Jump to content

kourosava

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kourosava

  1. Να΄σαι καλα! Τα χαρακτηριστικα στο kimovil δεν ειναι αξιοπιστα. Εψαξα λιγο για τις καμερες αλλα δεν εβγαλα ακρη ποια καμερα ειναι καλυτερη. Δεν με ενδιαφερει και τοσο να πω την αληθεια. Το NFC, η μεγαλη μπαταρια και η 6άρα οθόνη με καλυπτουν πληρως. Επεσε στο ματι μου και το Xiaomi Mi Max 2 ... :happy: Στο τέλος θα παραμεινω με το Redmi Note 2! Oσο το ψαχνω τοσο και δεν μπορω να αποφασισω, αλλα μαλλον θα καταληξω στο Oukitel. Οπως ειπα ειχα Oukitel και ημνουν παρα πολυ ευχαριστημενος.
  2. Γεια και χαρά σε όλους! Ειμαι ανάμεσα σε Oukitel K6 και Ulefone Power 3. Ενας απο τους λόγους είναι η μεγάλη μπαταρία. Ειχα το Oukitel U7 Plus και έμεινα πολυ ευχαριστημενος με την εν λόγο εταιρία. Το υπέρ που βρίσκω στο Oukitel Κ6 ειναι το NFC κάτι που θα χρησιμοποιήσω λογου του οτι χρησιμοποιω παρα πολυ κάρτες. Απο κει και πέρα δεν ειμαι καλος γνώστης τεχνικών χαρακτηριστικών και έτσι θα ήθελα την γνώμη σας ποιο απο τα 2 να προτιμήσω. ευχαριστώ πολύ ;)
  3. Γεια σας. Σήμερα παρέλαβα το Galaxy Note και το πρωτο πραγμα που προσπαθησα να κανω ήταν να το αναβαθμίσω, καθώς είδα οτι κυκλοφορησε η ICS για το Note. Δοκίμασα και απο το κινητό και απο το Samsung Kies. Και τα 2 μου λένε οτι δεν υπάρχει αναβάθμιση για την συσκευή μου. Δεν ξέρω γιατι δεν μου κανει αναβάθμιση! Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε. Έψαξα στο φόρουμ και βρήκα κάποιες οδηγίες αλλα φοβάμαι μην κανω καποια ζημια. Ειναι η πρωτη φορα που πιανω android κινητο (πρωην :p χρηστης iPhone) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων http://imageshack.us/photo/my-images/580/29689612.png/
  4. Κανενα μαγαζι απο εξωτερικο να το αγορασω μεσω paypal??? thanx
×
×
  • Create New...