Jump to content

ComputerManiac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ComputerManiac

  1. Οι κατασκευαστές των VGA παίζουν σημαντικό ρόλο στις επιδόσεις της κάθε κάρτας, διότι εκείνοι διαλέγουν την ψύκτρα που βάζουν και μερικές φορές επεμβαίνουν και στον χρονισμό της κάρτας. Βέβαια τον κύριο λόγο τον έχει η GPU!
  2. Φίλε καλό θα ήταν αν έχεις την ψύκτρα που προσφέρεται μαζί με τον επεξεργαστή να την αλλάξεις διότι δεν έχει καλές επιδόσεις! Θα σου πρότεινα να βάλεις στον CPU την ψύκτρα της thermaltake την Volcano 11 η οποία είναι πολύ καλή! Επίσης να προσέξεις και πώς απλώνεις την σιλικόνη!
  3. Συμφωνώ απόλυτα με τον seeker. Κατά την γνώμη μου οι Athlon 64 είναι αυτή την στιγμή οι καλύτεροι επεξεργαστές. Συνήθως οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν το pc για multimedia εφαρμογές. Στον τομέα των multimedia εφαρμογών οι Αthlon 64 διαπρέπουν!!!!!!!
  4. Φίλε αν θες να μάθεις περαταίρω πληροφορίες για το Z1010 μπες στην σελίδα μου που του κάνω πλήρη παρουσίαση!!!! http://www.spartans.gr/cds
  5. Φίλε κατα βάση έχεις δίκιο αλλά σαν αξεσουάρ το HBH-200 το θεωρώ μία πολύ καλή επιλογή διότι εκτός από handsfree σου προσφέρει περεταίρω πράγματα, όπως ιδοποίηση για τις εισερχόμενες κλήσεις και σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις ποιός σε καλεί στην LCD του!
  6. Φίλε αν θες την γνώμη μου, εγώ θα σου πρότεινα να προβείς στην αγορά του ΗΒΗ-200. Το συγκεκριμένο bluetooth handsfree έχει πολλές δυνατότητες οι οποίες θα σε διευκολύνουν πολύ. Κατ' αρχάς θα μπορείς να βλέπεις ποιός σε καλεί στην LCD του. Παράλληλα όταν κάποιος σε καλεί ακούγεται ήχος και από το κινητό και από το bluetooth. Τέλος η μέγιστη ακτίνα στην οποία λειτουργεί το handsfree είναι αρκετά μεγάλη (γύρω στα 10 μέτρα).
  7. File gia na kaneis monos sou update xreiazesai eidika kalodia ta opoia kostizoun gyrv sta 700 euro.
  8. Ρε παιδιά και εγώ είμαι κάτοχος ενός Ζ1010 και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος άλλωστε το προτείνω και στην σελίδα μου! Το μόνο που με χαλάει είναι ότι όταν πας να βγάλεις φωτογραφία, η φωτογραφία δεν καταλαμβάνει όλη την οθόνη. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει καμία αναβάθμιση που να το διορθώνει αυτό?????
×
×
  • Create New...