Jump to content

koivek9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About koivek9

  • Ημ. Γέννησης 26/06/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

koivek9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Την καλησπέρα μου στην παρέα! Θα ήθελα τα φώτα σας για το ποιο phablet,από 6'' έως 6,5" οθόνη θα μου προτείνατε.Εκτος από την οθόνη τα υπόλοιπα κρυτηρια μου είναι γερή κατασκευή, μπαταρία από 3500 και πανω και φυσικά να μην φτάνει τα 400€.Ειμαι κάτοχος mi max ένα χρόνο τώρα και θα ήθελα αντικατάσταση.Καμερα και ήχος δεν με ενδιαφέρουν. Καλοδεχούμενη η όποια πρόταση και ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Καλημέρα παιδες!Μολις πηρα το Mi Max 3/32 και το συνδεω στο laptop μου ,το εμφανιζει αλλα όταν το ανοιγω είναι κενο,δεν δειχνει τιποτα,αδειο κι ας εχω κατεβασει εφαρμογες.Επισεις θελω να κανω backup από icloud και με το Mondershare Mobiletrans ουτε τη συσκευη διαβαζει ,ουτε το icloud μου ανοιγει.Τι κανω λαθος και πως θα κανω backup τωρα?Ευχαριστω προκαταβολικα!
  3. Καλησπέρα τι έχετε για honor 8?
  4. koivek9

    Honor 8

    Παιδες την καλησπέρα μου!Επειδη δεν εχω δικαιωμα να αναρτησω αγγελια,εχω καποια πραγματάκια για το τηλεφωνο που πηρα και τελικα πηρα άλλη συσκευη και μου εμειναν.Οποιος επιθυμει ας μου στηλει πμ,ευχαριστω!
  5. Την καλημέρα μου και καλως σας βρηκα!Επειηδη κατεληξα να αγορασω την συσκευη και εγω, την 3/32 θα ηθελα τα φωτα σας για καποια αξεσουάρ,οπως θηκες και προστασιες οθωνης κι από που?Συντομα και τις εντυπώσεις μου,ευχαριστω!:)
×
×
  • Create New...