Jump to content

Xaron

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Xaron

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Xaron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Άμα μπορείς κάντο μου λίγο πιο λιανά για τι είναι ψιλό άσχετος !:lol:
  2. Το έκανα φίλε μου αυτά που λες για τι κ εγώ είχα πρόβλημα με την μπαταρία το έχω σχεδόν ένα χρόνο κ 2 μήνες μου κάνει κόλπα αλλά δεν μου έδειχνε το clear cache partition κ επέλεξα το reboot :blink:
  3. τελικα η καρτα ηταν και σε εμενα!! :rolleyes:
  4. Τα δοκίμασα όλα εκτός από το να βάλω την κάρτα σιμ σε άλλο κινητό και πάλι τα ίδια τίποτα μήπως φταιει που το έβαζα σε λειτουργία πτήσης !
  5. Το είχα σε λειτουργία πτήσης για δύο μέρες αλλά σήμερα την έβγαλα! Θα τα δοκιμάσω όλα αυτά που μου είπες και θα σου πω! Ευχαριστώ πάντως!
  6. Το εκανα και αυτο αλλα τιποτα!! :O
  7. Παιδιά Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα κάθε μήνα έχω δωρεάν 1GB μέχρι στιγμής δούλευαν όλα καλά εχτες που μου ηρθε το 1 GB και άνοιξα τα δεδομένα δεν μου βγάζει την ένδειξη επάνω όταν ανοίγω τα δεδομένα και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ξερει κανενας τι Μπορεί να γίνεται!! Ευχαριστώ!:O
  8. Το κατέβασα και εγώ παιδιά αυτό το apk καλό φαίνεται προς το παρόν αλλά μου έλεγε ότι η εφαρμογή μπορεί να βλάψει την συσκευή σας παίζει κάτι τέτοιο??? Γιατί και εγώ δεν τα γνωρίζω κ καλά αυτά!:blink:
  9. καλησπέρα Παιδιά τού έκανα μια επανεκκίνηση κ άργησε πάρα πολύ να ανάψει είχε κολλήσει στο λογότυπο κ αναβόσβηναι το μπλέ λαμπάκι εντωμεταξύ ζεσταθικε αρκετά ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;;
  10. Και εγώ μόλις έκανα εγκατάσταση αλλά το έβαλα για φόρτιση θα το δοκιμάσω μετά γι'αυτό και ρώτησα τώρα θα δούμε γαιτι κ εγώ είχα ένα μικρό θέμα με την μπαταρία εφόσον ήταν φορτισμένη φουλ χωρίς να το χρησιμοποιήσω μου έτρωγε ένα 8-9 τις 100% από της 10 το βράδυ μέχρι το πρωί κ ήταν σε πλήρη αδράνεια!
  11. Και εμένα φίλε τσέχικο είναι κ που το είδα ότι έγραψες εδώ του έκανα ενημέρωση να σε ρωτήσω αυτή σε τι βοηθάει ξέρεις?? :blink:
  12. Ναι σωστά έβαλα ένα μηδενικό παραπάνω αλλά κ έτσι άμα το πατήσεις πριν φτάσεις στο μηδενικό που έβαλα με βάζει αμέσως μέσα :D
  13. Το πατάς λάθος φίλος θέλει *#0*#0 έτσι πάτα κ θα στο βγάλει!
  14. Σωστός ο φίλος κ εγώ δύο συσκευές κ μου έδειχναν το ίδιο​ ! τώρα συγουρευτικα 100%100 ! :D
×
×
  • Create New...