μπαταρίας και κάμερας stock (πιστεύω με gcam έαν υποστηρίξει αργότερα ίσως βελτιωθεί παραπάνω), αλλά δεν μου αρέσει που δεν ασχολείται κανένας στο xda

  3. Πας για le max 2. Με gcam εχει πολύ καλά αποτελέσματα (καλύτερα από οσα κινητά έχω δοκιμάσει) που ξεπερνα αρκετές ναυαρχίδες ενώ έχει και πολύ καλή υποστήριξη από custom roms. Επιπλέον έχει δυνατά ήχεια (αν και τους λείπει λιγο μπάσο) και εξαιρετικη 2K οθόνη.

     

    Για μεγαλύτερη (τεράστια) αυτονομία και αρκετά καλύτερα ηχεία (σε ποιότητα) δες το mi max 2 που με gcam έχει πάλι καλά αποτελέσματα (κατώτερα βέβαια απο le max 2). Σε ποιότητα οθόνη βέβαια θα χάσεις.

     

    Αν πάλι δεν θες να παίξεις με gcam, πας m6 note για κάμερα (προς το παρόν δεν εχει ιδιαίτερη υποστήριξη σε custom roms). Δεν γνωρίζω βέβαια πως τα πάνε τα ηχεία και η οθόνη του.

     

    Το honor 7x είναι πολύ χειρότερο από αυτά; Ρωτάω επειδή μου φαίνεται το πιο όμορφο εξωτερικά

     

    Το le Max 2 παίζει να έχει πρόβλημα με το fingerprint?

  4. Σκέφτομαι να πάρω ένα κινητό χωρίς την 800αρα μπάντα ξέρετε εάν έχω κανένα 4g (έχω. What's up) και μένω Χανιά
  5. Από αυτά που αναφέρεις εγώ θα πήγαινα στο honor 7x, global version με την 800αρα. Μόλις κυκλοφόρησε, θα πάρει Oreo και γενικά θα έχει υποστήριξη για τουλάχιστον 2 χρόνια, ενώ έχεις και την αξιοπιστία της Huawei. Από εκεί και πέρα το miΑ1 και το meizu είναι Επίσης καλές επιλογές, δες και πιο σου αρέσει και εμφανισιακά. Το nubia δεν νομίζω να έχει περεταίρω υποστήριξη από την εταιρία, όπως και τα Le.

     

    Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

     

     

    Btw το Honor 7x (4/32) σιγουρα υποστηριζει την 800αρα απο το banggood?

  6. Από αυτά που αναφέρεις εγώ θα πήγαινα στο honor 7x, global version με την 800αρα. Μόλις κυκλοφόρησε, θα πάρει Oreo και γενικά θα έχει υποστήριξη για τουλάχιστον 2 χρόνια, ενώ έχεις και την αξιοπιστία της Huawei. Από εκεί και πέρα το miΑ1 και το meizu είναι Επίσης καλές επιλογές, δες και πιο σου αρέσει και εμφανισιακά. Το nubia δεν νομίζω να έχει περεταίρω υποστήριξη από την εταιρία, όπως και τα Le.

     

    Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

     

     

    Και custom rom να έχουν δεν με πειράζει...

    Πιστεύεις οτι Honor 7x ή το Meizu m6 note εχει καλυτερη καμερα?

  7. Budget: 200 ευρώ

    Κανονική χρήση (browsing, social apps, μερικες φωτο και μερικες κλησεις), δεν παίζω παιχνίδια

    Θα προτιμούσα να ειχε την 800αρα μπάντα

    Επίσης με ενδιαφέρει με αυτη την σειρά: Κάμερα, Οθόνη, Αυτονομία και ηχεία

    Καλο θα ηταν να έχει custom rom με την 8.1 έκδοση του android (εαν δεν έχει official με την 8.1)

    Inches: 5.5+

     

    Σκέφτομαι για Le max 2 (6/64), Le Pro 3 Elite (4/32), Xiaomi Mi MAX 2, Xiaomi Mi A1, Huawei Honor 7X, Meizu M6 Note (την έκδοση με τα 4gb ram), Nubia M2

×
×
  • Create New...