Jump to content

baltasar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About baltasar

  • Ημ. Γέννησης 24/02/1978

baltasar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, έκανα ένα γρήγορο search και δεν βρήκα κάτι (συγνώμη εάν υπάρχει ήδη η ερώτηση), Το δικό μου το galaxy έχει πάρει κανονικά μέσω KIES το froyo. Ένας φίλος το έχει πάρει απο την Vodafone (ok ξέρω οτι μπορεί να αργήσει λίγο περισσότερο να έρθει το update) και το πρόβλημα είναι το εξής: Στο KIES γράφει ότι η συγκεκριμένη συσκευή (με χαρακτηριστικά PDA:JM5/PHONE:JM1/CSC:JM1), δεν είναι δυνατή η ενημέρωσή της. τι ακριβώς σημαίνει αυτό? THX!
  2. Καλημέρα παίδες, το έχω από χθες και......:yahoo::yahoo::yahoo: μήπως ξέρετε πως σε ένα wi-fi δίκτυο ρυθμίζουμε τις παραμέτρους (ip,dns, κλπ.) μόνοι μας? thanks!!!
  3. ........παίδες το 2.2 πότε προβλέπεται??? επειδή μου βούτηξαν το iphone μου, σκέφτομαι την απόκτηση του s και την μετάβαση στο android....
  4. Μάλλον αυτό έλεγες...... http://march9.vox.com/library/audio/6a00d09e475a28be2b00d414214caa6a47.html Ron Carnel - North Gate
  5. εδώ κ κάποιες μέρες έχω ένα Longines LungoMare... http://www.worldlux.com/products/longines/_watch/lungomarechronorubber/fullsize2.jpg ...όμορφο δεν είναι??
  6. Το πρόβλημα είναι οτι σε μερικά δισκάκια ενώ παίζει μέχρι το Root Menu όταν γίνει επιλογή κάποιου video.......not respond!!! Τα εν λόγω δισκάκια σε άλλα drives παίζουν κανονικά. Τα software που έχω δοκιμάσει είναι - PowerDVD - WinDVD - MediaPlayer. To LapTop είναι Fujitsu Siemens M 1420 Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος????
×
×
  • Create New...