Jump to content

tzonny_giann

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tzonny_giann

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

tzonny_giann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. tzonny_giann

    LG G6

    Έβαλα σήμερα μια κάρτα μνήμης στο κινητό μου. Άλλαξα την ρύθμιση της κάμερας έτσι ώστε να τις αποθηκεύει τις φωτογραφίες κατευθείαν στην sd, παρόλο που τις αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης ταυτόχρονα τις αποθηκεύει και στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να τις αποθηκεύω μόνο στην κάρτα μνήμης?
  2. tzonny_giann

    LG G6

    Καλημέρα παιδιά, είμαι και εγώ πλέον κάτοχος του g6, νομίζω ότι έχω πρόβλημα με το σήμα μου ή με το ακουστικό μου. Καθώς μιλάω οι περισσότεροι παραπονιούνται ότι κόβεται το σήμα ή ότι δεν με ακούνε...Γνωρίζει κανείς κάτι??
  3. Γνωρίζει κανείς το ποσό με το οποίο κοστολογείται η συσκευή μας, από τα καταστήματα με τα μεταχειρισμένα τηλέφωνα??? Το τηλέφωνο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει 4 μήνες εγγύηση ακόμα!
  4. Δοκίμασε το καλώδιο της belkin εγώ το πήρα από το plaisio στα 10 ευρώ. Λειτουργεί άψογα!
  5. Ναι ναι φίλε σωστά, δεν γίνεται επαναφορά ρυθμίσεων!
  6. Η κοπέλα μου είπε ότι έγινε αλλαγή οθόνης...πάντως η συσκευή μου περιμετρικά της οθόνης στα πλάγια της δηλαδή είχε κάτι μικρά χτυπηματάκια επειδή μου είχε πέσει και δεν είχα θήκη, πλέον δεν υπάρχει τίποτα φαίνεται λες και είναι ολοκαίνουργιο!
  7. Μόλις πήρα το κινητό μου από τη procordia. Το πρόβλημα που είχα με το knock on οφειλόταν στην κακή λειτουργία της οθόνης. Μου έβαλαν καινούργια και όλα τέλεια! Εντός εγγύησης!
  8. Έκανα και εγώ επαναφορά αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή, συνεχίζει το πρόβλημα του knock on κανονικά. Το πήγα χτες procordia, θα σε ενημερώσω για το οτιδήποτε!
  9. Τις φωτογραφίες μου αν δεν έχω κάποια κάρτα sd πώς μπορώ να μην τις χάσω αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών??
  10. Καλησπέρα παιδιά είχα αναφέρει πριν καμιά εβδομάδα κάτι προβλήματα που είχα με το knock on του κινητού μου, το οποίο ανταποκρινόταν ελάχιστες φορές όπως και συνεχίζει να μου το κάνει ακόμη και τώρα. Το τζαμάκι δεν ευθύνεται γιατί συνεχίζει να μου το κάνει και χωρίς αυτό. Τέλος παρατηρώ ότι η οθόνη μου όταν το κινητό είναι κλειστό ανάβει ώρες ώρες από μόνη της. Η εγγύηση μου είναι ακόμα σε ισχύ ελπίζω να μην μου το βγάλουν εκτός εε???
  11. Είχα βάλει τζαμάκι, να φανταστείς από τότε που αγόρασα το τηλέφωνο το οποίο ήταν μια χαρά δεν μου είχε δημιουργήσει θέματα και λειτουργούσε μια χαρά με αυτό, απλώς επειδή είχε κτ ρωγμές τώρα τελευταία το τζαμάκι το έβγαλα χθες για να δω μήπως έφταιγε αυτό...το πρόβλημα όμως παραμένει! Η οθόνη δεν φαίνεται να έχει κάτι. Μου είχε πέσει κάτω πρίν καμιά εβδομάδα αλλά είχα το τζαμάκι και όπως είπα και πριν η οθόνη δεν φαίνεται να έχει το παραμικρό
  12. Καλησπέρα παιδιά, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με το knock on και Όταν πάω να ανοίξω το κινητό με double tap δεν ανταποκρίνεται τις περισσότερες φορές, αναγκάζοντας με να το ανοίγω με το κουμπί... Γνωρίζει μήπως κάποιος τι φταίει??
×
×
  • Create New...