Jump to content

stavrospix

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stavrospix

  • Ημ. Γέννησης 08/08/1980

stavrospix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά έχει 2 μέρες που έχω πάρει το BlackBerry Curve 9360. Το παλιό μου κινητό είναι το Samsung OMNIA i900. Το πρόβλημά μου είναι με το συγχρονισμό του BlackBerry με το Outlook. Από το Samsung πέρασα τις επαφές μου στο Outlook (σύνολο 516) χωρίς κάποιο πρόβλημα αλλά κατά το συγχρονισμό του Outlook με το BlackBerry Desktop Software κατά το πέρασμα των επαφών κολλάει πάντα στην 216/516 επαφή. Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές αλλά πάντα το ίδιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
  2. Μήπως ξέρετε πως που μπορώ να βρώ το χάρτης της Ελλάδος για το NavGear Streetmate GP-43. Είναι αγορασμένο από Γερμανία γι'αυτό.
  3. Παιδιά έβαλα τoν Ελληνικό Χάρτη τον 2008.01 NaviGreece[071220] όταν το αγόρασα είχε τον 2006 και έχω περασμένους και χάρτες από τις γειτονικές χώρες. Όταν βάζω μία διαδρομή από Καβάλα ( ο τόπος μου ) για π.χ Κωνσταντινούπολη με βγάζει στην οθόνη '' Δεν βρέθηκε η διαδρομή, χάρτες απομον. '' και δεν βγάζει τη πορεία. Αυτό με το κάνει από τότε που πέρασα το χάρτη της Ελλάδας τον 2008.01 ενώ με τον παλιό δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Τί μπορεί να φτάει; Και κάτι ακόμη γιατί από τότε που ξεκλείδωσα το GPS δείχνει λάθος ώρα (όχι του PNA)
  4. Παιδιά είμαι άσχετος με το θέμα τον GPS και θα ήθελα τη γνώμη σας. Σκέφτομαι να πάρω ένα από τα δύο αυτά GPS Mio C220 ή Garmin nuvi 200 από το eshop. Από τα λίγα που διάβασα στο forum είδα ότι μπορείς να βάλεις σε ένα GPS και χάρτες από άλλες χώρες ή για βουνό και για θάλλασα. Έχουν αυτά τα δύο GPS τις δυνατότητες να κάνουν αυτά τα παραπάνω; Έσεις πιο προτείνετε;
  5. Έχω κάποια ερωτηματάκια αν μπορεί κάποιος να μου τα απαντήσει θα του είμαι ευγνώμον. 1. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω κωδικό στην κάρτα μνήμης και όταν πάει κάποιος να εισέλθει να του τον ζητάει (πχ όπως στο samsung d900). 2. Όταν μου έρχεται μήνυμα από τη Voda για τα νούμερα που με πήραν τηλ. όταν το έχω κλειστό το κινητό στο μήνυμα μου γράφει τον αριθμό του καλούντος, πως μπορώ να βλέπω το όνομα και να μη χρειάζεται να ψάχνω όλο τον κατάλογο. 3. Όταν στις ρυθμίσεις του τηλεφωνικού καταλόγου έχω επιλεγμένη τη μνήμη του τηλεφώνου και της SIM γίνεται να αποθηκεύσω ένα νούμερο στη SIM χωρίς να αλλάζω τη ρύθμιση.
  6. Σήμερα πήρα το 7390 από vodafone μεταχειρισμένο. Μια χαρά το τηλ. είναι ολοκαίνουργιο ούτε μία γρατζουνίτσα. Θα ήθελα να ρωτήσω έχω ένα καλώδιο usb από card reader και έχει το ίδιο βύσμα με το κινητό, θα κάνει δουλεία ή θα χρειαστώ κάποιο Νοκια; Και μία ακόμη ερώτηση. Το προηγούμενο κινητό μου είναι το EL71 και προσπαθώ να στείλω όλες τις επαφές μου στο 7390 μέσω bt και έχει πάρει μόνο τις 6 πρώτες. Προσπαθώ ξανά αλλά τίποτα.
  7. Παιδιά έχω μία παλία μητρική την Εlite P6BAT-A+ και θα ήθελα μηπώς ξέρει κάποιος μέχρι τι επεξεργαστή και τί τύπου σηκώνει και τι μνήμη; Ευχαριστώ
  8. Τελικά το κλείδωσα με password με το Adobe Acrobat 7.0 Professional.
  9. stavrospix

    Lock PDF

    Έχω κάνει μία εργασία στο word και την έχω μετατρέψει σε pdf. Θα ήθελα να μάθω αν ξέρετε πως θα μπορούσα να κλειδώσω το pdf αρχείο και να μη μπορεί κάποιος τρίτος να το εκτυπώσει η ακόμη και να το επεξεργαστεί (copy paste). Δηλαδή το μόνο που θα μπορεί είναι να το βλέπει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  10. Κατά το ήμισυ αυτό θέλω. Στο πρόγραμμα αυτό μπορούσες με ένα μικρό μείκτη που σε εμφάνιζε να αλλάζεις τον ήχο από το ένα στο άλλο χωρίς να αλλάζω την ένταση του ήχου από το καθένα winamp χωριστά. Ευχαριστώ πάντως. Και έτσι γίνεται κάπως η δουλίτσα μου.
  11. Καλησπέρα παιδιά από την Καβάλα. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να με δίνει τη δυνατότητα να ανοίξω το winamp 2 φορές και να φορτώσω 2 διαφορετικές λίστες με mp3 ώστε να μπορώ να κάνω mix τα τραγούδια ή αλλάγες; Κάτι σαν dj. Πρίν 4-5 χρόνια το είχα αυτό freeware (δεν θυμάμε και πως λεγόταν) αλλά τώρα γιοκ. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...