Jump to content

tol2003

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tol2003

  • Ημ. Γέννησης 27/07/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tol2003's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πολύ σωστά! Και όπως φαίνεται η έκδοση Android 4.4 KitKat δεν θα παριλαμβάνει τον stock browser αλλα κυρίως δεν υποστηρίζει πιά περιεχόμενο Flash.
  2. Παιδιά σόρρυ για το πολύ καθυστερημένο ποστ αλλα κοιταγα το ...παρελθόν και έπεσα πανω στο πρόβλημα του ραδιοφώνου στο 810 Η λύση (προσωρινη δυστυχώς) για αυτούς που ακόμα χρησιμοποιούν το πραγματικό καλό W810 είναι η εξής: Κλείνετε τελείως το κινητο. Το ανοίγετε και ΧΩΡΙΣ να κάνετε καμία κλήση (ούτε να ....δεχτείτε) αρχίζεται να ακούτε ραδιόφωνο. Ο εκνευριστικός αυτός ήχος (σαν σήματα μορς) δεν θα εμφανιστεί μέχρι να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο σαν ... τηλέφωνο (κλήσεις , μηνύματα) Προφανώς το τιουνερ του δέκτη FM επηρεάζεται απο τον πομποδέκτη GSM και κάνει κάποια παρασιτική αυτοταλάντωση.
  3. ΚΑΖΑΜΙΑΣ C905 ΓΙΑ ΤΟ 2010 1.Ολα τα C905 θα περνάνε από τακτικό σέρβις όπως τα αυτοκίνητα, Θα γίνεται προληπτική αλλαγή καλωδιοταινίας κάθε 6 μήνες και αλλαγή ακουστικού μια φορά το χρόνο. Κάθε 2 χρονιά θα γίνεται το μεγάλο σερβις οπού θα αλλάζεται και ο δεκτης GPS. 2. Η Pirelli θα ξεκινήσει την ετήσια έκδοση ημερολογίων με φωτογραφίες γνωστών πετυχημένων μοντέλων μόδας, αφιερωμένα στο γνωστό αποτυχημένο μοντέλο C905 Τα ημερολόγια αυτά θα μοιράζονται στους κατόχους C905 μετά από κάθε μεγάλο σέρβις 3. Προληπτικός έλεγχος σε κάθε C905 του οποίου ο κάτοχος θα απουσιάσει σε διακοπές μεγαλύτερες του διημέρου . Θα παραδίδεται πιστοποιητικό καλής λειτουργίας για τις επόμενες 7 ημέρες. 4. Ειδικά γάντια φτιαγμένα απο ατσάλι θα χορηγούνται στους κατόχους C905. Τα γάντια θα αποτρέπουν τους χρήστες από το να ανοιγοκλείνουν το slider του κινητού και άρα να το χαλάνε. 5. Για να ισχύει η εγγύηση θα είναι υποχρεωτικό οι κάτοχοι C905 να υπογράφουν βεβαίωση ότι δεν έχουν κάποιο τικ, καθώς και το ότι δεν πάσχουν απο υπερκινητικότητα, πράγματα τα οποία θα τους αναγκάζαν να ανοιγοκλείνουν το slider χωρίς λόγο. 6. Οι ψυχίατροι θα προχωρήσουν στην κοινωνική προσφορά της δωρεάν παροχής συμβουλών σε κατόχους C905, που περιμένουν για μήνες την επισκευή του κινητού τους 7. Ανακάλυψη εμβολίου για το C905. Το εμβόλιο θα θωρακίζει από προβλήματα σε καλωδιοταινία, σκλήρυνση κατά πλήκτρο, κτλ. Θα υπάρξουν φόβοι για παρενέργειες, αλλά μεγάλες κλινικές δοκιμές πάνω σε K850 θα δώσει το πράσινο φως για την χορήγηση τους.
  4. Thanks....:cry::cry::cry::cry: Λοιπόν.... Προτείνω το C905 σαν εργαλείο κοινωνικής δικτυώσης.... Αφου, σύμφωνα με τον φίλτατο kotsianis7 πάπαλα οι καλωδιοταινίες, η μόνη επιλογή της Sony Ericsson θα είναι η αλλαγή συσκευής. Και δεν πιστεύω ότι θα σου δίνουν καινούργια αλλά την επισκευασμένη του τάδε άτυχου που την παρέδωσε στο σέρβις 5 μήνες πριν. Θα ζητήσουμε λοιπόν να μην σβήνονται οι επαφές και οι φωτό (όσες ειναι στη μνήμη του κινητού) απο την Sony Ericsson, αλλα να δίνωνται ανέπαφες στο νέο κάτοχο. Ετσι εγώ π.χ. που πήγα Σάμο θα δω τις φώτο του Χ φίλου ή φίλης που πήγε Σέριφο και παράλληλα από τις επαφές θα γνωρίσουμε νέους ανθρώπους.. ΚΑΤΩ ΤΟ FACEBOOK ΖΗΤΩ ΤΟ C905 :D
  5. ΧΕ ΧΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!:lol: Και ας μην ανησυχούν οι φίλοι που δεν έχουν πρόβλημα..Συστήνω καθημερινές ασκήσεις παλάμης ανοιγοκλείνοντας το slider... Προτείνω επίσεις, την δημιουργία συλλόγου δυσαρεστημένων του c905, με έμβλημα μας την ξεχαρβαλωμένη καλωδιοταινία. Για Πρόεδρο προτείνω τον kotsianis7. Αλλωστε, πλάκα πλάκα, θα μας χρειαστεί. Κανονικά αφού για την επισκευή (επισκευές) μας τρώνε μήνες, το δίκαιο θα ήταν, να μας καλύψουν αντίστοιχα όταν λήξει της εγγύησης . Εχετε 6 μήνες (ως τότε) αναμονής στο σέρβις κύριε??? Σας καλύπτουμε αντίστοιχα μετά το πέρας της εγγύησης. Και εδώ μια ερώτηση προς τον φίλο (και μέλλοντα Πρόεδρο) kotsianis7... Τελικά τα κινητα που κατασκευαστήκαν απο κάποια ημερομηνία και μετά, ειναι βελτιωμένα στον τομέα καλωδιοταινία, ή ειναι όλα, το ίδιο και το αυτο?
  6. Εγώ είχα αρχικά και στα 2 κινητά την έκδοση R1BA042 λογισμικού και μετά τα φλάσαρα με την R1DA032. Πάλι το θέμα του WIFI δεν αλλαξε. Σταθερότατο το ένα, κολληματα καθε τρείς και λίγο το αλλο. Μια διαφορά της R1DA032 εκδοσης (που δεν φαίνεται εύκολα) είναι το διπλάσιο Bitrate στο βίντεο (ίδια ανάλυση ομως φυσικά) που το βελτιώνει αρκετά.
  7. Παιδιά δεν με προσέχετε.....: :rolleyes: Όπως ανέφερα σε πολύ πρόσφατο ποστ μου, ΜΕΡΙΚΑ, και όχι όλα τα C905 παρουσίαζουν κολλήματα στο WIFI. Το πρόβλημα εμφανίζεται με κάποιες από τις ακόλουθες μορφές 1. Οταν ενεργοποιήσουμε το WIFI ψάχνει για δίκτυα επ αόριστον και δεν βρίσκει τίποτα, απλά ψάχνει ψάχνει....... (σύνηθες) 2. Βρίσκει δίκτυα αλλά όταν επιχειρήσουμε να συνδεθούμε, μας βγάζει ότι είναι αδύνατη η σύνδεση ......(σπανιότερα από την περίπτωση 1) 3. Βρίσκει δίκτυα αλλά όταν επιχειρήσουμε να συνδεθούμε κάνει επανεκκίνηση (σπανιότατο) Αν λοιπόν ανατρέξετε στο πολύ πρόσφατο ποστ μου, θα δείτε ότι παράλληλα παρουσιάζει πρόβλημα και το bluetοοth. Λύση προσωρινή είναι η αφαίρεση της μπαταρίας για λίγο. Επιπρόσθετα το πρόβλημα φαίνεται να παρουσιάζεται ανεξάρτητα από επιλογές στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (δηλαδή αλλαγή GSM σε 3G /GSM) όπως κάποιοι ανέφεραν. Τωρα θα μου πείτε πως τα ξέρω αυτά... :D Λοιπόν ... έχω στην κατοχή μου 2 συσκευές C905. Και γιατί θα μου πείτε?! . Πέρσι αρχές Νοέμβρη αγόρασα την συσκευή. Παρουσίασε πρόβλημα με το DPAD (πολύ σκληρο στο κάτω πλήκτρο). Αποστολή στο Σερβις, συνολική αναμονή περίπου 40 μέρες. Παράλληλα, η γυναίκα μου αγόρασε με αναβάθμιση το C905, 20 μέρες μετά από εμένα. Επειδή είδε την τσαντίλα μου, όταν περίμενα να επισκευαστεί τι δικό μου, μου το ....παραχώρησε :!: και κράτησε το παλιό της (K800). Ετσι έχω 2 C905. Τωρα ....... Ας ξαναγυρίσουμε στο πρόβλημα με το WIFI . Το ένα κινητο (της γυναίκας μου) παρουσιάζει αυτό το κόλλημα με το WIFI , ενω το άλλο ΠΟΤΕ. Δηλαδή στο ένα πρέπει να βγάζω την μπαταρία καθε τρείς και λίγο, ενώ το δικό μου δεν εχει κολλήσει ούτε μία φορά . Πιθανολογώ ότι το ολοκληρωμένο κύκλωμα που ελέγχει το WIFI -bluetοοth δεν ακολουθεί τις εντολές του software και ... ανεξαρτοποιείται. Επίσης έχω κάνει αναβάθμιση και στα δύο κινητά και δεν άλλαξε τίποτα στο θέμα του WIFI -bluetοοth . Και κάτι ακόμα ...ΕΥΓΕ στο φίλο kotsianis7 για τα καλά ποστ που κάνει. :).
  8. Φίλε σε μερικά C905 το WIFI κολλάει και δεν βρίσκει δίκτυα. Για να "συνέλθει" δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία για 10 δευτερόλεπτα. Οταν ξαναβάλεις την μπαταρία και το ενεργοποιήσεις, πιθανότατα, θα διαπιστώσεις ότι το σημα του WIFI εμφανίζεται, ακόμα και αν το είχες απενεργοποίησει πριν το κλείσεις-αφαιρέσεις την μπαταρία. Αν ισχύει αυτό, τοτε πας στο WIFI και αφού το απενεργοποιησεις, στην συνέχεια οταν το ενεργοποιήσεις θα βρεί δίκτυα. Το WIFI μετά θα σου δουλέψει κανονικά για κάποιες φορές μέχρι να το ξανακάνει. Οταν το ξανακάνει ξαναβγάζεις την μπαταρία κτλ κτλ. Επιπρόσθετα όταν παρουσιαστεί αυτό το προβλημα στο WIFI, ταυτόχρονα θα εχει κολλήσει και το Bluetooth. Για να το διαπιστώσουμε κανουμε τα εξής: Παμε στο μενου του Bluetooth και πατάμε το ΕΝΕΡΓΟ. Κανονικά θα επρεπε να αλλαξει σε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Αυτο όμως θα παραμείνει σε ΕΝΕΡΓΟ όσες φορές και αν το πατήσουμε. Και εδώ επίσης, η αφαίρεση της μπαταρίας λύνει προσωρινα το πρόβλήμα. Πρέπει να είναι πρόβλημα σε καποιο (κοινό) τσιπάκι γιατί η αναβαθμισει δεν λύνει το πρόβλημα. ------------ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!:ninja::ninja: Στο C905 αρέσουν οι διακοπές :mad:!!!! Δεν εξηγείται διαφορετικά! Οταν το πήρα γύρω στα τέλη του 2008, λόγω προβλήματικού DPAD έκατσε πάνω απο ένα μήνα στο σερβις (αναμονή για ανταλλακτικο). Μετα την παρέλευση του μήνα και την διαμαρτυρία μου, δέχτηκαν να το αντικαταστήσουν. Το καινούργιο είχε το ίδιο ακριβώς προβλημα!!!!!!!. Τελικά μετα απο 45 μέρες περίπου, εφτασε στα χέρια μου. Αρα.. διακοπές Χριστουγέννων στο Σερβις :cry: Σήμερα..... Μέσα Αυγούστου το ακουστικό αποφάσισε ότι η ησυχία είναι καλύτερος τρόπος ζωής. Παράδοση στο Σέρβις και .... τίποτα.... Αυτή την βδομάδα μετά από τηλέφωνημα μου στη SonyEricsson με ενημερώσαν ότι χρειαζεται 2 ανταλλακτικα, το ένα εχει τοποθετηθεί και υπάρχει αναμονη για το αλλο. Καλα ειναι δυνατόν? Για μια τόσο κοινη βλάβη (όπως φαίνεται) να μην έχουν προνοήσει να εχουν στοκ ανταλλακτικών? Γιατί τιμωρούν τους πελάτες τους.??? Εγω πλησιάζω, συνολικά, τους 3 μήνες χωρίς τηλέφωνο. Μου αρέσει, που οταν τους παίρνεις τηλέφωνο, σου ζητούν να απαντήσεις και σε 5 ερωτήσεις για να γίνουν ... καλύτεροι!!!!. Ειναι λογικό ένα προιον να παρουσιάσει ενα μαζικό πρόβλημα, είναι απαράδεκτο όμως, να μην φροντίζουν να το λύσουν μετά. Και η λύση είναι απλή : Εντάξει, ότι έγινε έγινε. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ :angry: Δωστε προτεταιότητα σε αυτό!!! Μην ταλαιπωρείται αυτούς που προτιμήσαν τα προίοντα σας
  9. Δυστυχώς εγω εχω κάνει 2 αναβαθμίσεις, αρχικα ξαναεγκατέστησα το λογισμικο που ήδη είχε το κινητο γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμη νεα εκδοση (R1BA042), και μετά εβαλα το R1DA032. Το πρόβλημα δυστυχώς εξακολουθεί να παρουσιάζεται με την ίδια συχνότητα. Πρέπει να είναι πρόβλημα στο hardware. Ασχετο. Ισως δεν το προσέξατε αλλά η τελευταία αναβαθμιση βελτιώνει την ποιότητα του βίντεο. Ανεβάζει την ανάλυση : ΟΧΙ! Τότε πώς? Απλά διπλάσιαζει το bit rate με αποτέλεσμα το βιντεο να ειναι πιο καθαρό, με λιγότερα σπασίματα-τεχνουργήματα και γενικα δείχνει καλύτερο Δυστυχώς σε εμενα δεν έκανε τίποτα όπως προανέφερα. Εχω πρόσβαση σε 2 C905 που ειδαν στα σωθικά τους και τις 2 εκδόσεις λογισμικού R1BA042 και R1DA032, και το ενώ πρώτο κινητό δεν παρουσίασε ποτέ πρόβλημα, το δεύτερο καθε τρεις και λιγο κολλαει στο WIFI. Το ενδιαφέρον είναι ότι το κινητο με το πρόβλημα ειναι πιο καινουργιας κατασκευης απο το απροβληματιστο. Πιστέυω οτι φταει το τσιπακι (module) του WIFI.
  10. Καλημέρα. Μερικά c905 παρουσιάζουν το εξής: Οταν ενεργοποιήσουμε το wifi η αναζήτηση δεν σταματά ποτέ και φυσικά ασύρματο δίκτυο δεν βρίσκετε κανένα. Αν, όταν παρουσιαστεί αυτό, απενεργοποιήσουμε το wifi, και στη συνέχεια απενεργοποιήσουμε-ενεργοποιήσουμε το κινητό, τότε, ( πιθανότατα) θα προσέξουμε ότι το εικονίδιο του wifi εμφανίζεται ξανά (παρά το γεγονός ότι το είχαμε απενεργοποιήσει πριν κλείσουμε το κινητο). Επίσης αν ενεργοποιήσουμε το bluetooth θα προσέξουμε (παλι πιθανότατα) ότι στο μενου του bluetooth η επιλογή ‘ενεργό’ δεν αλλάζει σε ‘απενεργοποίηση ΄ όπως θα έπρεπε, αλλά παραμένει σε ‘ενεργό’. Επίσης το bluetooth δεν θα δουλεύει σωστά. Ο μόνος τρόπος να λυθεί (προσωρινά) το πρόβλημα είναι ο εξής: Α) απενεργοποιούμε το κινητό, βγάζουμε-βάζουμε την μπαταρία και μετά ενεργοποιούμε το κινητό Β) Αν εμφανιστεί το εικονίδιο του wifi παμε και το απενεργοποιούμε. Μετα το κινητο θα δουλεύει κανονικα ΜΕΧΡΙ να ξαναπαρουσιαστεί το περίεργο αυτό κόλλημα. Ψυχανεμίζομε, ότι σε μερικά c905, το κύκλωμα (module) του wifi- bluetooth, καποια στιγμή δεν εκτελεί σωστά την εντολή του λογισμικού για ενεργοποίηση αλλα παραμένει σε κάποια περίεργη κατάσταση λειτουργίας γι΄αυτό παρουσιάζονται αυτα το περίεργα κολληματα
×
×
  • Create New...