Jump to content

anastasg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    253
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by anastasg

  1. 19 ώρες πριν, Vasilis Nikolakoulis said:

    Καλησπέρα σας . Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και να δω άμα έχει άλλος το διό θέμα που πιστεύω πως έχω.  Είμαι κάτοχος εδώ και κάνα 2 εβδομάδες του s24 ultra και 1) πιστεύω ότι στην εφαρμογή netflix όποια ταινία ή σειρά και να βάλω δεν έχει πολύ φωτεινότητα η τουλάχιστον δεν φτάνει με τίποτα στο peak όπως φτάνουν οι εφαρμογές youtube, Instagram, tik tok ,και άλλα. (Ενώ την έχω τέρμα την φωτεινότητα μέσα στην εφαρμογή άλλα και όταν την κατεβάζω δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά απλώς χαμηλώνει λιγο). Δηλαδή σκεφτείτε ότι ακόμα και το βράδυ σε χαμηλό εξωτερικό φωτισμό με κλειστά τα φώτο δεν είναι έντονα φωτεινή η οθόνη σε φάση να λέω ότι με ενοχλεί κάτσε να την χαμηλώσω ακόμα και τέρμα να είναι. Και 2) πόσο καιρό περίπου χρειάζεται η συσκευή για να προσαρμοστεί με την χρήση σου για την μπαταρία λέγοντας πάντα,  διότι πιστεύω ότι δεν κρατάει όσο λέτε οι περισσότεροι 2 μέρες η 1 ολόκληρη μέρα με ανοιχτή τοποθεσία και τα λοιπά. ( έχω μόνο ανοιχτά μόνιμα η όταν χρειάζεται τέλος πάντων τα δεδομένα ή αντίστοιχα το wifi , τοποθεσία πότε ανοιχτή επειδή τελειώνει στα μπαμ η μπαταρία. Συγγνώμη άμα σας κούρασα άλλα είναι η πρώτη φορά που πήγα σε συσκευή samung στην ζωή μου και έρχομαι από google pixel 7 pro και iphone 13 pro max.

    Επειδή έχω μόνιμα ανοιχτά δεδομένα, τοποθεσία, συγχρονισμούς κλπ δεν έχω κανένα θέμα με την μπαταρία. 

    Μήπως κάποιες εφαρμογές σου ρουφάνε την μπαταρία, δεν νομίζω ότι η τοποθεσία καταναλώνει τόσο πολύ μπαταρία 

  2. Όπως κι αν το δει κανείς τα garmin δεν νοούνται ως smartwatch.

    Παρότι έχω το fenix δεν το συνδέω ποτέ με το κινητό γιατί δεν έχει νόημα.

    Σαν αθλητικό ρολόι βέβαια είναι κορυφαίο.

  3. On 30/3/2024 at 11:57 ΠΜ, oregon said:

    Είχα αγοράσει τη Spigen Liquid Air και την επέστρεψα άμεσα γιατί οι κάμερες προεξείχαν από τις εγκοπές της θήκης. Οπότε όταν ακουμπούσες το κινητό στο τραπέζι αντί να ακουμπούν στην επιφάνεια οι προεξοχές της θήκης, ακουμπούσαν οι κάμερες.

    Επειδή έχω κι εγώ την spigen liquid air από την πρώτη ημέρα οι φακοί δεν ενέχουν από την θήκη. 

    Αντιθέτως η θήκη έχει προεξοχές περιμετρικά των φακών για να μην παθαίνουν ζημία. 

    Είσαι σίγουρος ότι είχες την liquid air;

    Άκυρο τώρα είδα το τελευταίο σου σχόλιο για την προστασία των φακών 

  4. On 28/3/2024 at 8:10 ΜΜ, vasilis69 said:

    Ημουν (κι ισως ειμαι) πολυ κοντα στην αγορα του s24ultra,μετα απο 6 χρονια με το s9+,το επιασα στα χερια μου,το δουλεψα λιγο,ειδα οτι review και συγκριτικο υπηρχε,κοιταξα θηκες και προστασια κι ομως ακομα κατι με κραταει στο να περιμενω το s25u,που κατι μου λεει πως η samsung θα κανει πολυ καλυτερο απ οτι το s23 σε s24.Θα μου πειτε σιγα τι μας λες τωρα και μαλιστα εσυ που δεν εχεις αλλαξει κινητο 6 χρονια.Η αληθεια ειναι πως δεν αλλαζω συχνα συσκευη αλλα εδω και δυο χρονια θα επρεπε να εχω ηδη αλλαξει,αν και τις περισσοτερες καθημερινες δουλειες τις εξυπηρετει αριστα με την μπαταρια να μην κραταει φυσικα πολυ,γι αυτο κι αν δεν αλλαξω φετος συσκευη,ν αλλαξω μια μπαταρια.Θα μου πειτε χαμενα 65€,ισως ειναι,αλλα αφου περιμενα τοσο,ισως να περιμενω κι αλλο,θεωρωντας πως στο s25 θα διορθωσει και τα κακως κειμενα.Ακομα 100% δεν ξερω τι αποφαση θα παρω,την μια μερα ξυπναω κι ειμαι 2 κλικ μακρια απτην παραγγελια και την αλλη λεω ας περιμενω.Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας καποιοι λιγοι ισως συμφωνουν αλλα οι περισσοτεροι μαλλον διαφωνειτε.

    Αν δεν κάνω λάθος αυτή η αναβολή αγοράς προϊόντων τεχνολογίας με δικαιολογία ότι το επόμενο μοντέλο θα είναι βελτιωμένο είναι ένα είδος "συνδρόμου".

    Το οποίο τελικά μας κάνει να αναβάλλουμε συνεχώς την αγορά του προϊόντος αναμένοντας συνεχώς το επόμενο. Ίσως να φανερώνει το ότι δεν είμαστε σίγουροι για την αγορά ακόμη 

    • Like 4
  5. 13 ώρες πριν, Fulgore1 said:

    r/GalaxyS23Ultra - March Google play system update available

    Στο εξωτερικό βλέπω αναφέρθηκε και Google Play Μαρτιου

    Settings > About phone > Software information > Google play system update > Check for update.

     

    Αυτό είναι το προηγούμενο. 

    Τώρα ήρθε του Απριλίου 

    SmartSelect_20240327_142927_Settings.thumb.jpg.59e698134f2796358a3649f7ebd126f2.jpg

  6. 6 ώρες πριν, Fulgore1 said:

     

    Εχω το Galaxy S23 και μετά το καλοκαίρι έχω σκοπό να αγοράσω το S24U, εξού και γιατί παρακολουθώ το εδώ θέμα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Στο εδώ θέμα επιτρέπεται μόνο οι κάτοχοι να γράφουν ή όλοι?

    Και είναι γνωστό εδω και χρόνια ότι μια χαρά μπορείς να έχεις μια γενική(αλλά όχι προσωπική)άποψη για μια συσκευή και ας μην την έχεις, με πόση πληροφορία που υπάρχει ιντερνετικά.

    Από εκεί και πέρα για να τελειώνει όλο αυτό το πανηγύρι, σε όποιον δεν αρέσουν τα γραπτά μου ή κάποιου άλλου και τον ενοχλούν πολύ, υπάρχει το Ignore.

    Το εδώ θέμα είναι ανοιχτο προς όλους, κατόχους και μη, να γράψουν ότι θέλουν σχετικό με την συσκευή του θέματος, είτε αυτό είναι κριτική, είτε είναι απορία ή προβληματισμός, είτε σύγκριση με τον ανταγωνισμό,είτε κάτι ενημερωτικό κλπ. 

    Οτι ισχύει σε όλα τα άλλα θέματα.

    Οποιος διαφωνεί με τα παραπάνω, μπορεί να ρωτήσει τους moderator του forum, ποιος έχει δικαίωμα να σχολιάζει και να έχει άποψη στο κάθε θέμα.  Να τελειώσει εδώ όλο αυτό παρακαλώ.

    Πάμε παρακάτω στα της συσκευής.

    Σαν συμβουλή πάντως θα σου πρότεινα πριν το παραγγείλεις να πας να το δεις από κοντά για 5 λεπτά και μετά να αποφασίσεις. 

    Μην στέκεσαι στις διαδικτυακές κριτικές και στα πληρωμένα, δήθεν ανεξάρτητα/αξιόπιστα, άρθρα.

    Η προσωπική σου άποψη είναι τελικά αυτή που θα κρίνει αν σου κάνει ή όχι. 

    • Like 2
  7. 20 ώρες πριν, Fulgore1 said:

    Δεν το έχω δει ο ίδιος από κοντά για να έχω προσωπική άποψη, αλλά αν όντως κάνει μεγάλη διαφορά, τότε είναι και αυτό, ναι.

    Διαβάζοντας τα σχόλια σου για την συσκευή και την σιγουριά με την οποία συμβουλεύεις κάποιον που σκέφτεται να αγοράσει την συσκευή πραγματικά μου προκαλεί τεράστια έκπληξη το παραπάνω σχόλιο!

    Εκφράζεις δημοσίως άποψη για μια συσκευή την οποία δεν έχεις δει από κοντά. 

    Μένω άφωνος!!!

    • Like 10
    • Thanks 1
    • Haha 1
  8. 2 ώρες πριν, Fulgore1 said:

    Συμφορουμίτη το μοναδικό μεγάλο πράγμα καινούργιο στα S24 ξεχωριστό από τις προηγούμενες συσκευές προς το παρον, είναι αυτό που διαφήμισε και η ίδια η Samsung περισσότερο, δηλαδή οι ΑΙ προσθήκες

     

    Κάτι εντελώς νέο και εκπληκτικό στο S24U είναι η antireflective οθόνη η οποία είναι εκπληκτική σε εξωτερικό χώρο με ήλιο, έχουν μειωθεί στο ελάχιστο οι αντανακλάσεις με αποτέλεσμα να κάνεις την δουλειά σου πολύ πιο εύκολα και να μην ψάχνεις την σκιά.

    Μπορεί να μην το επικοινώνησαν αλλά για χώρες όπως η Ελλάδα με μεγάλη ηλιοφάνεια είναι εξαιρετικό χαρακτηριστικό! 

    • Like 7
  9. 13 ώρες πριν, lefteriskoy said:

    Εγω που το κανω με ανησυχει. Γιατι οταν υπαρχει διαρροη απο καπου, αυτο σημαινει προβλημα . Μικρο ή μεγαλο δεν ξερω αλλα ειναι προβλημα που δεν μου το εχει κανει κανενα κινητο εως τωρα. Οποιαδηποτε διαρροη ρευματος απο ηλεκρονικη συσκευη ειναι ΣΟΒΑΡΟ προβλημα. Απο το να αρπαξεις καμια ηλεκροπληξια μεχρι να σου καει ή να σου σκασει το κινητο. ΔΕΝ ειναι κατι μη ανησυχητικό... Και το θεμα ειναι οτι και αλλος συμφορουμιτης το εχει βιωσει το ιδιο ακριβως. Μηπως να δοκιμασουν και καποιοι αλλοι να δουμε τι γινεται?

    Από την στιγμή που όπως αναφέρεις κι εσύ "ειναι ΣΟΒΑΡΟ προβλημα" γιατί δεν πηγαίνεις την συσκευή, μαζι με φορτιστή & καλώδιο, στο service να το εξετάσουν και να σου δώσουν σίγουρη απάντηση; 

    Είπαμε καλό το forum και πολλες δίνει λύσεις αλλά σε διαρροή ρεύματος τι περιμένεις να σου πούνε;

    Ή μήπως αν το έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα θα το αποδεχτείς να δέχεσαι ηλεκτροσόκ στα αυτιά σου οπότε μιλάς; 

  10. 42 minutes ago, johnnyman25 said:

    Εγώ παιδιά που δούλεψα το s23u 9 μήνες έχω να πω ότι το s24u είναι ένα s23u με flat οθονη τπτ παραπάνω. 

    Δεν έχει διαφορές σχεδόν πουθενά.

    Μην σας πω το μεγαλύτερο feature του είναι η antireflective οθόνη. 

    Δεν αξίζει με τπτ να πας από το s23u στο s24u.

     

    Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό είναι τα 7 χρόνια υποστήριξης.

    Για χρήστες σαν εμένα που κρατάω την συσκευή 3-4 χρόνια η υποστήριξη της samsung είναι πολύ σημαντική!

    • Like 2
  11. 4 minutes ago, godjet1 said:

    πιασαμε Μαρτιο ,και δυστυχως μεχρι να το παροιυν και οι τελευταιοι που αντιστεκονται στην αγοραστικη τους αναγκη να   υποκυψουνε  θα εχουμε  post  αυτοεπιβεβαιωσης και γκρινιας για τα  σημεια υπεροχης των αλλων κινητων 

    Και όταν με το καλό βγει το S25 θα διαβάζουμε ότι το S24 ήταν καλύτερο 😆😆

    Νομίζω ότι πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η συνήθεια και η αντίσταση στην αλλαγή που έχουμε σαν άνθρωποι. 

    • Like 3
    • Thanks 1
    • Haha 1
  12. 1 hour ago, Dark_Lord said:

    Πρώτα από όλα πρέπει να έχω πει γύρω στις 100 φορές ότι δεν έχω πάρει το s24 ultra. 

    Δεύτερον, πήρα το s22 ultra, είχα θέμα με προβληματική συσκευή. Την επέστρεψα αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος από την μπαταρία της συσκευής συν τω χρόνω. Πήγα στο s23 ultra και πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες συσκευές που έχει βγάλει η Samsung. Αυτό δε σημαίνει ότι ως κάτοχος δεν επισήμανα τα αδύναμα σημεία του. Για μένα έπρεπε να έχει νεότερο πάνελ, αφού η Samsung το είχε ήδη κατασκευάσει για να το δώσει στην Apple. Σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα με έχει καλύψει 

    Δε βλέπω όμως τον λόγο να σπαμαρουμε το thread. Απάντησα σε άλλον συμφορουμίτη και όχι σε εσένα, επειδή μίλησε για κλαψιματα και όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια. Δε νομίζω ότι αφορά κάποιον η συζήτηση για τους λόγους για τους οποίους αλλάζω εγω συσκευές.

     

    Από την στιγμή που το φόρουμ είναι σε δημόσια θέα μπορεί ο καθένας να γράψει, και εφόσον δεν προσβάλει κάποιον, γράφει ότι κάνει κέφι. 

    Αν θες να απαντήσεις σε κάποιον συγκεκριμένα υπάρχει το ΠΜ.

    Έγραψες δημόσια και μπορώ κάλλιστα να σου απαντήσω!

    Το αν δεν σου αρέσει η απάντηση μου είναι άλλο θέμα. 

    Δεν έκρινα τους λόγους για τους οποίους αλλάζεις συσκευές, καλά κάνεις.

    Όμως μου προκαλεί εντύπωση όταν κάποιος ενώ δεν είναι ικανοποιημένος με μια εταιρεία/προϊόν (βλ. Samsung σειράς S) συνεχίζει να το επιλέγει ενώ παράλληλα αναγνωρίζει την ανωτερότητα ενός άλλου προϊόντος π.χ. 15 PM

     

  13. 49 minutes ago, Dark_Lord said:

    Αν πας στο φόρουμ του s23 ultra στα πρώτα ποστ (αν ήσουν μέλος στο φόρουμ τότε) θα δεις ότι παρότι το αγόρασα, έγραφα βαριά σχόλια για το ότι έδωσε στο 15 pro max το καλό πάνελ και κράτησε το περσινό για τη ναυαρχίδα της. Το ίδιο έγραφα και όταν αγόρασα ένα χρόνο πριν το s22 ultra. Καταφερομουν έναντι του quality control της samsung

     

    Πηρες το S22 ultra και είχες παράπονα, μετά από έναν χρόνο πήρες το S23 ultra και είχες πάλι παράπονα από την samsung, ποιος ο λόγος έναν χρόνο μετά να πάρεις το S24 ultra;

    Τι περίμενες ότι θα αλλάξει; 

    Πάρε το 15pm να το χαρείς.

    • Like 1
  14. 2 ώρες πριν, fotisbasm_ said:

    Εγω το πιστεύω θα το ξαναπώ ότι οι exynos κάποια στιγμή θα γίνουν πολλοί καλοί, για τις συσκευές τις σαμμυ, είναι μεγάλη δύναμη να φτιάχνει η εταιρία και την συσκευη κ το cpu, δεν είναι τυχαίο που η apple το ios είναι παντρεμένο με τους Axx bionic, 

    Θα αργήσει ναι αλλά θα το πετύχει, και για καλύτερη υποστήριξη και για την τσέπη, και σταματήστε την καραμέλα ότι η σαμμυ κοιτάει την τσέπη της (που προοθει τους exynos) χεστηκε η σαμμυ ο καιμο της είναι να χτυπήσει την apple και τους apple user  και να τους φέρει σε αυτήν 

    Πραγματικά δεν γνωρίζω ποιος επεξεργαστής είναι καλύτερος αλλά θυμάμαι από παλαιότερα τα debate μεταξύ τους.

    Κάποια στιγμή που τα Note στην Ευρώπη κυκλοφορούσαν με exynos, ενώ στις ΗΠΑ με snapdragon, θυμάμαι ότι όλοι έκραζαν τους exynos και ζητούσαν τους snapdragon.

    Τώρα που μας έδωσε τον snapdragon ζητάμε exynos!

    Τελικά ούτε κι εμείς δεν ξέρουμε τι θέλουμε απλά ζητάμε αυτό που δεν έχουμε  😀😀😀

    • Like 2
    • Haha 2
  15. 2 ώρες πριν, duck7 said:

    Όσοι κάνατε 75 mb ξανά πατήστε στην ενημέρωση google θα σας βγάλει αλλά 12mb

    Όπως και πριν το πρώτο update ήμουν με έκδοση Ιουλίου 2023 και ενώ προσπαθούσα να ενημερώσω μου έγραφε δεν υπάρχει νέο update έτσι και τώρα. 

    Πήρα update 75mb και προσπάθησα να κάνω ενημέρωση χειροκίνητα αλλά μου γράφει πάλι ότι δεν υπάρχει νέα ενημέρωση. 

    Δεν πειράζει, ας έρθει οπότε θέλει, δεν θα σκάσουμε κιόλας 🙃🙃

  16. 3 ώρες πριν, unwise said:

    Απ' ότι μου είπαν, στο S24 ultra δε χρειάζεται ειδικό on the go usb αλλά όλα τα usb και οι ανταπτορες που κάνουν για τους υπολογιστές, κάνουν και για το S24U.

    Έτσι πλέον μεταφέρει κανείς εύκολα για παράδειγμα τα βιντεάκια από τη GoPro camera, συνδέοντας την κάρτα μνήμης με το κινητό, ή αν γεμίσει το κινητό εύκολα μεταφέρονται όλα τα αρχεία σε εξωτερικη συσκευή.

    Δε ξέρω αν αυτή η δυνατότητα αφορά όλα τα κινητά  ή μόνο συγκεκριμένα. Πάντως αρκετοί δε το γνωρίζουν.

    Σε γνωστή αλυσίδα δε μου πούλησαν τέτοιο αξεσουάρ γιατί μου λέει δεν είναι on the go !

    Mετά πάω σε άλλη αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών και εκεί δεν ήξεραν αλλά ήταν ένας υπάλληλος που κατέχει το θέμα και τον ρώτησαν . Αλλιώς κι εκεί στην αρχή μου έλεγαν πως δεν είναι συμβατό!

    Ευτυχώς που βρέθηκε σωστός υπάλληλος και μου είπε αυτά που έγραψα παραπάνω. Και όντως δουλεύει μια χαρά ο αντάπτορας παρότι δεν αναφέρει τίποτα για κινητά και android. Στη φωτογραφία μάλιστα έχει ένα λάπτοπ και το αξεσουάρ αυτό ήταν στην κατηγορία των λαπτοπς και όχι των κινητών. 

    Αλλα να που τελικά δουλεύει και στο κινητό.

    Από όσο θυμάμαι αυτό ισχύει από το Note 3 (κορυφαίο κινητό!).

    Δεν γνωρίζω για άλλες συσκευές αλλά όλες οι συσκευές  Note δούλευαν με απλό otg αντάπτορα. 

    Αν θυμάμαι σωστά το Note 8 & Note 9 είχαν μέσα στην συσκευασία τους και τον αντάπτορα από type C σε USB 

    • Like 1
  17. 4 ώρες πριν, kostis2001 said:

    Πρώτες εντυπώσεις και απο εμενα,ολα τέλεια.Η οθόνη είναι απίστευτη ,νομίζω καλύτερη απο 15pro max.Όσες φωτογραφίες επίσης τραβηξα βγήκαν στο χαλαρό τέλειες και φυσικές....

    Ηθελα να ρωτήσω αν γίνετε τα σκαναρισμένα εγγραφα να τα σώζει κάπου αλλού και όχι στης φωτογραφίες?

    Εγώ για να σκανάρω έγγραφα σε pdf χρησιμοποιήσω το Adobe scan που αποθηκεύει πέρα από το τηλέφωνο και στο cloud της Adobe 

    • Like 1
    • Thanks 1
  18. 1 hour ago, fotisbasm_ said:

    Λεπον ερώτηση (που και άλλοι θα έχετε) 

    Όταν πάω σε ένα π.χ. υπόγειο και δεν έχει σήμα, εμφανιζει πάνω αριστερά ένα τρίγωνακι και λέει εκτός δικτύου, (λογικό) ΑΛΛΆ κάνει και και εναν ήχο (σαν αυτόν που ορίζουμε για μηνύματα) η ερώτηση είναι πως βγαίνει;;;;;;; ο ήχος γιατί είναι εκνευριστικό συνέχεια όταν είσαι σε μέρη με μια σήμα μια όχι 

    Δεν ξέρω πως κι αν βγαίνει αλλά μου το έκανε και το νοτε 10+ και όντως είναι εκνευριστικό

  19. 1 ώρα πριν, xalaros said:

     

    Μου εμφανίζει όλους τους φακέλους στον Android/data αλλά όταν μπαίνω μέσα σε κάποιον και μου ζητάει να του δώσω άδεια, η "ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ" είναι αχνή (απενεργοποιημένη), ότι ακριβώς γίνεται και με τον X-plore που είχα.

    Έχεις δίκιο, το ίδιο κάνει και σε εμένα. 

    Απλά μπήκα στον φάκελο data και εμφάνιζε κανονικά τους υποφακέλους και νόμιζα ότι θα δουλέψει σωστά. 

  20. 4 ώρες πριν, xalaros said:

    Έχετε κάποιον ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ File Manager για πρόσβαση (copy/paste) στον φάκελο Android/data;
    Το έκανα με τον X-plore αλλά μετά την ενημέρωση στο κινητό πλέον όχι, εκτός αν κάνω κάτι λάθος.
    Δοκίμασα ανεπιτυχώς επίσης Solid Explorer, EX File Manage. 

    Έλα ΑΕΚΑΡΑ, για δοκίμασε τον Cx File Explorer

    Βλέπω κανονικά τον φάκελο που ζητάς

    7 ώρες πριν, George6633 said:

    Ναι η αλήθεια είναι ότι το δοκίμασα και πάλι μου το έκανε.

    Αν ξετικάρεις την βελτιστοποίηση σκηνής και με επιλεγμένη την ελάχιστη λογικά δεν θα αλλάζει τίποτα 

  21. 1 hour ago, George6633 said:

    Καλησπέρα.Φορτιζω με αργό φορτιστή Samsung και κλειστό το τηλέφωνο και πριν ενώ είχε πάει στο 100% αφού πήγα να το βγάλω μετά από 10·15 λεπτά από τη φόρτιση,είδα ότι έγραφε 99%.Από τη στιγμή που το είχα κλειστό και στη πρίζα πως γίνεται από 100 να πήγε 99%;

    Αν στην προστασία μπαταρίας έχεις επιλέξει το "Βασική" τότε συμβαίνει αυτό που περιγράφεις. Δες την φωτογραφία 

    648236807_SmartSelect_20240224_195852_Devicecare.thumb.jpg.ddcedf5ece58ac58552bbdc0eaf1259a.jpg

     

    • Like 1
    • Thanks 1
  22. 14 ώρες πριν, alizeas said:

    Παιδιά δεν βλέπω κοκους στην οθόνη μου. Να έχει πρόβλημα λέτε;😂😂

    Αμ τα "ξέπλυμενα" χρώματα τώρα που έφτιαξαν; Τι θα γίνουμε τώρα; Σε τι κοινωνία θα φέρουμε τα παιδιά μας;

    Φίλε έχεις σοβαρό πρόβλημα! 

    Φύγε τρέχοντας στον οφθαλμίατρο μήπως και σώσεις την κατάσταση 🤣😂🤣😂🤣

     

    Πέραν της πλάκας, παλιά με το Note 10+ σε μέρη με wifi που πήγαινα συχνά το wifi ενεργοποιούνταν μόνο του και συνδεόταν κατευθείαν. Με το S24U δεν γίνεται αυτό πολλές φορές, ακόμη και στο σπίτι παρότι η αυτόματη σύνδεση είναι ενεργοποιημένη. 

    Τι προτείνετε να κοιτάξω στις ρυθμίσεις; 

    • Haha 1
  23. 59 minutes ago, James Bond said:

    Το εικονίδιο του summarize, αν και μπορείς να το βάλεις στο menu, σε εμένα τουλάχιστον είναι απενεργοποιημένο και δεν λειτουργεί σε κανένα site. Ωστόσο, αν χρησιμοποιήσω το browsing assist που σε εμένα το έχει στην κάτω γραμμή και παρά το γεγονός ότι το summarize φαίνεται και εκεί σαν να είναι απενεργοποιημένο, εντούτοις λειτουργεί κανονικά. Μοιάζει σαν κάποιο bug. Είναι και σε εσένα έτσι?

     

    Και σε εμένα η επιλογή "Σύνοψη" ή "Summarize" είναι απενεργοποιημένη αλλά μέσω της επιλογής "Βοήθεια περιήγησης" ή "browsing assist" λειτουργεί 

  24. Σε συσκευή 2-3 ετών όλο και κάποια αμυχή ή μικρή γρατζουνιά, σημαδάκι θα υπάρχει. 

    Προσωπικά το έχω μόνιμα σε θήκη back cover μόνιμα οπότε και να του κάνουν καμία αμυχή δεν θα την βλέπω οπότε όλα καλά 🙂

    Μιας και μιλάμε για μπαταρία πήρα τηλέφωνο στην smartech για αλλαγή μπαταρίας (εκτός εγγύησης) στο Νοτε 10+ και μου είπαν ότι κοστίζει €55. Είστε σίγουροι για τα €30 που αναφέρονται παραπάνω για το S24 U ;  Λίγα μου ακούγονται 

    12 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

    Πάει αυτό! Το παντρευτηκαμε! Δυστυχώς για εμάς που το παρατηρούμε πιο έντονα....

    Αν διαβάζεις για τον άλλον που έχεις αλλάξει 3 συσκευές και έχει το ίδιο θέμα και στις 3....έχε γειά Παναγιά! 

    Αμάν βρε πως κάνετε έτσι; 

    Γύρω στα 45 έτη έρχεται η πρεσβυωπία και τότε φαινόμενα τύπου grain κλπ περνάνε απαρατήρητα 😆😄😆😄

    Λίγα χρόνια υπομονή 

    • Haha 1
×
×
  • Create New...