Jump to content

silent_hill

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by silent_hill

  1. silent_hill

    TCL Plex

    Εμένα με έβγαζε καλή υγεία (87%). Δες στο accubatery στη χρήση μπαταρίας αν σου εμφανίζει 0 λεπτά σε βαθύ ύπνο για να δεις αν υπάρχει περίπτωση να έχεις το ίδιο πρόβλημα.
  2. silent_hill

    TCL Plex

    Πήρα το κατεβατό από τα services που μου έβγαζε το gsam και τα έψαξα στο google. Σε ένα από αυτά μου έβγαλε αποτέλεσμα την εφαρμογή της Πειραιώς (winbank)... Την απεγκατέστησα δοκιμαστικά και κατευθείαν άρχισε να πέφτει το κινητό πάλι σε βαθυ ύπνο! Ελπίζω να ήταν μόνο αυτή υπαίτια και να ξεμπέρδεψα με το θέμα. *Κοίταζα τώρα τις αξιολογήσεις της εφαρμογής στο Play store και υπάρχουν και άλλοι που έχουνε θέμα με battery drain με το τελευταίο update, άρα αυτό έφταιγε μάλλον.
  3. silent_hill

    TCL Plex

    Καλημέρα, αγόρασα το κινητό τον Φεβρουάριο του 20. Τον τελευταίο καιρό εχώ μεγάλο θέμα με battery drain. Συγκεκριμένα, ενώ το αφήνω κλειστό (όχι απενεργοποιημένο), η μπαταρία εξαντλείται με ρυθμό περίπου 2-3% ανά ώρα (bluetooth, nfc, δεδομένα, wifi, gps και τα λοιπά κλειστά, μόνο δίκτυο τηλεφωνίας). Στην εφαρμογή μπαταρία εμφανίζει μεγάλο ποσοστό από το σύστημα android. Δοκίμασα να βγάλω άκρη με εφαρμογές όπως accubattery kai gsam battery monitor (στο accubattery μου εμφανίζει καλή υγεία μπαταρίας) αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο πέρα από ότι στο accubattery μου εμφανίζει ότι δεν μπαίνει σε deep sleep η συσκευή. Έχετε να προτείνετε κάποια μέθοδο/πρόγραμμα που να μπορεί να βοηθήσει να δω ακριβώς πιο πρόγραμμα κρατάει το κινητό από το να μπει σε deep sleep;
  4. Καλημέρα σας. Πριν από λίγο καιρό έκανα αναβάθμιση σε σταθερή 9.2.1.0 (NCFMIEK). Παρατήρησα ότι πριν από λίγες μέρες (μετά την αναβάθμιση) το κινητό άρχισε να μην δέχεται/μην κάνει κλήσεις κατά διαστήματα (εμφανιζόταν εκτός δικτύου). Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το εν λόγω πρόβλημα; Το δίκτυο που χρησιμοποιώ είναι vodafone (cu-x). Περιοχή Θεσσαλονίκη - κέντρο.Αναφέρω την περιοχή διότι και ένας φίλος μου που έχει vodafone cu-x παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με άλλη μάρκα κινητού οπότε δεν είμαι σίγουρος για το αν ευθύνεται η αναβάθμιση. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
  5. Καλημέρα σας. Ενδιαφέρομαι για αγορά φορητού για την δουλειά.Χρήση θα είναι κυρίως office και αποστολή email.Αν είναι δυνατόν, να γίνεται απρόσκοπτη αναπαραγωγή βίντεο x264.Αυτό που θεωρώ απαραίτητο είναι να έχει ο φορητός ssd δίσκο επάνω. Πιστεύω ότι τα 128gb είναι οριακά και θα προτιμούσα να αγοράσω κάτι με 256gb.Πόσο χώρο πιάνουν windows10 - office;Νομίζω πρέπει να αφήνεις και ένα 15-20% από τον ssd αχρησιμοποίητο για να μην έχεις θέματα. Το budget είναι ευέλικτο αλλά θα προτιμούσα κάτι έως 600€. Με ένα γρήγορο ψάξιμο εντόπισα αυτά τα δύο: http://www.cosmodata.gr/product/303318/ http://www.e-lenovo.gr/laptops-950273199/ideapad/lenovo-ideapad-320-15-fullhd-a12-6gb-256gb-ssd-r7-4gb-w10-onyx-black.html?sort=p.price&order=ASC Τα καταστήματα σήμερα ανεβάζουν τις προσφορές τους στις σελίδες τους ή πρέπει να πας από κοντά για να τις δεις; Γνωρίζετε μήπως αν γίνεται να αγοράσω φορητό με hdd και να μου τον αλλάξουν με ssd από το κατάστημα -χωρίς απώλεια εγγύησης-; Συμφέρει ή είναι το κόστος απαγορευτικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  6. Όπως είχα αναφέρει και σε (αρκετά) προηγούμενο ποστ, το πρόβλημα εμένα λύθηκε με το IPv4.
  7. Καλησπέρα, ευχαριστώ για την πρόταση, τελικά αγόρασα από ebay πολύ πιο φθηνά.
  8. Καλησπέρα, προσωπικά πήρα 2 κινητά από youhou (φέρνει μόνο global edition). Αυτήν την στιγμή το έχει στα 168€ + μεταφορικά-αντικαταβολή. Σχετικά με το tethering/hotspot να αναφέρω ότι εγώ που είχα πρόβλημα, έχω sim vodafone cu και ότι την έχω εδώ και περίπου 4-5 χρόνια επομένως μπορεί να είχε/περνούσε κάποια ρύθμιση λάθος λόγω παλαιότητας.
  9. Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κατά πόσο ασφαλής είναι η αγορά cd key από site σαν το Kinguin. Η διαφορά στην τιμή σε σχέση με την Ελλάδα είναι τεράστια... Επειδή το κλειδί θα μπει σε ήδη εγκατεστημένα win10 home ελληνικά, υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η γλώσσα άμα βάλω key αγορασμένο από το εξωτερικό ή να μου ζητήσει να κάνω καθαρή εγκατάσταση των windows από την αρχή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  10. Καλησπέρα, όσοι έχετε πρόβλημα με το tethering δοκιμάστε να αλλάξετε το πρωτόκολλο ΑΡΝ σε ΙΡν4 και άμα δεν δουλέψει αυτό αλλάξτε τον τύπο ΑΡΝ σε "default,dun" άμα είναι διαφορετικός.
  11. Καλησπέρα, Ρυθμίσεις->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->ρυθμίσεις κάρτας sim->ονόματα σημείων πρόσβασης-> mobile internet-> πρωτόκολλο APN (άλλαξα και το πρωτόκολλο περιαγωγής ΑΡΝ αλλά δεν ξέρω αν χρειαζόταν). Τσέκαρε και το τύπος APN να λέει "default,dun" άμα δεν λειτουργήσει αυτό με το πρωτόκολλο.
  12. Τελικά κατάφερα να συνδεθώ με τον σταθερό σήμερα. :D Άλλαξα το πρωτόκολλο APN από IPv4/ΙPv6 σε IPv4 και πήρε ίντερνετ κατευθείαν.
  13. Ευχαριστώ πολύ, το αναγνώρισε. Δοκίμασα να τρέξω την εντολή "settings put global tether_dun_required 0" στο adb shell αλλά μου βγάζει σφάλμα: "Permission denial: writing to settings requires android permission write secure settings"... Μάλλον δεν το γλυτώνω το root. Άλλαξα μια ρύθμιση τώρα, στον τύπο apn, έβαλα "default,dun". Θα τσεκάρω αύριο άμα λειτουργεί.
  14. Βρήκα μια πιθανή λύση αλλά θέλει να γράψεις εντολές μέσω adb...:wacko: Κατέβασα 2 διαφορετικά adb (ένα από xda και ένα από ένα site της xiaomi) και κανένα δεν βλέπει την συσκευή... Μήπως θέλει καμιά ειδική ρύθμιση/mi account για να το δει; (έχω ενεργοποιήσει usb debugging και developer mode). To πρόβλημα από ότι κατάλαβα είναι ότι θέλει usb drivers...
  15. Καλησπέρα, το δοκίμασα σήμερα στον σταθερό της δουλειάς (win10 64bit) αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα. Από την άλλη, το κινητό δίνει κανονικά ίντερνετ στο tablet μου σπίτι και σε άλλα δύο κινητά :blink: Στην αρχή δεν έδινε ούτε σε αυτά αλλά μόλις το γύρισα σε χωρίς κωδικό πήραν κατευθείαν. Απενεργοποίησα το hotspot και το ενεργοποίησα ξανά με κωδικό και η πρόσβαση διατηρήθηκε. (δοκίμασα το ίδιο και για τον σταθερό αλλά δεν λειτούργησε)
  16. Σε έναν υπολογιστή στη δουλειά πήγα να δώσω ιντερνέτ και σε ένα λάπτοπ. Συνδέθηκαν κανονικά μέσω wifi στο κινητό αλλά εμφάνιζαν ότι δεν έχει πρόσβαση στο νετ ενώ το κινητό έμπαινε κανονικά. Δοκίμασα με password και χωρίς. Έκανα ακόμη και επανεκκίνηση το κινητό. Υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζουν ούτε 2.4 ούτε 5; Αλλά και πάλι, άμα δεν υποστηρίζουν την συχνότητα, πως συνδέονται στο κινητό;
  17. Ύστερα από μια εβδομάδα συμβίωσης με το κινητό μπορώ να πω ότι όντως είναι πολύ γρήγορο (καθόλου/σχεδόν καθόλου lag) και η μπαταρία έχει μεγάλη διάρκεια (χωρίς να την έχω καν σε εξοικονόμηση ενέργειας!). Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι με άφησε ξεκρεμαστό 2 φορές που χρειάστηκα το hotspot.Υπάρχει καμιά λύση για αυτό το πρόβλημα (συνδέονται οι συσκευές κανονικά αλλά δεν έχουν πρόσβαση στο ιντερνέτ) που να μην περιλαμβάνει χάσιμο της εγγύησης;
  18. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά το παρήγγειλα σήμερα το απόγευμα :). Hands free να προτιμήσω xiaomi ή δεν έχει σημασία;
  19. Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο κινητό, κυρίως για την δουλειά, και τείνω προς το redmi note 4x.Με προβλημάτισε όμως που διάβασα στο internet για κακή ποιότητα κλήσης (πρόβλημα -software- στο μικρόφωνο).Υπάρχει ακόμη αυτό το πρόβλημα/είναι πολύ έντονο ή έχει λυθεί; Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος μπορεί να απενεργοποιηθεί; Επειδή δεν είχα παλαιότερα τόσο μεγάλο κινητό, υπάρχει κίνδυνος να στραβώσει άμα το έχω στην τσέπη;
×
×
  • Create New...