Jump to content

luke_execute

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by luke_execute

  1. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς γι αυτο?
  2. Είναι σίγουρα θέμα αναβάθμισης. Το είχα κι εγώ στο N70 με VF live. Μετά την αναβάθμιση όλα οκ. Πολυ σπαστικό πρόβλημα πάντως. Γινόταν όταν εσβηνα το κινητό και το ξανάναβα.
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Τελικά απεγκατέστησα το bluetooth , το ξαναεγκατέστησα και έπαιξε κανονικά. Πολύ καλή εφαρμογή. Άραγε πόσο επικίνδυνη είναι η ακτινοβολία από το bluetooth? Αξίζει να το έχουμε μόνιμα συνδεδεμένο?
  4. Δεν μπορώ με τίποτα να συνδέσω το Control freak 2.5 με το Ν70 που έχω. 1) Κατεβάζω το software από εδώ http://www.iphone-forum.org/showthread.php?t=93557&highlight=control+freak 2) Κάνω extract τα αρχεία 3) Κατεβάζω και το winamp 5,13 από το επίσημο site σε full έκδοση. 4) Κάνω install το winamp 5) Κλείνω το winamp και κάνω install το control freak στο pc 6) Kάνω εγκατάσταση στο Ν70 το control freak 2,5 *****ed by Binpda 7) Ανοίγω το winamp 8) Ανοίγω το Control freak από το Ν70 , βρίσκει το pc αλλά μου λέει συνέχεια failed to connect. Τι κάνω λάθος ?
  5. Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό , μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά. Μήπως δεν τρέχει το Outlook? Έχεις εγκατεστημένο το Microsoft Outlook? Χρησιμοποίησε το Outlook Express
  6. Παιδιά συμβαίνει το εξής : Όταν κάνω restart τη συσκευή ή γενικά αν τη σβήσω και την ξαναανοίξω δεν κρατάει τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων. Μπορεί να μην κρατάει κι άλλες αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Για παράδειγμα δεν μου έρχονται αναφορές. Θα πρέπει κάθε φορά να πηγαίνω να το ενεργοποιώ. Το έχει κανείς αυτό το πρόβλημα?
  7. Ευχαριστώ για το stopwatch. Το έβαλα ήδη. :) 1) Θέλω να μπορώ να βάζω ειδοποίηση και στις υπενθυμίσεις 2) Θέλω να έχω κι άλλες επιλογές εκτός από Υπενθύμιση , επέτειο και σύσκεψη 3) Θέλω να μπορώ να έχω ειδοποίηση σε μια σημείωση κάθε μήνα ή και κάθε μέρα.
  8. Ψάχνω για 2 προγράμματα που δεν ξέρω αν υπάρχουν. Έχω το ΝΟΚΙΑ Ν70 . 1) Χρονόμετρο 2) Καλύτερο ημερολόγιο Ευχαριστώ πολύ.
  9. Φίλε μου , είναι καιρό που γράφω σε forums και καταλαβαίνω απόλυτα πόσο εκνευριστικό είναι να ρωτάει κανείς τα ίδια και τα ίδια χωρίς να έχει ψάξει πρώτα. Ειλικρινά έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι αν και βέβαια δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις σελίδες. Αυτό που είπες έλυσε το πρόβλημα και σ ' ευχαριστώ πολύ. Συγνώμη:)
  10. Επίσης αυτό που παρατήρησα είναι ότι η εφαρμογή eortologio είναι java εφαρμογή και ίσως γι αυτό την εγκαθιστά. Με .sis υπάρχει το πρόβλημα.
  11. Ευχαριστώ παιδιά. Θα πάρω τηλ στην ΝΟΚΙΑ να δώ τι θα μου πούν. Μίλησα με ΝΟΚΙΑ και μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν υπάρχει κάποιο κλείδωμα αλλά μπορούμε να βάλουμε το firmware της ΝΟΚΙΑ οπότε όλα οκ. Κόστος 14,5 ευρώ
  12. Καλησπέρα παιδιά. Είναι το πρώτο μου post στο forum αν και το παρακολουθώ καιρό. Προσπάθησα να βρώ τις πληροφορίες που έψαχνα αλλά είναι πολλές οι σελίδες σε αυτό το thread και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Οπότε αν ρωτήσω κάτι το οποίο έχει ήδη ξανασυζητηθεί ζητάω εκ των προταίρων συγνώμη. Αγόρασα πρόσφατα το Nokia N70 σε Vodafone Live έκδοση. 1) Έχει κάποιου είδους κλείδωμα. Όταν προσπαθώ να εγκαταστείσω κάποιες εφαρμογές μου βγάζει το εξής μήνυμα : ''Σφάλμα ασφάλειας στην εγκατάσταση.Εγκατάσταση αδύνατη.'' Παρ ' όλα αυτά έχω εγγαταστήσει μια εφαρμογή που ονομάζετε εορτολόγιο . 2) Έχει κάποιος άλλος αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα? Το λογισμικό είναι V 2.0539.1.2 19-10-05 RM-84 Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...