Jump to content

Titos1994

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Titos1994

  1. Όσες ROM δεν είναι της μαμάς SAMSUNG, δηλαδή είναι custom, τότε έχουν (μικρές ή μεγάλες) δυσλειτουργίες. Μπορείς εδώ: https://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives να δεις όλες τις custom που υπάρχουν για το κινητό μας, αλλά όλα τα βήματα θέλουν διάβασμα κ προσοχή. Προσωπικά δε με βόλεψε η τελευταία (Nougat) μιας που αργούσε πολύ το κινητό. Μια καλή και σταθερή (σχετικά καλή για καθημερινή χρήση) είναι αυτή: https://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-minimal-os-t3244251 και "φτιαγμένη" από τον δικό μας Ελληνόδρακο :)

    Ωραιος αγορινα...σε ευχαριστω!!!Αν εχεις το χρονο και το κουραγιο να μιλησουμε σε πμ σχετικα με λιγη βοηθεια θα ημουν υποχρεως!!!!

  2. Παιδια εχω κ εγω το s2 το εκανα ξανα στν αρχικη εκδοση 4.1.2 γτ στο cm12.1 εβλεπα οτι ετρωγε μπαταρια...αλλα ξανα τα ιδια εχω 3 μπαταριες 1350 mah και τελειωνουν γρηγορα..δηλ. Εχουν παρει δρομο οι μπαταριες η το κιν;επισης εχω παρατηρησει οτι ορισμενες φορες υπερθερμαινεται....και εν τελη εχουν βγει μπαταριες με μεγαλητερο mah?
  3. Καλησπερα παιδια..ακομα εχω το LG NEXUS 4 ... Μετα απο τοσα χρονια λειτουργιας ειμαι ευχαριστημενος διχως κανενα θεμα....Απλα εφαγε μια στουκα και το τζαμακι εχει κανει ραγισματα κ δν δουλευει η αφη ...και ολοι μ ζητανε απο 70€ εως 140€ ...

    Υπαρχει καποια λυση;Ευχαριστω...!!!!

×
×
  • Create New...