Jump to content

tassos_ger

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by tassos_ger

  1. Το TWRP 3.2.1.1της oreo δεν κάνει?

     

    Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    To official twrp κάνει. Εαν όμως έχεις βάλει επάνω την unofficial lineage (14.04 η 17.04 με f2fs) χρειάζεσαι μια twrp που να μπορεί να διαβάσει/χειριστεί το f2fs filesystem.

     

    H crisbalcreece recovery είναι f2fs capable. η δύο επάνω υποστηρίζουν και encryption.

  2. Καλησπέρα στα παιδιά, θέλει γνωστός μου να του παραγγείλω το Le max 2 και εχει φαγωθεί και δεν θέλει άλλο χρώμα πέρα απο το Gray, αλλά το βρίσκω μόνο στην έκδοση Χ829 απο banggood, για να μην πληρωσουμε και τελωνειο. Αξίζει να παραγγείλω το 829?

    geekbuying.com για 156 Ευρώ. Βάλε Voucher " KIMOVIL" για να εξοικονομήσεις 5~7 Ευρώ και αγόρασε το από την ΙΤ/DE/ES αποθήκη για να σου έρθει σε 2 μέρες και να μην πληρώσεις δασμούς.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Καλησπέρα παιδία

    Είχα την 28sV5 στο x829 αλλά όπως και στην εργοστασιακή του, 5.8.016S, έτσι κ σ αυτη την rom τα system services μου κατεβαζαν ολη την μπαταρια μπαμ μπαμ. Έκανα επανεγκατασταση την 28sV5 αλλα στην φάση του wipe έκανα wipe dalvic cache αλλά αυτή την φορά και system. Ναι μεν τώρα η κατανάλωση είναι φυσιολογική αλλά είχα θέμα στο ότι όταν πάω να σετάρω fingeprint το πρώτο άγγιγμα πριν αρχίσει η διαδικασία το καταλαβαίνει(vibration) αλλά έπειτα εκεί που αρχίζει η διαδικασία (σήκωσε-ακούμπα) δεν αντιδρά. Δοκίμασα άλλες 2 διαφορετικές ρομ αλλά παλι το ίδιο. Δοκίμασα και κάποια firmware και Modems που προτείνουν στο xda αλλά τίποτα. Μήπως εχετε καμια λυση κατα νου?

    Ευχαριστω

    βάλε Beta playservices/PlayStore.

     

    apkmirror η ο Χρίστος έχει κάπου τα αρχεία σε cloud

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Έχει κανείς το παρον πρόβλημα με nougat? και winbank Πειραιώς? με την λογική του προγραματιστη τα 2/3 των χρηστών δεν θα μπορεί να δουλέψει το παρόν 07140e4525a231f6caec3a36347b46e6.jpg

     

    Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    έχεις Magisk? χρησιμοποίησε το "hide" setting

  3. Δεν βρίσκω πουθενά smart lock στις ρυθμίσεις αποτυπωμάτων της tele 26. Ούτε μέσα/ αξιόπιστο πρόσωπο. Σίγουρα δουλεύει το zip στην tele?

    κωδικοί και δακτυλικά αποτυπώματα, άλλες επιλογές ασφαλείας, έμπιστοι αντιπρόσωποι, smart Lock (πρέπει να το ενεργοποιήσεις).

     

    Μετά έχεις το smart Lock στα δακτυλικά αποτυπώματα.

  4. Μια ερώτηση προς κατόχους Nova prime, έχει auto φακέλους σαν τον ZenUI? Και στην επιφάνεια εργασίας αλλά και στο μενού με τα apps??

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

     

    Sent from my Le X820 using Tapatalk

    Ναι, μπορείς να δημιουργήσεις παντού φακέλους

  5. Κοιτα να δεις , λιγο ελλειψα και τα κανατε μπαχαλο :p

    Δεν ειναι αναγκη να καθεστε βρε παιδια να χαλιεστε για ενα τηλεφωνο. Αλλωστε και μενα αν δεν μου συνεβαινε η στραβη δεν θα ειχα μαθει τοσα πραγματα μεχρι τωρα

    Λοιπον εγω εκανα unbrick μεσω com quallcomm driver και το wifi και ολα λειτουργουν κανονικα. Οταν βαζω official rom παλι λειτουργουν κανονικα. Οταν βαζω custom οποιαδηποτε κι αν ειναι αυτη, αρχιζουν τα γλεντια. :lol:

    Δεν φταινε λοιπον οι ρομ αλλα τα τηλ μας ειναι μπαμπουρισμενα. Ετυχε και πηραμε το λαχειο μερικα ατομα :D

     

    Απο μενα λοιπον ζητω συγνωμη στα παιδια εαν εθιξα καποιον εδω μεσα

    δεν εθειξες κανένα. Για την τελεγκραμ πχ. πρέπει να έχεις και το ανάλογο Modem-firmware. 446d η 23s.

  6. Και άλλα +1000 από εμένα,

    δεν λέω καλή η προσπάθεια αλλά να δεχόμαστε να μας λένε τι δεν πάει καλά για να μπορεί να διορθωθεί και όχι του στυλ έχουμε τις αλάνθαστες Ρομ που όλα πάνε ρολόι,ε όχι δεν είναι αλάνθαστες,οι μόνες αλάνθαστες αλλά με περιττές εφαρμογές είναι οι μανισιες,και αν ποτέ δημιουργηθεί πρόβλημα πατάς ένα feedback και απλά το δέχονται,οι περισσότεροι άλλαξαν ρομ και δεν μείνανε λεπτό με την μανισια για σύγκριση,ε για να λέω εγώ που την δούλεψα ότι έχει πρόβλημα με την μνήμη ε έχει,έχω μέτρο σύγκρισης ξέρω τι έπαιρνα εχθές από ελεύθερη μνήμη από official rom και ξέρω και σήμερα, ξέρω αν είδα ακόμη πιό παλιά με την τελε να μου κρασαρουν εφαρμογές η αν είχα παραισθήσεις,

    Το 1ς είχα με 3 Γκίκα και έπαιρνα μεχρι1,1 εδώ πριν λίγο είχα φτάσει 890 ελεύθερα και έτρεχα μόνο chrome facebook και viber ,η Ρομ θέλει κοίταγμα δεν κλείνει εφαρμογές σωστά πιθανών, θέλετε feedback να συλλέγεται σχόλια να γίνεται καλύτεροι;Αν ναι καλός να μείνουμε με αυτήν να την δουλέψουμε να ενημερώνουμε εν γνώση μας ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά θα διορθωθεί αν όχι τότε κρατήστε το στυλ σας και περαστικά σε όσους αντιμετωπίσουν πρόβλημα, θα ξεχάσω το άλλο παλικάρι που ξαφνικά έχασε το wifi και οι απαντήσεις ήταν κάτι έκανες λάθος;Τι λάθος δηλαδή;Οι οδηγίες είναι σαφείς wipe και εγκατάσταση,άλλοι όπως εσύ εχασαν και δεν δουλεύουν τα δεδομένα

    Και ας λείψουν οι ειρωνίες του στυλ ρε φίλε άστο αν δεν το έχεις καξνολο δημιουργείς προβλήματα που ειπώθηκε,το ότι την έβαλα να την δοκιμάσω χάρη σε εσάς κάνω όχι στον εαυτό μου,μπαίνω στο κλίμα να βοηθήσω μία προσπάθεια σαν τεστερ, εμένα το κινητό μου μία χαρά είναι και με την μανισια για την ακρίβεια πολύ καλύτερα

    Άντε να γράψω και εγώ κατι.

     

    Το Feedback που δίνεται το διαβάζουμε και ανάλογα διορθώνουμε ή όχι. ΧΩΡΙς logcat ότι και να λέτε άμα θέλουμε το πιστεύουμε. Τώρα σχετικά για την τελεγκραμ (να μη μιλήσουμε για άλλες) η 23.27 είχε ένα πρόβλημα στα settings που κρασαραν σε κάποιους (όχι σε όλους) στην εκκίνηση αλά μετά δουλευανε όλα τέλεια. Από την 23s.40(41) όλα δουλεύουν ρολόι.

     

    Τώρα το αν κάποιος έχει πρόβλημα με την τελεγκραμ για να το πώ ευγενικά θα πρέπει να κόψει της ******** με τα cracked apps και εάν βάζει Xposed η rooted apps θα πρέπει να ξέρει τι κάνει. Σε 600+ ινσταλλ μόνο 8 άτομα είχαν προβλήματα. 4 είχανε γιατί δουλευανε freedom, lucky patcher και ενεργοποίησαν Xposed module που δεν δουλεύουν στο marshmallow. Ένας γιατί είταν τόσο έξυπνος που έσβησε /system libs και ένας γιατί δεν έκανε αναβάθμιση το Modem-firmware. Οι άλλοι δύο είσαστε εσείς.

     

    Δώστε ένα logcat να δούμε τι γίνεται και εάν δεν μπορείτε αλλάξτε Ρομ. Ούτε χρήματα ζητάμε, ούτε donations, τίποτα. To ROM το φτιάχνουμε στον ελεύθερο χρόνο που κανονικά δεν τον έχουμε και στην ουσια τον κλέβουμε αντί να τον αφιερώσουμε στην οικογένεια μας.

  7. τελικα ολο προβληματα ειμαι:lol:

    περα απο το ξεφτυλισμενο pixel density που αλαξα κατα λαθος και δεν επανερχεται ουτε με εγκατασταση ρομ δεν μπορω να κανω και restore:X

    αφου εσβησα το λειτουργικο προσπαθησα να περασω ενα back up που ειχα αλλα μου βγαζει οτι δεν μπορει να περασει το system image γιατι περναει το οριο του αποθηκευτικου χωρου:cry:

    τωρα δοκιμαζω να εχω εγκαταστημενη ρομ για να δω μηπως καταφερω και το αντριγραψω και κανω restore

    system image δεν χρειάζεσαι. Μόνο system. Για το density άλλαξε αυτές τις σειρές (και τις δύο) στο build.prop.

     

    ro.sf.lcd_density=560

    persist.sys.sf.lcd_density=560

  8. Παιδιά όταν πάω να κατεβάσω κάποιο μεγάλο παιχνίδι από το play store κατεβάζει μόνο το πρόσθετο αρχείο και δεν εγκαθιστά την εφαρμογή. Μπορεί​ να γίνει κάτι?

    δώσε στο PlayStore όλα τα rights.

     

     

     

    Telegram 23S.41 OTA update για αυτούς που δεν μπορούν να το κατεβάσουν. Διορθώνει τα σκοτεινά σημάδια στις φωτογραφίες από thirt party apps όπως WhatsApp, Viber, Telegram. Το κάνουμε φλασ στην twrp recovery.

     

    https://mega.nz/#!Q5oDRDaa!Wd03c2L1IZia0XSR72iUoG90_rzTdZyGreAgBkakplE

  9. Σταθερή ρομ χωρίς ρούτ που να παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ δεν θα βρεις εδώ μέσα με τίποτα...και όλα τ' αλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε!

    Βάζεις τον Asus Launcher επιπλέον και είσαι ΟΚ! Χιλιάδες ποστ έχουν γραφτεί εδώ μέσα συνεχώς διορθώνουν τα λάθη επι λαθών.. Δεν θέλω να κάνω αντιπαραθέσεις αλλά λέω απλά την γνώμη μου (8 μηνών χρήσης κινητού) ! Όλα τα υπόλοιπα (κινέζικα apps) κρύβονται σε έναν φάκελο και ησυχάζεις μια για πάντα κανοντας χρήση και του force stop! Είμαι εναντίον του άχρηστου ρουτ που σχεδόν καταστρέφει την μπαταρία και την συσκευή!

    (Η συσκευή είναι Χ822 - Σουηδία)

    λυπάμαι, αλλά αυτά που λες περί ροοτ δείχνουν ότι δεν έχεις ιδέα. Προσωπική μου γνώμη φυσικά.

     

    Κάτσε με την Original LeEco αφού είσαι τόσο ενθουσιασμένος αλλά σε παρακαλώ διάβασε λίγο στο ιντερνέτ / βικιπαίδεια τη ακριβώς είναι το ροοτ, τη δυνατότητές σου δίνει και γιατί πολλοί Provider και κατασκευαστές δεν το θέλουν και μετά ξαναμιλαμε.

  10. +1 . Αυτό που ανέβασε ο Crisbal είναι για αν θέλουμε να ανεβάσουμε σε ψηφιακή μορφή καμία παλιά μας φωτο. Καλό μεν, αλλά σαν τη δουλειά που κάνει το CamScanner για τα PDF μάλλον κανένα (ειδικα το πληρωμενο)

    Με 12mpixel αντί με 3

     

    https://www.xda-developers.com/modded-version-of-googles-photoscan-increases-resolution-to-12mp/

  11. Όποιος θέλει καλή και σταθερή ρομ χωρίς ρουτ για να απολαμάνει το κινητό του, βάζει την κινέζικη 23s και ησυχάζει μια για πάντα από προβλήματα πάσης φύσεως!

    Δεν έχει ελληνικά στα menu...αλλά ποιός δεν ξέρει σήμερα αγγλικά!

    To πρόβλημα δεν είναι οι custom ROMs αλλά η χρήστες που δεν ξέρουν τη θέλουν. Εάν θέλεις κινεζικές εφαρμογές( τσάμπα μουσική, le cloud), συνεχώς συνδέσεις προς Κίνα, διαφημίσεις, Baidu network location και περιορισμούς κάτσε με την official 23S.

     

    Εάν δεν θέλεις διαφημίσεις πουθενά, καθαρισμένο Ρομ από leeco, Google Network location, Google dialer (μέγιστο, μεγάλο, νορμάλ η Stock Foto) + latest gapps, Nova με LeEco memory fixes, χposed, v4a και customization βάζεις την τελεγκραμ. Για τσάμπα cloud αποθήκευτικο χώρο υπάρχουν πάρα πολλές δυνατότητες (Google drive, Microsoft, Mega και κάποια άλλα που θα σας τα πει ο Χρήστος.

     

    Άλλες Ευι custom παρέχουν σχεδόν παρόμοια (70% χωρίς Google integration) με την τελεγκραμ.

     

    Όλες οι custom EUI εκτός του Aurel (Reboots) έχουν aπειραχτο το Firmware, τα GPU Driver και το fingerprint.

     

    Εάν θέλεις απόλυτη ελευθερία πας για LOS με χειρότερη μπαταρία (80%) και κάμερα (περίπου 90% από LeEco).

     

    Μέχρι τώρα μιλούσα για marshmallow (6.0.1)

     

    Εάν θέλεις Nougat (7.1.1/7.1.2 , δυστυχώς χωρίς κάμερα και Xposed) βάζεις LOS.

     

    Τόρα και κάτι για το Modem-firmware. Το official 23S φλασάρι το 23S official firmware που βάζει το .30 modem του Ιουνίου.

     

    υπάρχει επίσης το 23S unofficial modem που είναι το ίδιο καθώς και το 446d που έχει ένα πιο καινούργιο Modem .50 του Αυγούστου.

     

    Η τελεγκραμ έρχεται χωρίς modem και ο καθένας μπορεί να βάλει οποίο του αρέσει. Εμείς εδώ στη Γερμανία προτιμάμε το 446d γιατί δεν δημιουργεί reboots, μιλαμε για το χ829 γιατι το χ820 δεν έχει πρόβλημα σε carrier aggregation (Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία).

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Παιδιά στην επίσημη κινεζική 23σ πως βάζουμε playstore και gapps? Root γίνεται?

     

     

    η μετέφρασε τη σελίδα με Chrome. https://www.chinahandys.net/google-playstore-le-max-installieren/

     

    για root, supersu

     

    http://download.chainfire.eu/1021/SuperSU/SR3-SuperSU-v2.79-SR3-20170114223742.zip

     

    η magisk

     

    https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445

  12. Τάσο, το 466D θα μας πρότεινες να το περάσουμε και αυτό? Ή να κάτσουμε με το official αν όλα μας παίζουν σωστά? Πάντα x829 και tele rom. Νομίζω ο Χρήστος μας απέτρεψε αν όλα παίζουν σωστά πάντως με αυτή που παρέθεσες στο παραπάνω λινκ

     

    Επίσης OTA ακόμα δεν είδα και έχω μείνει με 23.37s. Μπήκα αρκετές φοράς στην εφαρμογή OTA update αλλα δεν έβγαλε κάτι καινούριο... Είχε άλλος το θέμα?

    το Firmware όπως θέλετε εσείς.

     

    για το 23S.40 μπορείς να το κατεβάσεις από το mega και να κάνεις dirty η clean install. O Server to έχει ήδη δώσει 300 φορές και μπορεί ο provider να σταμάτησε λόγο traffic το download.

     

     

    https://mega.nz/#!94gmRLTK!gl7ZqzCr13C7RI3gf7NOjtRhbnvLSrVvsz-lWUB2ii4

     

     

    https://www.magentacloud.de/api/file?attachment=true&pid=b1490131951.118&access_token=7ozo4LlgmGiRfz8DOFJJ

     

     

    Modems

     

    https://yadi.sk/d/5v2p3F7o3GJBxn

  13. Βάλε τον στοκ dialer με την μεγάλη εικόνα να δουλεύει κανονικά.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    Εδώ είσαι ανέβηκε. Χ829 TWRP BACKUP SYSTEM

    ΜΗΝ επιλέξεις το EFS partition μόνο θα μπουν του παιδιού τα Phone Id & IMEI. Όλα τα άλλα ίσως και όχι το recovery θα σου βάλει πίσω το μαμά.

    https://mega.nz/#!VtgBBaoK!QQGRX08RP1YQFLl2Ji4mPSjZQDdfQg6BeO0_KH1B3fY

    https://mega.nz/#!g14RAQKA!9TcaGHMj27XFCH161i4-yrjccfymer3cJMd8au2PS40

     

    τελευταίο official για 829 ROM ζιπ

     

    και έρχεται ακόμα ένα φουλ Nandroid.

  14. Τάσος ευχαριστούμε αλλά το backup που έχετε στην πρώτη σελίδα δεν είναι ούτε αυτό official και επίσης είναι χειρότερη από αυτη που μου είχε έρθει από το geekbuying έγραφα και πιο πάνω ότι δεν υποστηρίζει δεδομένα από την δεύτερη sim,οπότε αν κάποιος ψωνίσει από geekbuying αν έχει την καλοσύνη ένα backup,η ρομ τους πέταγε

    Κάποιος από το γερμανικό φόρουμ το έχει και το ανεβάζει στο Mega. θα κάνει λίγη ώρα μέχρι να ανέβει γιατί ζει σε χωριό και δεν έχει καλή γραμμή.

  15. Φίλε, χρόνια πολλά !

     

    Απλά θέλω να επισημάνω, ότι πάρα πολλά μέλη έχουμε βάλει την τελε, που επίσης λειτουργεί απροβλημάτιστα, (πχ. η δική μου που την έχω από τότε που παρέλαβα το χ829) με κάποιας ήσσονος σημασίας θεματάκια, τα οποία συνεχώς επιλύονται ...

     

    Κατ' εμέ, είναι η καλύτερη λύση για το τηλέφωνο μας .... Ομολογώ ότι την ρομ με την οποία ήρθε από το efox δεν την άφησα ούτε 10 δευτερόλεπτα, αμέσως έβαλα την τελε και δεν κράτησα και μπακ-απ ... νομίζω ότι ήταν μια 16ς ...

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    το 16 us modem το δοκίμασα , καθώς ένας φίλος είπε ότι είδε θαύματα με αυτό ... στην περίπτωση μου δεν είδα βελτίωση στο σήμα, αντίθετα κάποια μικρή χειροτέρευση ... όταν βρω χρόνο θα βάλω το νεώτερο που αφορά την 23ς ...

    το πιο καινούργιο εάν δούμε την ημερομηνία είναι το 446D (.50). Το επίσημο 23S είναι 2 μήνες παλιότερο. ( https://mega.nz/#!khQSjICI!OQpN4H37vbq5twx1aPnygezO-Ud6hmWV889jktvryX8 )

     

    το ΟΤΑ 23S.41 ανέβηκε και εάν προλάβω ανεβάζω και ένα ακόμα

  16. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα σου είναι από αυτό αλλά με βρίσκεις σύμφωνο ότι η τον από τα κινεζομαγαζα είναι η πιο σταθερή και σφερατη,τις δοκίμασα όλες,και στα δύο τηλέφωνα,της γυναίκας μου και το δικό μου,το κακό είναι ότι δεν το κράτησα back up σε κανένα από τα δύο και η χ829 που έχει εδώ αχρηστεύει το mobile internet από την 2sim,και εγώ αν το ξανά αγόραζα ούτε θα την ακουμπαγα, και καλά με είχε πειράξει που δεν έχει update,τι να τα κάνω τα update αν όλα πήγαιναν ρολόι , τώρα έχω την χ820 αλλά δεν την φτάνει εκείνη την ρομ

    Για αυτό μία παράκληση αν κάποιος πάρει το χ829 ας ανεβάσει ένα back up της ρομ πριν το πειράξει

    έχει ήδη ανέβει ένα φουλ Backup τις χ829 ( https://mega.nz/#!VtgBBaoK!QQGRX08RP1YQFLl2Ji4mPSjZQDdfQg6BeO0_KH1B3fY ) συσκευής (βασίζεται σε 5.8.16s) καθώς επίσης και όλα τα Modem-firmware (αυτό θέλεις/χρειάζεσαι) από 14s μέχρι 23S + το 829 16s Modem.

  17. Καμιά ιδέα;

     

    Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Διαλεξε την ταπετσαρία που θέλεις και βάλε την σαν ταπετσαρία. Tωρα στο Νova, ταπετσαρίες, ζωντανές ταπετσαρίες, το εικονίδιο με τα δύο βουνά (ταπετσαρία π.) set als wallpaper και έχεις επιλογή για lockscreen

  18. Δοκίμασα να κατεβάσω ένα παιχνίδι ταχύτητας που στρίβει γέρνοντας την συσκευή και παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα να μην δουλεύει σωστά ο αισθητήρας,ενώ το έβαλα να ακουμπάει ακόμη και στο τραπέζι για να είναι ολοισια το κινητό αυτό στρίβει προς τα δεξιά,πρέπει να γύρει αριστερά αρκετά το τηλέφωνο για να πάει στο σημείο μηδέν,άρα με την ρομ τελε μάλλον οι αισθητήρες δεν έχουν σωστή ευθυγράμμιση

    πιο παιχνίδι?

  19. ;);):cool::cool:

    Νέο Update 40. Έχει επιλογή για gestures αλλά μάλλον λείπει ακόμη η αλλαγή kernel.

    Το βράδυ μπορεί πολλά να φέρει

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Ούτε κι μένα. ;)

     

    Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Λογικό εάν αυτός που παραλαμβάνει το SMS απενεργοποίησε​ αυτή την δυνατότητα στον provider.

  20. Εγώ παιδιά θα γυρίσω σε μαμά Ρομ μάλλον αυτή την 829 γιατί έχω θεματακια

    Κρασαρουν κάποιες εφαρμογές στην τελε αλλά το χειρότερο είναι στο playstore

    Όταν κατεβάσω μεγάλο αρχείο π.χ celtic heroes προς το τέλος του download πριν την εγκατάσταση crashari το playstore και άντε ξανά από την αρχή download

    Επίσης αν και με εφαρμογές leeco η μαμά εχθές μου εδεινε απανωτά 142-145.000 antutu ενώ με τελε maximum 141

    Πολύ καλή προσπάθεια πάντως συνεχίστε την καλή δουλειά

    δώσε rights στο PlayStore

  21.  

    Τάσο δεν το έκανα το ΟΤΑ, θα το περάσεις στο 37 το fix η θα βγάλεις 38 αποκλειστικά για αυτό;

     

    Κάνε το ΟΤΑ που σου φέρνει και κάποια άλλα πράγματα και μετά πέρνα το ζιπακι. θα το βάλω μεν και στο 38 ΟΤΑ αλλά γιατί να περιμένεις?

  22. Τάσο υπάρχει εικονίδιο για το lockscreen γιατί πάλι δεν το έχω.ειμαι στην v37

     

    Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Έκανα ένα λάθος. Ανεβάζω ένα μικρό φλασ ζιπ στο Mega. Αύριο το δίνω και ΟΤΑ

     

    https://mega.nz/#!opYUAA6S!D4PryX8l73imVmK9jeOLDx0F0-s0ukBkB7GpyZx8aRU

×
×
  • Create New...