Jump to content

pras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pras

  1. pras

    OnePlus 3

    Καλημέρα και από εμένα. Έδωσα το LG G4 και περιμένω να ανοίξουν οι παραγγελίες για να το πάρω και εγώ. Μια ερώτηση: Να πάρω μαζί Tempered Glass από την OP ή να πάρω κάτι άλλο? Μας έχουν τρελάνει όμως με αυτό το μπλοκάρισμα των πωλήσεων.
  2. pras

    OnePlus 3

    Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος την Spigen OnePlus 3 Case Neo Hybrid θήκη. Μου αρέσουν οι Spigen και είχα και στο LG G4 την Slim Armor και ήταν άριστη. Περιμένω πάντως να ανοίξουν οι παραγγελίες και να την κάνω. Και μια ακόμη ερώτηση: Φορτίζει με άλλο φορτιστή σε περίπτωση που μείνουμε και δεν έχουμε τον dash μαζί (:cry::cry::cry:)? :ninja:
  3. Παρα πολυ καλο κινητο αλλα καθε 30 με 40 μερες να θελει hard reset?!?! Μου εχει σπασει τα νευρα καθε λιγο και λιγακι ξανα διαμορφωση απο την αρχη.... Εχω εκδοση 601 και τα εχω παιξει. Τραβαω πολλες φωτο και καθε λιγο και λιγάκι backup..... Ειχα το nexus 4 και μετα το nexus 5 και δεν ειχα ουτε ενα κολημα και τα κινητα δεν κολησαν ποτε και δεν κλεισαν ποτε... 24/7 λογω δουλειας. Οταν λεμε ποτε ενοουμαι ποτε κολημα και ποτε shutdown. Μονο οταν κανανε upgrade. Ετουτο εδω μου εχει βγαλει την ψυχη.... Τωρα αρχισε τα bootloop οτ;ν πηγα να συνδεθω σε ενα ασυρματο δικτυο. Και την προηγουμενη φορα παλι το ιδιο. Η τιμη πεφτει συνεχεια και αυτο δειχνει προβλημα στη συσκευη. Ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε. Ναυαρχιδες εχουν και οι αλλες εταιριες αλλα δεν καταρεουν οι τιμες ετσι.... Εχουν περασει κινητα και κινητα απο τα χερια μου και παντα ειχα ναυαρχιδες αλλα σαν και αυτο δεν ειχα ποτε... Πολλα προβλήματα και το κύριο ειναι οτι δεν μπορεις να το εμπιστευτείς. Καλη φωτογραφικη μηχανη αλλα αν δεν ξερεις τι θα παθει σε μια ωρα την εκατσες. Το κινβτο πλεον ειναι εργαλειο δουλειάς και ειδικα σε εμενα που δεν κλεινει ποτε. Δεν επιτρέπεται να κλεισει ουτε απο μπαταρια. Να σας πω απλα οτι εχω παντα stand by το nexus 5 με κλωνο καρτα γιατι θα μου την κανει παλι. Ειμαι δυσαρεστημενος γιατι πλεον δεν μπορω να στηριχτω πανω του. Το πηρα στα 350 αλλα απο εδω και περα μονο nexus. Η google θα λυσει ολα τα προβλήματα και θα εχεις τηλεφωνο πάντα. Δεν είναι τυχαίο ότι η google στο nexus 5x έβγαλε 11 firmware upgrade στο android 6. Και όλα OTA, όχι να πρέπει να συνδεεις pc.... OTA!!!:ΠΑΝΤΑ!!!
×
×
  • Create New...