Jump to content

tepa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by tepa

  1. Του φιλου σου ειναι απο χωρα που κυκλοφορησε το Android 6.0.1 Εδω μπορεις να δεις realtime σε ποιες χωρες κυκλοφορει http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N910F

    Πως μπορω να απο πια χωρα ειναι το κινητο μου;

     

    Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  2. Εκανα ρουτ το νοτε 4 και αφου εγκατεστησα καποιες ρομ ξαναεγκατεστησα την μαμα (απο το sammobile). Ομως δεν δουλευει η απορρητη λειτουργια και δεν συγχρονιζει το s helth. Τι πρεπει να κανω για να επανελθει. Μπορεί κανείς να βοηθήσει?
  3. ειναι οβαλ.οτι και να κανεις δεν αλλαζει.φανταζομαι οτι κατι παιζει με το dpi.και αλλο ενα bug ειναι στο mail οταν πας να κανεις επισυναψη σε πεταει εξω.

     

    οι rom απο echoe team βρισκονται και παλι στο κανονικο forum.δοκιμαζω την v26 note 5 port ειναι πιο γρηγορη απο την kyibi αλλα δεν ξερω πως θα παει απο μπαταρια.αν θελει κανεις ας την δοκιμασει.δουλευουν με bl και cp coj3 και πανω.

     

    Εκανα ρουτ την συσκευη μου αλλα δεν μπορω να περάσω τη kyibi. Μπορει να βοηθησει καποιος?

  4. Πληροφοριακα μονο, προς οσους δεν το ξερουν, το s pen εχει ρυθμιση ωστε σε κλειστη συσκευη να ανοιγει το action memo μολις βγαλεις το πενακι απο τη θηκη, χωρις να πατησεις οτιδηποτε. Εγω το χρησιμοποιω μ αυτο τον τροπο γιατι δινει περισσοτερες δυνατοτητες απο αυτες του screen off ενω μου ανοιγει το ιδιο αστραπιαια. Καιει βεβαια παραπανω μπαταρια αλλα ολα εχουν ενα τιμημα.

     

    Που ειναι αυτη η ρυθμιση. Δεν την βρισκω.

  5. Με ποια μεθοδο εκανες ροοτ;

     

    με αυτην του πρωτου ποστ de la vega ...... Ομως εκανα καποιο λαθος ξαναπροσπαθησα και τελικα τακανα σαλατα. Ξαναβαλα με οντιν την οφισιαλ ρομ και το wifi εινα ενταξει. ομως δεν μπορω να εγκαταστησω το KNOX. Δεν με ενδειαφερει η εγγυηση αλλά η λειτουργια του ΚΝΟΧ. Αλλα από οτι εχω καταλαβει δεν επανερχεται. η μηπως κανω λαθος....

  6. Μετα απο αποτυχημενη προσπαθεια να κανω ροοτ την συσκευή μου σταματησε να δουλευει το wifi. Μετα απο προσπαθεια την επανεφερα αλλά δεν δουλευει το ΚΝΟΧ. Δεν με ενδειαφερει η εγγύηση αλλά η λειτουργία του ΚΝΟΧ. είναι δυνατον να συμβεί αυτό? Αν μπορει κάποιος ας βοηθείσει
  7. Να δωσω και εγω μια διαδα (εχω περασει απο πολλες και διαφορες αλλα εχω καταληξει σε 2 βασικα)

     

    1. Moon Rom (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2258765) ειδικα η 3 εκδοση παρα πολυ καλη....

    2. Phoenix Rom (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060389) ειχα την εκδοση 10 μερι που περασα την Moon Rom....

     

    Και κλασικα kernel Perseus.

     

    Στην phoenix 11 δεν αναγνωριζει τα Ελληνικά με spen. Εχω κανει κατι λαθος ειναι απο την rom?

  8. Καλημέρα και Χριστός Ανέστη σε όλη την παρέα... Να μοιραστώ λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου με το Directory Bind, μιας και αρκετοί έχουν δείξει ενδιαφέρον! Το χρησιμοποίησα για μία σχεδόν εβδομάδα και μου έλυσε τα χέρια, είναι η αλήθεια... Έχει όμως και τα μειονεκτήματά του: μου ρήμαξε κυριολεκτικά την μπαταρία! Ακόμη και σε επιλογή unbind, είχα απώλεια της τάξης του 10+ % σε μία μόλις ώρα... Το πρόγραμμα τρέχει συνεχώς στο υπόβαθρο και ανανεώνει διαρκώς την κατάσταση του! Μόλις το απεγκατέστησα επανήλθε η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα πρότερα επίπεδα. Κάποια ρύθμιση δυστυχώς δεν βρήκα για να βρω τη χρυσή τομή. Τώρα χρησιμοποιώ scriptάκι με το Gscript κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Βέβαια δεν κατάφερα ακόμη να κάνω να δουλέψει το script για το unbind, κάποιο λάθος στην σύνταξη έχω και αναγκάζομαι να κάνω επανεκκίνηση για να παύσει το script, αλλά και πάλι το προτιμώ έτσι!!!

     

    Τι ακριβως ειναι αυτο το directry bind;

  9. Δεν δουλεύει το multi window με το back button το εγραψα και πιο πανω .

    την έσβησα μονο και μονο γιαυτο

    Αν δειτε κάνουν πολυ παράπονα στο xda οπότε περιμένω καλύτερα ...

     

    Οντως δεν δουλευει το mukti window με το back button αλλα δουλευει με το κουμπακι που υπαρχει οταν κατεβασεις την κουρτινα. Το back button εχει ρυθμιστει για να κλεινει τις εφαρμογες με παρατεραμενο πατημα.

×
×
  • Create New...