Jump to content

KingsleyRex

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by KingsleyRex

  1. GRETEL GT6000 και Oukitel K10000 pro καλύτερο πωλώντας σημείο είναι μια μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας εγκιβωτισμένες σε ένα μεταλλικό σώμα των premium. Ελέγξτε το βίντεο και βρείτε πόσο καλά λειτουργεί η μπαταρία; Σημείωση: Η GRETEL GT6000 έχει 6000mAH και Oukitel K10000 Pro έχει 10000mAH.

     

    Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο παραπάνω, και τα δύο τηλέφωνα είναι πλήρως φορτισμένες με 100% χυμό, ρυθμιστεί στην υψηλότερη ένταση και φωτεινότητα με οθόνης. Στη συνέχεια, αρχίζουν να παίζουν το HD βίντεο δείχνουν διάλειμμα φυλακή 4, δεν σταματά, και οι δύο μπορούν να παίξουν σχεδόν 17 επεισόδια.</https:> Η έκπληξη είναι ότι GRETEL GT6000 είναι ακόμα για να παίξει ενώ Oukitel K10000 pro δύναμη μακριά, όμως μόνο κρατήστε το χυμό αριστερά για άλλα 2 λεπτά αναπαραγωγή. Συνολικά ένα μεγάλο αποτέλεσμα για την Gretel GT6000 θεωρώντας ότι πακέτα μπαταρία χωρητικότητας 6000mAh ενώ Oukitel K10000 pro με μπαταρία 10000mAh χωρητικότητας. Επιτέλους, και τα δύο τηλέφωνα έχουν η παχύτερη προστατευτική ταινία ενώ κάνει τη δοκιμή, η οποία είναι η ταινία προεπιλογή εργοστασίου να προστατεύσει πάλι την ζημιά στην οθόνη κατά την παράδοση. Κάθε ένας θα το καταργήσετε ενώ το χρησιμοποιείτε.

    Ελπίζω ότι θα είναι να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο. Μην ξεχάσετε να αρέσει.

  2. Ενημερώσεις ΓΚΡΕΤΕΛ αργότερο: S55 Smartphone που διαρρέουν!

     

    Amazon Prime 2017 μέρα έφτασε. Ενώ η Amazon ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για να εξαπολύσει ένα κύμα της προσφορές σε όλο τον κόσμο, συσκευή ναυαρχίδων της Γκρέτελ φαίνεται να ξεπροβάλλουν πάνω στον κόσμο.

     

    Από το άλμα σε δημόσια αγορά από αυτό το Μάρτιο, η Γκρέτελ έχει ήδη ξεκινήσει τα smartphones A-series: Α9, Α7, A6 και GT6000, η οποία ποικίλει από άποψη προδιαγραφών και τιμές στόχευση των διαφορετικών χρηστών. Μια φανταστική συμφωνία στο οικονομικό smartphone που πραγματικά μπορούν να ανταγωνιστούν με τα μεγάλα αγόρια, αυτός είναι ο λόγος γιατί Γκρέτελ γίνει ένας από τους χρήστες των smartphones αγαπημένο του προϋπολογισμού αυτό το έτος. Τώρα φαίνεται σαν το S55 θα προστεθεί στην οικογένειά του η Γκρέτελ.

     

    Η Γκρέτελ S55 smartphone είναι rumored να προσφέρουν τα δημοφιλή 4 χρώματα: μπλε, κόκκινο, μαύρο και χρυσό. Ότι αυτό θα συσκευάσει μια οθόνη 5.5 ιντσών με 2.5D κυρτό γυαλί μαζί με έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων touch πίσω 360 °, εκτελείται σε ένα σύστημα Android μαντολάτο 7 έξω από το κουτί.

    gretel_s55.jpg

     

    Από το που διέρρευσε φωτογραφία, το S55 θα να περιβάλλεται από ένα λεπτό σώμα. Και είναι σαφές ότι πίσω από το phablet S55 έχει δύο Φακοί φωτογραφικών μηχανών, παράλληλα με το φλας. Διπλή κάμερα συστήματα για smartphones δεν είναι νέα τώρα, αλλά η Γκρέτελ λέει ότι το S55 θα χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία διπλής κάμερας. Ο ευρυγώνιος φακός είναι γεμάτοι να καταγράψετε καθημερινές σκηνές, το άλλο φακό για μια closeups υψηλής ποιότητας, καθώς και το συνδυασμό επιτρέπει τις φωτογραφίες μοιάζουν πυροβολήθηκαν με φωτογραφικές μηχανές DSLR!

     

    Θα είναι η μεγάλη ναυαρχίδα συσκευή από Γκρέτελ; Εξακολουθούν να υπάρχουν περισσότερες προδιαγραφές. Αν θέλετε να ξέρετε περισσότερες ενημερώσεις από το S55 Γκρέτελ ή να κερδίσει ένα δωρεάν GT6000, ακριβώς πάνω από το κεφάλι στην Γκρέτελ επίσημη Facebook σελίδα ή απλά κρατήσει συντονισμένοι εδώ!

  3. Μπαταρία UHANS A6 4150mAh = 8,5 ώρες συνεχούς παρακολούθησης βίντεο / 10 ώρες αναμονής με οθόνη ενεργοποιημένη.

    Το UHANS A6 είναι εξοπλισμένο με ένα καθαρό σύστημα Android 7.0, το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει παραβίαση λογισμικού από τον πάροχο υπηρεσιών και μπορείτε να απολαύσετε καθαρό UI.

     

    Το UHANS A6 έχει οθόνη 5,5 ιντσών HD μαζί με γυάλινη καμπύλη 2,5D, προσφέροντάς σας θεατρική οπτική γιορτή, ανεξάρτητα από το τυχερό παιχνίδι ή την ψυχαγωγία μέσω βίντεο.

     

    Το UHANS A6 λειτουργεί αρκετά ομαλά με το "King of Glory" το οποίο είναι ένα 3D online multiplayer παιχνίδι. Το φιλικό προς τον προϋπολογισμό έξυπνο τηλέφωνο A6 ικανοποιεί την εμπειρία 3D παιχνιδιών που θα έχετε από αυτά τα κορυφαία αλλά ακριβότερα smartphones.

     

     

    Για $ 85 είναι μια πολύ καλή συμφωνία. Νομίζω ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε τέτοιου είδους smartphone για την τιμή.

  4. GRETEL δεν μοιράζεται τίποτα σχετικά με την τιμή. Εδώ μπορούμε να πάρουμε κάποια διέρρευσαν φωτογραφίες από το κόκκινο και μπλε Gretel A7. Κόκκινο έκδοση έχει ένα κόκκινο περίβλημα, μπλε έκδοση έχει το μπλε περίβλημα, αλλά τόσο το μπροστινό μέρος είναι μαύρο. Έτσι, A7 νέες εκδόσεις θα διαθέτει τα ίδια σχέδια ως τις παλιές εκδόσεις, όπως LED ειδοποίησης εγχώριο κουμπί, 4.7 ιντσών οθόνη και κοιτάζοντας έξω.

     

    Unnamed.jpg

    unnamed_1.jpg

     

    Gretel A7 καυχάται τον τίτλο του φθηνότερη 3G smartphone με κρύσταλλο Corning Gorilla Glass στην αγορά. Και τώρα έχουν τα περισσότερα χρώματα πάρα πολύ. Αλλά θα τον αυτοκινητόδρομο Α7 να επιβιώσουν οδηγούνται πέρα από τις Porsche Cayenne όχημα; Δείτε για τον εαυτό σας!

     

    https://www.YouTube.com/watch?v=3D0Pd9OvNN0

     

    Εάν συμπαθείτε πραγματικά το Α7, τίποτα δεν θα πρέπει να σας σταματήσει από λήψη αυτό το ακουστικό ανά πάσα στιγμή. Θέλετε να μάθετε περισσότερα νέα σχετικά με την μπλε και κόκκινη έκδοση; Μείνετε συντονισμένοι εδώ!

  5. Όταν πρόκειται για διπλή συσκευές κάμερα, τι σκάει επάνω στο μυαλό σας αμέσως Ίσως είναι το iPhone 7 Xiaomi MI 6 και Huawei P10, και η Γενική Συνέλευση X1 έχει-έχουν τεθεί στον κατάλογο από όλο και περισσότερους καταναλωτές, δεδομένου ότι ξεκίνησε πέρυσι όλο τον κόσμο . Λοιπόν, υπάρχουν μερικά προϊόντα που διαθέτει διπλή κάμερα στις αγορές, αλλά το mid-range smartphone AGM Χ1 είναι τα μόνα χαρακτηριστικά διπλή συσκευές φωτογραφική μηχανή που, καθώς και πιστοποίηση IP68 για το νερό, τη σκόνη, και αντοχή στην κρούση.

     

    Δεδομένου ότι η ναυαρχίδα της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης τηλέφωνο σειράς, έρχεται με 5.5-ιντσών Σούπερ AMOLED οθόνη με 1080 pixels, Qualcomm 617 chipset μαζί με τα 4GB μνήμης RAM και 64GB επεκτάσιμη αποθήκευσης έως και 128 GB μέσω κάρτας Micro SD, και τη διπλή πίσω κάμερα πηγαίνει 13MP, 5MP κάμερα μπροστά έχει, άλλωστε, συσκευάζει μια 5400mAh μπαταρία με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, καθώς και ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος.

    image.jpg

     

    Διατίθεται σε Aliexpress, eBay, Tomtop, Gearbest και το κ.λπ.

    τώρα και στο Ebay (mobileskingdom) μπορείτε να αποθηκεύσετε € 40 και On Aliexpress τιμή μειώθηκε κατά 17% για 7 ημέρες καθώς και να προσφέρει μεγάλη δώρο για τον Frank Aliexpress.

     

    Η ερώτησή μου είναι αυτό που είναι on-line κατάστημα και να σώσει κτύπημα;

     

    Παρακαλώ μοιραστείτε την εμπειρία σας.

    ευχαριστίες

×
×
  • Create New...