Jump to content

GSL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by GSL

  1. Κάτοχος τού αναφερόμενου κινητού απο αρχές Νοεμβρίου. Απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι το τρίτο στη σειρά μοτορόλα που αγοράζω από το 2016. moto x force, moto g pro και τώρα αυτό. Το μόνο πρόβλημα δεν μπορώ να βρω "tempered glass" γιά προστασία οθόνης λόγω κυρτότητας.

  2. 10 ώρες πριν, bill33 said:

    (Στην vodafone? )

    Δώρο άδωρο τότε.Σου ακυρώνει το roll over . 

     

     

    Ναι  και εγώ που είμαι εξωτερικό μου ληγουν 260 γιγα. Δυστυχώς 

  3. Είμαι εξωτερικό. Η σιμ Ελλάδα. Μπορώ να αγοράσω πακέτο από την εφαρμογή γιατί θα μου λήξουν? Προσπάθησα αλλά δεν!!! Το μπορεί να γίνει? 

  4. Τελικά αγοράστηκε το moto g100 σε άσπρο από αμαζον Γερμανία 450€ για τη σύζυγο όπως έγραψα πριν. Εντυπώσεις αφού γυρίσω Ελλάδα.

     

    update.

    χτες εφαγε κολημα και δεν επανερχεται ουτε με επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. πιθανολογω ιος απο διαφορα παιχνιδια/σταυρολεξα που επαιζε. καμια γνωμη? να γινει hard reset?

  5. Για το μόντεμ της βονταφον δεν ξέρω. Αν βάλεις τη σιμ σε τηλέφωνο θέλει να σεταρεις άλλο APN. Δε είναι το ίδιο με το cu και άλλα βονταφον. Το APN κάπου εδώ μέσα έχει γραφτεί νομίζω και από μένα
  6. Τελικά αγοράστηκε το moto g100 σε άσπρο από αμαζον Γερμανία 450€ για τη σύζυγο όπως έγραψα πριν. Εντυπώσεις αφού γυρίσω Ελλάδα.
  7. Ενδιαφερόμενος κιεγω για το g100 από αμαζον Γερμανία για τη σύζυγο. Περιμένω να πέσει η τιμή του . Τι λέει?
  8. Γιατί δεν μπορεί η γυναίκα να βάλει πακέτο κι εσύ να πληρώσεις τον λογαριασμό από οπουδήποτε? Τι πρόβλημα υπάρχει? Εννοείς ότι δεν ξέρει η γυναίκα να βάλει πακέτο? Ένα κλικ είναι.

     

    ετσι ακριβως γινεται οπως γραφεις. στην ελλαδα ενεργοποιει η γυναικα πακετο και εγω το πληρωνω απο εξωτερικο που βρισκομαι. πολυ καλο

  9. Γιατί θες να το κάνεις για άλλο άτομο,γιατί δεν είσαι εκεί που είναι το ρουτερ..Πχ εγω το έχω αφησει στην γυναίκα μου το ρουτεράκι.Ενω μπορώ να πληρωνω απο οπουδήποτε στον κόσμο δεν μπορω να της ενεργοποιήσω πακέτο,αλλά μπορώ να βλέπω πόσα ΜΒ έχει ακόμα.Πρέπει να το κάνει μονη της.

     

    Επίσης δεν χρειάζεται να βγει λογαριασμός για να πληρωσεις.Εγω κάθε φορά που βάζει πακέτο προπληρώνω 10€,οπότε ο λογαριασμός μου βγαίνει 0(ή πιστωτικός πιο σωστά) ..Επίσης γιατί βάζουν τα roaming GB επιπλέον των διαθέσιμων GB?Δημιουργεί σύγχυση στο πόσα GB έχεις υπόλοιπο.

     

    ακριβως τα ιδια και εγω με τη γυναικα στην ελλαδα και εγω εξωτερικο

  10. Όσοι το έχετε,από που το πήρατε και σε τι τιμή;;;

    Η αναλογία οθόνης δεν με ενδιαφέρει,είχα και το One Vision,με ίδια οθόνη 21:9...Για την εμπειρία χρήσης είναι γνωστή η Motorola...Έχω και το Pixel 4XL,και σαν συνδιασμός είναι πιστεύω κορυφή...

    Volte,wifi calling δεν είχα θέμα με το One Vision,άρα και εδώ θα παίζει μια χαρά...

    Για το 5G έχω δει ότι υποστηρίζει όλες τις μπάντες που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα,άρα αργά η γρήγορα θα πιάσει και 5G...Και φυσικά ποιοτηρα κατασκευής κορυφαία,και σε λογική τιμή...

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    Το έχω διαβάσει και εγώ ότι η Motorola θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα,ξεχωριστά από την Lenovo,που και αυτή διαθέτη τις συσκευές,μιας και είναι ο ιδιοκτήτης της Motorola...

     

    μακαρι να ερθει. κινητο motorola, vfm for ever. ειχα το moto x force και το αντικατεστησα με το moto g pro, android one, 3 χρονια αναβαθμιση λογισμικου και 5 χρονια αναβαθμισεις ασφαλειας, οπως εχω διαβασει. η γυναικα moto g5 plus, απο κει βλεπει ταινιες και πολλες μαλιστα, βραχος το εργαλειο. αυτο με την ενεργοποιηση φακου και ενεργοποιηση καμερας με απλες κινησεις χεριου/καρπου εξυπηρετηκοτατα και μονο μοτορολα

  11. Τότε πρέπει να μιλήσεις με τη wind. Δεν ξέρω αν παίζει και εδώ το κόλπο με τα Pixel , που ενεργοποιείς την υπηρεσία σε μια συμβατή συσκευή και μετά βάζεις την καρτα στο g9+.

     

    αυτο ακριβως εκανα και εγω με moto g pro και cosmote

    quote

    ενεργοποιείς την υπηρεσία σε μια συμβατή συσκευή και μετά βάζεις την καρτα στο g9+

    unquote

  12. To reloadit δεν παίζει σε περιαγωγή και γενικά όλα τα δώρα τις περισσότερες φορές όχι. Θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο όπως το giga month ή το giga week. Απλώς θα πρέπει να προσέξεις στα ψιλά γράμματα ποσα mb είναι διαθέσιμα σε περιαγωγή. Ποτε δεν είναι όλα

     

    thanks, κατανοητο

  13. Σε xiaomi MI9T πως ενεργοποιούμε το WiFi call?

     

    σχετικα με το wificalling να γραψω και την εμπειρια μου.

    εχω το τηλ moto g pro απο αμαζον γερμανιας. εστειλα στη κοσμοτε sms για την ενεργοποιηση του wificall και πηρα απαντηση οτι η συσκευη μου δεν το υποστηριζει.

    εβαλα τη σιμ σε αιφονε12 εστειλα το sms και ενεργοποιηθηκε κανονικα

    ξαναεβαλα τη σιμ στο δικο μου moto g pro και εχω την υπηρεσια κανονικα, τουμπανο

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Ανάλογα την IP που έχει, αλλά πιθανότατα δεν θα παίξει.

     

    καταλαβα. ευχαριστω

  14. Δεν προωθεί στην Ελλάδα η εταιρία την φίρμα .Φέτος ελάχιστα νέα μοντέλα κυκλοφόρησαν ,μέχρι την BlackFriday μόνο τα G8 και G8 power έφερναν επισημα.

     

    Αυτά από τα καταστήματα skroutz ,δεν ξέρουμε απο εγγυήσεις τι παίζει. Σε οικονομική εφημερίδα διαβασα ότι μάλλον θα έρθει η Motorola mobility σαν ξεχωριστή εταιρία στην Ελλαδα ,όπως είναι στο εξωτερικό ,άσχετα αν ανήκει στην Lenovo.

     

    Εχει βγάλει και το Motorola Moto G 5G το οποίο είναι πιο βολικό σε μέγεθος . Πάντως σε σχόλια σε ξένες σελίδες , πολλά χαρακτηριστικά δεν είναι διαθέσιμα σε πολλές αγορές πχ radio ,πυξίδα ,άσχετα αν αναφέρονται

     

    Ενα άλλο θέμα ,είναι με τις συμβατότητες στα 5G δίκτυα τι θα γίνει .Εχει αρχίσει ιστορία με πιστοποιήσεις σε ορισμένα μόνο κινητά από τις εταιρίες κινητής ,όπως γίνοταν παλιά σε κλειδωμα πχ Vodafone live, να παίζει το καθένα καλύτερα στο δικό τους δίκτυο.

     

    σχετικα με τη συμβατοτητα 5g δικτυα να γραψω κιεγω σχετικα με το wifi call την εμπειρια μου.

    εχω το τηλ moto g pro απο αμαζον γερμανιας. εστειλα στη κοσμοτε sms για την ενεργοποιηση του wificall και πηρα απαντηση οτι η συσκευη μου δεν το υποστηριζει.

    εβαλα τη σιμ σε αιφονε12 (οχι δικο μου προς θεου) εστειλα το sms και ενεργοποιηθηκε κανονικα

    ξαναεβαλα τη σιμ στο δικο μου moto g pro και εχω την υπηρεσια κανονικα, τουμπανο

    • Like 1
  15. Το να το αγοράσει κάποιος από τον Γερμανό, με εξασφαλισμένη εγγύηση, στα 144 ευρώ με τιμολόγιο (είτε στο όνομα του, είτε στο όνομα οποιουδήποτε φίλου ελεύθερου επαγγελματία, με συνοπτικές διαδικασίες) είναι νομίζω η καλύτερη παγκόσμια τιμή. Μην αναλώνεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες! ΠΑΡΤΕ ΤΟ! Εναλλακτική επιλογή είναι μιά μικρομεσαία Ζιαομιά!!!:lol:

    το g9 plus νομιζω ειναι μια πολυ καλη αγορα. παρτε το με κλειστα ματια. η γυναικα μου εχει το g5 plus και ειναι σουπερ ακομα και τωρα.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Για τις αναβαθμίσεις ,επίσημα ισχύει ,2 έτη από την ημερομηνία κυκλοφορίας σε security updates ,και 1 ανάβαθμιση λειτουργικού .Στην πράξη ως τώρα στα κινητά G plus κρατάνε οι αναβαθμίσεις σε security updates λίγο παραπάνω σε χρόνο.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    Βαζεις πρόγραμμα πλοήγησης GPS ,το ενεργοποιείς και έχεις πυξίδα .Σε εφαρμογές άθλησης αυτα που γράφεις λειτουργούν με την κίνηση του κινητού πχ το έχεις στην τσέπη

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    Το moto G pro ,ίσως το καλύτερο Μotorola για το 2020:)

     

    moto g pro, android one, 3 χρονια αναβαθμιση λογισμικου και 4 χρονια αναβαθμισεις ασφαλειας.

  16. μετα απο 4 χρονια με το moto x force αγορασμενο απο σκρουτζ, πηγα φετος τον αυγουστο στο moto g pro που ειναι και android one, αγορασμενο απο αμαζον γερμανιας . απολυτα ευχαριστημενος και απο τα δυο. δεν προβλεπω να αλλαζω μαρκα περαν της μοτορολα. τα καλυτερα vfm for ever.
  17. και στις δυο περιπτωσεις (κινητο και mifi) δημιουργεις καινουριο apn και συμπληρωνεις μονο αυτα

    ονομα: Vf internet

    APN: internet

     

    στο κινητο το σωνω και μετα το τικαρω αντιστοιχα.

    στο mifi (huawei) απο οτι θυμαμε παταω ενεργοποιηση.

  18. το apn για να δουλεψει η συγκεκριμενη σιμ ειναι:

    ονομα: Vf internet

    APN: internet

    δεν προσθετω τιποτα αλλο και εχω κανονικα hotspot και απο mifi και απο κινητο.

  19. Όχι, 23/10 έκανα τη σύνδεση..

    Απλώς χθες έκατσα να τη δοκιμάσω.

    Επικοινώνησα μέσω chat και μου είπαν ότι υπάρχει εκκρεμότητα με την αίτηση μου, κάτι με τον ΑΦΜ μου..

    Οπότε η κάρτα μου, είναι πραγματικά ανενεργή.

    θα επικοινωνήσει η vodafone μαζί μου (από Δευτέρα)

     

     

     

    Δεν έφταιγε το apn. Η Q που έβαλα στο tp-link, έβγαλε τρεις γραμμές 4G, απλώς βάζοντας την κάρτα sim κι ανάβοντας το. Ούτε apn πέρασα, ούτε τίποτα.

     

    τωρα το ειδα. το apn για να δουλεψει η συγκεκριμενη σιμ ειναι: (ονομα: Vf internet / APN: internet) για το cu ειναι διαφορετικο. στο δικομου mifi huawei το αλλαζω στο manual. μαλλον δεν υπαρχει στη μνημη η δεν το βρισκει αυτοματα.

  20. συνδρομητης και εγω της υπηρεσιας απο σημερα. φαινεται πολυ καλη. προς ενημερωση και για αποφυγη χρεωσεων μετα τη ληξη των πακετων πρεπει να γινει ενεργοποιηση φραγης απο το my vodafon app > λογαριασμος > GB control. sorry αν εχει αναφερθει και σε προηγουμενα post.
×
×
  • Create New...