Jump to content

tsaf69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by tsaf69

  1. Πιθανόν να σου έχει ξεκολλήσει ένα μικρό εξαρτηματάκι από την πλακέτα του μικροφώνου/μεγαφώνου/δόνησης, κάτι που έχει συμβεί και σε μένα και προσπαθώ να βρω με ποια φορά ήταν κολλημένο.

    Το συγκεκριμένο εξαρτηματάκι έχει διαστάσεις 7Χ2 χιλιοστά και πρέπει να είναι κάποιο τρανζίστορ γιατί έχει τρεις επαφές και ήταν απλά κολλημένο πάνω στην πλακέτα με απλή κόλλα. Θα επανέλθω και αργότερα αν μπορέσω με φωτογραφία.

     

    τελικά, άλλαξα μικρόφωνο, και μου κάνει πάλι τα ίδια.. μόνο στην ανοιχτή ακρόαση δουλεύουν οι κλήσεις.

    καμιά ιδέα ρε παιδιά?

  2. Έχω παραγγείλει και εγώ οθόνη να αλλάξω, γιατί μετά από μερικά πεσίματα δεν μου δουλεύει καλά. Καμία γρήγορη συμβουλή για την αλλαγή μήπως έχεις να μου πεις;

    Όσο για τα μικρόφωνα, πρέπει να έχει και ένα δεύτερο λίγο πάνω από την πίσω κάμερα.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    Δεν ειναι τίποτα δύσκολο, βίδες ξεβιδώνεις.. αν το σασι δεν είναι ειναι ίσιο, πιέσε το να έρθει, αφου εχεις βγάλει την παλιά οθόνη.

    οι ταινίες 3Μ διάφανες που μπαίνουν περιμετρικά της οθόνης ξεκολάνε. Αν βρεις αλλες ταινίες δυνατότερες να βάλεις.(μαστίχα μαύρη) καλό θα ήταν.

     

    By way, αν κάποιος εχει σπάσει το εξω τζαμάκι μονο. μην μπει στον πειρασμό να αλλάξει μόνο το τζαμάκι. (ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ). Ολη η οθόνη αλλαγή θέλει (η οποία δεν έχει καμία σχέση με την εργοστασιακή).

     

    Πάντως κινητό κινεζικο και χωρίς support Ελλάδα δεν ξαναπαίρνω. μου εχει στοιχήσει οσο ενα μεταχειρισμένο Ιphone, και ουτε η μάνα μου δεν το θέλει πλέον. (καμία μεταπωλητική αξία)

  3. Γεια σας. άλλαξα οθονή. και πέρασα την 18s,

    και τώρα δεν λειτουργει το μικρόφωνο. οταν παίρνω τηλεφωνο.

    Οταν κανω video, κάνει κανονικά ηχογράφηση

    στο voice recorder δεν λειτουργεί πάλι.

     

    Ένα μικρόφωνο έχει η συσκευή?

×
×
  • Create New...