Jump to content

charlesbasil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by charlesbasil

  1. AGM X2 με προηγμένη διπλή κάμερα

     

    Το AGM X2 φέρνει την τεχνολογία που ίσως δεν έχετε ακούσει ποτέ πριν

    X21.jpg

     

    Μέρος των προδιαγραφών του AGM X2 έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα, αυτό το ακουστικό με πιστοποίηση IP68 αναμένεται να διαθέτει μια 12MP διπλή πίσω κάμερα, 16MP μπροστά που βλέπει shooter και μια μπαταρία χωρητικότητας 6000mAh ή περισσότερο.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η AGM έχει μια μεγάλη κίνηση στην κάμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το AGM X2 χρησιμοποιεί τη φωτογραφική μηχανή Sony IMX386 CMOS της φωτογραφικής μηχανής με μέγεθος φακού 1/2,9 ιντσών και διάφραγμα F2.0. Επιπλέον, η AGM ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί τεχνολογία διπλής κάμερας RGB + Mono στο AGM X2 για τη βελτίωση της ποιότητας εικόνας, Που σημαίνει ότι σε μεγάλο βαθμό βοηθά τους χρήστες να πυροβολούν φωτογραφίες νυχτερινής σκηνής με υψηλότερες λεπτομέρειες σε σχέση με άλλους πρωτοπόρους δρομείς όπως το Galaxy S8, το iPhone 7 και το Google Pixel. Και η ρύθμιση της κάμερας θα έχει έναν καλύτερο αλγόριθμο λειτουργίας οπίσθιου φωτισμού από ό, τι πολλά κινητά τηλέφωνα υψηλών προδιαγραφών για την παραγωγή φωτογραφιών υψηλής ποιότητας όταν το φως πίσω από το θέμα.

    x22.jpg

     

    Τι είναι η φωτογραφική μηχανή RGB + Mono;

     

    x23.jpg

    x24.jpg

     

    Η διπλή κάμερα διαθέτει αισθητήρα RGB και αισθητήρα Monochrome για να τραβήξει ταυτόχρονα μια φωτογραφία, ο αισθητήρας RGB παίρνει έγχρωμες φωτογραφίες φιλτράροντας το φως για να καθορίσει ποια χρώματα (Κόκκινο, Πράσινο, Μπλε) λαμβάνουν ή πηγαίνουν, πράγμα που κάνει τις εικόνες να έρχονται Απότομη αλλά χαμένη λεπτομέρεια. Αντίθετα, ο μονόχρωμος αισθητήρας δεν ενδιαφέρεται για το χρώμα του φωτός, συλλαμβάνει όλο το εισερχόμενο φως και καταγράφει μόνο ασπρόμαυρες σκηνές με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες από τον αισθητήρα χρώματος.

    Με τους δύο αυτούς αισθητήρες να λειτουργούν μαζί, το τηλέφωνο είναι σε θέση να αποτυπώνει περισσότερο φωτισμό και να προσθέτει περισσότερες λεπτομέρειες συνδυάζοντας μια φωτογραφία που παράγεται από τον αισθητήρα χρώματος με τη δεύτερη που παράγεται από τον αισθητήρα Monochrome, οπότε η τελική φωτογραφία είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.

     

    Ποιο είναι το πλεονέκτημα του Backlight Mode;

     

    Όταν ο ήλιος είναι ακριβώς μπροστά από εσάς φωτίζοντας το πίσω μέρος του θέματος που γυρίζετε, συνήθως το κύριο θέμα θα ήταν πολύ σκοτεινό, οδήγησε σε μια φοβερή φωτογραφία, επειδή ο ενσωματωμένος αυτόματος μετρητής φωτός της φωτογραφικής μηχανής δεν είναι σε θέση να διορθώσει τη συνολική έκθεση. Σε αυτή την περίπτωση, η Λειτουργία οπίσθιου φωτισμού είναι για τη ρύθμιση της έκθεσης για να αντισταθμίσει τη διαφορά μεταξύ του προσκηνίου και του φόντου έτσι ώστε το θέμα να είναι καλύτερα εκτεθειμένο. Χάρη στον βελτιωμένο αλγόριθμο ο οποίος είναι ο ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιεί το OPPO, ο AGM X2 ισχυρίζεται ότι έχει την ικανότητα να παράγει πολύ καλύτερες φωτογραφίες οπίσθιου φωτισμού από οποιαδήποτε άλλη ανθεκτική συσκευή.

    x25.jpg

    Γενικά, η AGM X2 αναμένεται να συσκευάσει μια εξαιρετική 12MP διπλή κάμερα ικανή να ασχοληθεί με συνθήκες χαμηλού φωτισμού και αντικείμενα οπίσθιου φωτισμού καθώς και να παρέχει ζωντανές εικόνες με υψηλότερες λεπτομέρειες. Εάν οι φήμες πρέπει να είναι ειλικρινείς, το AGM X2 μπορεί να ειπωθεί Το καλύτερο εξωτερικό smartphone για τη μαγνητοσκόπηση και τη λήψη φωτογραφιών, αποκρύπτοντας τους ανταγωνιστές της στον τομέα των ανθεκτικών συσκευών. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις.

  2. Společnost AGM Brand dává do své první a světové první dvojité telefonní kamery s hodnocením IP68 docela jistou víru. AGM X1 má některé skvělé vlastnosti. Ale může to stát proti telefonům od velkých značek? No, v dnešním malém srovnání, uvedu to přímo proti Cat S60 a uvidíme, kdo bude úspěšný.

     

    Zdá se, že AGM X1 má horní ruku s displejem 5,5 AMOLED, vyšší rozlišení 1080 x 1920 PX, větší paměť RAM 4 GB, ROM 64 GB, podpora NFC, větší 5400 mAh baterie, rychlejší nabíjení a snímač otisků prstů. CAT S60 dopředu s operačním systémem Android, LED s dvojitou kamerou a větší kapacitou externí paměti.

     

    Rozhodujícím faktorem je poměrně často přichází cena a zde je místo, kde AGM X1 skutečně svítí, je k dispozici v online obchodech za 270 dolarů, zatímco Cat S60 za $ 600 +. Takže v podstatě můžete získat AGM X1 za přibližně 45% ceny CAT S60.

     

    cat60_vs_x1.jpg

     

     

    Srovnání vám poskytne lepší představu o tom, který telefon je lepší než ostatní, a můžete vybrat ten nejlepší ze dvou.

×
×
  • Create New...