Jump to content

leometax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by leometax

  1. Η εκδοση αυτη ειναι στα ελληνικα που περιμενα ; Γιατι πριν ειχα την 8.0.4.0 που ειχε τα αγγλικα και μου ειχαν πει απο το μαγαζι που το πηρα οτι η επομενη αναβαθμιση θα εχει τα ελληνικα. Σωστα;
  2. παιδια καλημέρα. εχω το κινητο από αρχες μαρτιου. Όπως ειχα ξαναστειλει εδώ στο φορουμ, εκανα την πρωτη αναβαθμιση και τωρα εχω την 8.0.4.0 stable που είναι ακομα με English και μου ειχατε πει ότι στην επομενη διαθεσιμη αναβαθμιση , θα εχω τα ελληνικα. Ακομα όμως περιμενω και δεν εχει γινει κατι. Γνωρίζετε κατι;
  3. Ενας φιλος μου προτεινε να φτιαξω ενα ψευτικο VPN profile , παιζει να εχει γινει απο αυτο ;
  4. Παντα κλειστα τα εχω τα δεδομενα.Δεν τα ανοιγω ποτε. Αυτά που παρατηρησα μονο ότι ηταν ενεργοποιημένα και τα απενεργοποιησα πριν λιγο ηταν : Στις Ρυθμισεις εκει που πηγαίνεις για να ενεργοποιησεις τα δεδομενα : 1) αυτό που λεει Volte enabled 2) always receive MMS Δεν ξερω αν ηταν από αυτά.
  5. Φιλε μου καλημέρα , πηγα σε αυτην την επιλογή και τελικα ηταν απενεργοποιημενο. Δεν το ειχα ενεργοποιησει ποτε αυτό.
  6. Καλημέρα παιδιά ! Μιλησα με εξυπηρέτηση πελατών της καρτοκινητο μου για αυτό που σας είπα με την χρεωση και μου έγραψε αυτό που σας επισυνάπτω με εικόνα. Που υπάρχει αυτή η επιλογή στο xiaomi redmi note 4 ; ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγγνωμη , δεν μπορει να ανεβει το αρχειο λογω μεγέθους. σας παραθετω τι μου ειπε ακριβως : '' ..Αν υπαρχει η υπηρεσια βέλτιστης περιηγησης στο ιντερνετ , που ενώ είναι είναι συνδεδεμενο σε wifi το γυρναει αυτόματα σε δεδομενα δικτυου για καλυτερη ταχυτητα και ποιοτητα συνδεσης , να απενεργοποιηθεί και αυτή. '' Θελω αν ξερετε λοιπον ποια είναι αυτή η επιλογή στο xiaomi redmi note 4 για να την απενεργοποιησω.
  7. Παιδιά καλησπέρα , το volte τι ειναι γενικά που βλεπω στην συςκευη ?εδώ και 2 μερες , χρεώνομαι κάθε μερα απο ενα ευρω και δεν μπορω να καταλάβω τι ειναι . Ούτε τα δεδομένα εχω ανοικτά ,ούτε τηλέφωνο εχω πάρει .εχει καμία σχέση που είχα το volte ενεργοποιημένο ?
  8. Για την official stable.
  9. Φιλε μου και εγω την ιδια ερώτηση εχω. Εχω και εγω τωρα την 8.0.4.0. Όπως με είχε ενημερώσει ενα παιδί εδώ στο φόρουμ , μου ειπε να κανω λίγες μερες υπομονή και οτι με το επόμενο update θα εχω τα ελληνικά. Εδώ και 8 μερες δεν μου εχει έρθει ειδοποίηση για κάποιο update. Παιδιά τι γινεται με αυτο το θέμα ?
  10. Σε ευχαριστω παρα πολυ. Μια χαρά , το βρηκα αυτο με την ελληνική γλώσσα. Εχεις δίκιο , δεν εχω εξοικειωθεί ακομα με τα απο πανω που ειπε. Θα κανω υπομονή όπως ειπες, για να βγει το επόμενο update, αυτο ειναι το πρωταρχικό που θελω. Σε ευχαριστω πολυ για όλες τις πληροφορίες. Αν ξερει κάποιο αλλο παιδί για αυτο με το 4G ας απαντήσει.
  11. Σε ευχαριστω πολυ για αυτήν την πληροφορία. Ναι θα περίμενω, δεν είχα σκοπό να περάσω καμία unofficial ROM. Μπορω να κανω άλλες 2 ερωτησουλες ? αυτο εχει σχέση και με το πληκτρολόγιο που γράφω μηνύματα ? ρωτάω γιατι δεν μου εχει την επιλογή να εχει ελληνικούς χαρακτηρες. Μήπως πρέπει να επιλέξω κατι απο τις ρυθμίσεις?Επίσης οταν μπαίνω με τα δεδομένα Ίντερνετ ( vodafone ) μου βγάζει 3G και οχι 4G.πρεπει να πάω σε κατάστημα της βονταφον για να μου κάνουν καμία ρύθμιση δικτύου ?
  12. Παιδιά καλησπέρα. Ειμαι νέος στο φόρουμ και στον κόσμο της Xiaomi :D Σημερα παρέλαβα το Xiaomi redmi note 4 και εκανα το πρώτο update που μου έβγαλε το κινητό. Σας επισυνάπτω ποιο MIUI εχω τωρα. Το θέμα ειναι οτι με ενημέρωσαν οτι θα κανω το update και θα εχω το ελληνικό μενού κατι το οποίο δεν εγινε με το update που εκανα. Εκανα κατι λάθος ?
×
×
  • Create New...