Jump to content

firemax7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by firemax7

  1. Πάντως σχετικά με τις μπαταρίες εχω και εγω περίπτωση του κολλητού μου που πηγε στο σερβις κινητό 20 ημερών για θεμα με την οθόνη. Άλλαξαν την οθόνη και του είπαν οτι άλλαξαν και μπαταρία. Ρώτησε τον λόγο στην ρεσεψιόν αλλα δεν ήξεραν να του πουν. Του είπαν οτι μάλλον κατι θα ειδε ο τεχνικός.
  2. Επειδή εχω μπερδευτεί λίγο με τις εκδόσεις κτλπ. μπορεί κάποιος να κάνει ενα explain. Το τηλέφωνο μου απ' ότι είδα στην εφαρμογή phone info γράφει country of origin: made in vietnam και στο csc code γραφει active csc code: ITV και CSC Country: Italy, απο firmware γραφει PDA version: G935FXXU1DQB3 και Baseband Version: G935FXXU1DQB1 (ολα αυτα μετα απο OTA update σε Nougat που εκανε μονο του) Η ερώτηση ειναι, επειδή εχω ενα θεμα με κατι random restarts που και που...λεω αρχικά να κανω απλα ενα factory reset. Αν αποφασίσω να flasharw κάτι άλλο.. πως διαλέγω τι; απ οτι είδα στο sammobile.com στα firmware, αν πας χωρα ελλαδα.. υπαρχουν Greece (EUR), Greece (Cosmote), Greece (Vodafone). (εγω που εχω vodafone μπορω να φλασαρω κατι τετοιο αφοβα; )
  3. Εγω εχω coral blue και ειναι κόσμημα. Και το silver πολυ καλο.
  4. Καλησπέρα και από εμένα, Είμαι νέος κάτοχος του S7 edge και έκανα OTA update σε Nougat πριν καμιά 10ρια ημέρες, απο τότε (νομίζω πως έγινε για πρώτη φορά μετά το update) αντιμετωπίζω το πρόβλημα με random restarts (σε συχνότητα περίπου 1 φορά την ημέρα). Απ ότι κατάλαβα μάλλον θα πρέπει να πάω σε factory reset μήπως και στρώσει, σωστά; Και άλλη μια ερώτηση, έχει βάλει κανείς screen protector μαζί με θήκη; Μόλις παρέλαβα ένα screen protector της ScreenKnight απλά βλέπω πως σε αρκετά σημεία θα το "σκεπάζει" η θήκη μου. Λέτε ότι θα μπορέσω να βάλω την θήκη μετά ή θα σηκώσει τις άκρες; Μια άλλη λύση είναι να δοκιμάσω να το "κουρέψω" λίγο αλλά δεν ξέρω αν θα πετύχει :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
×
×
  • Create New...