Jump to content

galanta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

galanta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΑΠό πού προκύπτει βρε παιδιά ότι πατώ το εικονίδιο του στοκ; Νομίζω ότι είναι σαφές αυτό που περιγράφω αλλά το επαναλαμβάνω. Ως γνωστόν, στο android, όταν εκτελείς μια λειτουργία, π.χ ανοίγεις μια εικόνα, στέλνεις ένα email ή παίρνεις ένα τηλέφωνο κλπ κλπ, το λειτουργικό σου προτείνει διάφορους τρόπου (προγράμματα) να το κάνεις και μάλιστα από κάτω έχει και τα δύο πλήκτρα: πάντα - μόνο μια φορά, όπου προφανώς επιλέγοντας το "πάντα" μπορείς να ορίσεις την ενέργεια ως default. Στο P6 και όσον αφορά τον dialer, δηλαδή τις ενέργειες κλήσης, το λειτουργικό δε δέχεται στις διαθέσιμες ενέργειες κανέναν dialer εκτός από τον στοκ και το skype. Αν δεν είχα εμπειρία από άλλες συσκευές και εκδόσεις, θα έλεγα ότι ίσως έτσι είναι, όμως δεν είναι. Στο P6 όσες εφαρμογές dialer και να βάλω, πάντα το android θα μου προτείνει τη στοκ ή το skype μόνο, από τις οποίες μπορώ να διαλέξω και τη default αν θέλω. Αυτό που σας είπα πιο πάνω είναι ότι ακόμη και αν ανοίξεις τις άλλες εφαρμογές απευθείας μόνες τους, όχι δηλαδή μέσω ενέργειας κλήσης που έτσι κι αλλιώς δε γίνεται, και πας να καλέσεις από εκεί μέσα, τότε θα δεις ότι ακόμη και έτσι, η εφαρμογή σου σε φτύνει και ανοίγει τη στοκ. Στο AMOI N828 π.χ που έχω, τόσο στην 4.1 όσο και στην 4.3 δεν υπάρχει πρόβλημα. Στο Samsung S2 κανένα πρόβλημα, και στο Sony Xperia Ray με 2.3, όλα καλά. Κάτι παίζει με το P6. Μπορεί κάποιος να το δει στο δικό του; Να ξέρετε ότι έκανα μέχρι και uninstall τη στοκ εφαρμογή να δω τι θα βρει να κάνει το τηλέφωνο σε μια κλήση, αλλά μην το δοκιμάσετε...
  2. Γεια σας παιδιά Έχει καταφέρει κανείς να αλλάξει τον default dialer της συσκευής; Αν και έχω δοκιμάσει δεκάδες (αυτό που χρησιμοποιώ είναι το PixelPhone), κανένα δεν μπορεί να γίνει default. Απλώς δεν υπάρχει στη λίστα των διαθέσιμων dialers. Εκεί βγαίνει μόνο ο stock dialer και το skype αν είναι εγκατεστημένο. Σε άλλες συσκευές και εκδόσεις μπορώ να το ορίσω, στο P6 με τίποτα. Κάποια στιγμή έβγαλα και τη stock εφαρμογή να δω τι θα γίνει και φυσικά το κινητό τα έπαιξε, θέλει οπωσδήποτε τη stock εφαρμογή μέσα, άσχετα τι χρησιμοποιεί κάποιος. Ωστόσο στην περίπτωση αυτή δε δουλεύει τπτ άλλο. Ακόμη και αν ανοίξεις τον dialer μόνος σου και πας να πάρεις τηλέφωνο, όταν πατήσεις την κλήση ανοίγει τον stock!!
  3. Κατά τη γνώμη μου να κρατήσεις αυτήν του minideal.
  4. Παιδιά ήθελα απλώς να επιβεβαιώσω μετά από δοκιμές το θέμα που έχει με το bluetooth και το 3g. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το dual sim ή όχι. Πάντως για να δουλέψει κανονικά το bluetooth ως headset εννοώ πρέπει να κάνεις την κάρτα που έχεις για data να μην είναι 3G στις ρυθμίσεις. Προσοχή δεν έχει να κάνει με το αν έχεις ενεργό το δίκτυο μέσω κινητής. Και απενεργοποιημένο να το έχεις, αν η ρύθμιση είναι για 3G, τότε πάπαλα. Η γραμμή θα κλείνει, θα σου ζητά το pin ενώ αν μετά που θα δουλέψει, δε θα ακούγεσαι σχεδόν καθόλου από το bluetooth (ενώ εσύ θα ακούς) Δοκιμασμένο με 4 διαφορετικές συσκευές bluetooth. Dual sim, Cosmote και οι δύο.
  5. Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με το wifi και εγώ γι' αυτό έβαλα την άλλη.
  6. Την έβαλα πρώτα αλλά δε δουλεύει το Wifi και έβαλα την προηγούμενη.
  7. Για όποιον βρεθεί σε παρόμοια θέση, φλάσαρα μέσω CWM την έκδοση 1.34 του SuperSU και έτσι δούλεψε. Το πρόβλημα ήταν ότι η ROM είχε από μόνη της μέσα την 1.34 και εγώ είχα φλασάρει την 1.25 και όταν ξεκίναγε είχε ένα conflict και έβγαζε τον εαυτό του out of date αλλά δεν επέτρεπε αναβάθμιση. Τελικά με τον τρόπο που σας λέω έτρεξε κανονικά και έβγαλα και τα κινέζικα.
  8. Και μετά πώς βγάζεις άκρη με τα κινέζικα; Χμ ίσως την έβαλα εγώ δηλαδή την SuperSU. Πάντως πάω π.χ να απεγκαταστήσω κάτι που θέλει root, μου ζητά να δώσω άδεια, δίνω, και μετά λέει: This function requires a rooted device. Τέλος πάντων θα δοκιμάσω ξανά να τη φλασάρω.
  9. Είναι εγκατεστημένα ως system apps στη Rom αυτά τα δύο: SuperSu 1.34 SuperSu Pro 1.00 Δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Όταν τρέχω το SuperSu μου λέε ότι πρέπει να το αναβαθμίσω, συγκεκριμένα λέει ότι το SU binary πρέπει να αναβαθμιστεί. Μου προτείνει δύο τρόπους, είτε κανονικά είτε με TWRP ή CWM. Αν διαλέξω το κανονικά αποτυγχάνει. Αν το πάω με CWM, περνώ από πάνω το SuperSU 1.25 που έχω περασμένο σε .zip μέσα στην SD card. Αν έχω αδειάσει και την Cache, όταν ανοίγω ξανά είμαι root. Κάνω δυο τρία πράγματα, ό,τι προλάβω (αφαιρώ κάποια κινέζικα apps) και ξαφνικά δεν είμαι root. Μήπως φταίει ότι μέσω CWM περνώ την 1.25 ενώ μέσα στο κινητό υπάρχει η 1.34; Πάντως δεν μπορώ να τη βγάλω, είναι περασμένη σαν system app.
  10. Παιδιά έβαλα τηn 4.2.2 από εδώ: N828_S4_ROM_by_jack441 και ενώ θεωρητικά είναι ήδη rooted, αυτό ισχύει μόνο θεωρητικά. Μάλιστα το κάνω root ξανά, λειτουργεί οκ για λίγη ώρα και μετά ξαναχάνεται το root. Τι μπορεί να συμβαίνει;
  11. Αυτή είναι η multilanguage που βάζουν στα κινητά που έρχονται Ελλάδα ή η άλλη που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα;
  12. Αυτή η περίπτωση δεν υπάρχει γιατί δεν τις τοποθέτησα τώρα, τις είχα από πριν το flash με τη νέα rom και δούλευαν κανονικά. Τι να πω...Εννοείται ότι τις δοκίμασα και σε άλλη συσκευή τώρα και λειτουργούν.
  13. Εγώ που έβαλα αυτή την ROM, δε βλέπει τις κάρτες SIM. Τι μπορεί να σημαίνει πάλι αυτό;
  14. Η λύση βρέθηκε. Το πρόβλημα ήταν με τα windows 7. Το δοκίμασα στα Windows XP και το είδε. Τώρα έβαλα ένα recovery και σε λίγο θα περάσω και ένα rom να τελειώνει.
×
×
  • Create New...